Pentru fanii Nightwish, fanii operei si nu numai :
pe 16 decembrie in Sibiu va avea loc un concert de Craciun cu Tarja Turunen, fosta solista a trupei Nightwish:“Tarja Turunen – Christmas Concert 2005â€Â
Tarja Turunen la Sibiu
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Tarja Turunen la Sibiu
Hâc! Parerea mea...!!!!
-
Chocolate - Junior Member
Ma intreb daca o sa comenteze ceva cum ca a fost data afara din Nightwish, sau daca o sa spuna ceva de ei.
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
sa shtii k...
inainte de a-shi canta liedurile, o sa faca nishte vocalize de incalzire: aaaaaaaaam fooooooost daaaataaaaa afaaaara din naaaaaaiiiiiituiiiiiiiiish
duamne multa minte va lipseshte
inainte de a-shi canta liedurile, o sa faca nishte vocalize de incalzire: aaaaaaaaam fooooooost daaaataaaaa afaaaara din naaaaaaiiiiiituiiiiiiiiish
duamne multa minte va lipseshte
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
sunteti off topic:D fuarte:D
io nu vin, ca nu vreau sa-l vad pe Alex, stiti voi ce sa-i transmiteti.
ontopic: e bine ca vine fatuca, sper sa fie mishto concertu, oricum la naituish era pt imagine, macar de un singura sa cante;)
io nu vin, ca nu vreau sa-l vad pe Alex, stiti voi ce sa-i transmiteti.
ontopic: e bine ca vine fatuca, sper sa fie mishto concertu, oricum la naituish era pt imagine, macar de un singura sa cante;)
-
Daimon - Mesaje: 5074
Cred ca ma duc...sa ma mai culturalizez...canta Mozart si d'alea . Imi place vocea tipei dar era pe dinafara la Nightwish.... adica mi se parea f falsa...nu se incadra in decor. Dar are totusi o voce super. 

Hâc! Parerea mea...!!!!
-
Chocolate - Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1