VSTi-urile in Cubase SX 2

ce-a fost pe Muzici o data

VSTi-urile in Cubase SX 2

Mesajde adiudrea » Joi Dec 25, 2003 2:39 pm

Saluatare si Craciun Fericit!!Tocmai am luat si eu versiunea Cubase SX 2.01 si spre surprinderea mea merge super.Sunt in stadiul de inceput asa ca as avea si eu nevoie de ceva ajutor.Eu lucrez integral cu VSTi-uri dar am o problema.Inregistrez un track midi si as vrea ca sa pun un efect pe acea portiune dar nu stiu cum.Am citit in manual dar nu-s lamurit.Am vazut in manual cum se procedeaza pentru un track audio dar pentru un track midi de la un VSTi nu am idee.Faptul ca apar 3 mixere la "Devices" care nu stiu de ce apar chiar 3 ma cam incurca.
Cum aplicati quantizatorul in SX?
adiudrea
Junior Member

Mesajde Soundgirl » Dum Oct 30, 2005 8:51 pm

Din cate stiu,nu prea poti sa pui nici un efect pe un track MIDI in Cubase...Dar poti sa-i pui din afara, daca placa ta de sunet are efecte sau dintr-un sequencer.
Soundgirl
Junior Member

Tutoriale.....

Mesajde puiu » Lun Oct 31, 2005 7:44 am

Mai puneti mana shi mai cititi.......sau va astept pe mail pt o intalnire sa va explic cu se pune fx pe track midi......daca mai e de actualitate !!!!!

click aici pt contact !!!!

Stima
PUIU
Nu-ti fie frica de opozitie. Tine minte ca zmeul se ridica impotriva vintului, nu cu vintul. (Hamilton W. Mabie)
puiu
Junior Member

Înapoi la De pe muzica