chiar ma intreb daca e cineva p'aci care asculta, eventual sa si stie sa danseze latino...salsa, merengue....si daca cumva sunt p'aci si "pasionati" de dans sportiv..
n'am vazut nici un forum sau vreun thread care sa atinga aceste subiecte!asa ca m'am gandit sa va intreb totusi...
Ollaa!!!! Devlin.
Sunt o foarte mare admiratoare a muzicii latino si in special, fan Chayanne.
Nu prea stiu eu sa dansez latino dar imi plac foarte mult melodiile interpretate de cintareti sau cintarete latino.Mai ales acum cind am ascultat noul album al lui Chayanne "Cautivo".
Ioana, daca vrei sa inveti dansuri latino, vezi ca si-n Bistrita e un club de dans sportiv, "Floris" ii zice.
Din cate stiu eu, sunt cluburi de dans sportiv care predau si salsa sau merengue, pe langa dansurile de competitie (samba, cha-cha, rumba si jive - paso doble nu se preda la nivel de hobby). Poate si la "Floris" e asa.
Bafta
Imi place foarte mult muzica latino in special chayanne,David Bisbal,Cristian Castro si Luis Fonsi.Stiu sa dansez pe cateva din genurile de muzica latina deoarece traiesc intr-o tara plina de mexicani si am avut de la cine invata :-)
Credinta castiga cel mai mult,umilinta primeste cel mai mult,dragostea insa lucreaza cel mai mult
Salut,
Stiti cumva in Timisoara un loc ,o sala ceva unde inveti sa dansezi hip-hop..ceva miscari macar..poate e vreunul asa mai neoficial de care nu se stie.Mi-ar fi de folos daca ar sti cineva. :>
Problema ta e ca si rezolvata. Iti recomand un user de p-aici, Decret isi zice. E din Bucuresti, dam auzit ca preda online pe net cu camera:
- cum sa dai din mana;
- din cap;
- din mana si din cap
in ritm de hip hop, evident, plus alte miscari de dans sportiv sau de societate.
Auz, da sa dansezi brutal death metal nu vrei sa inveti? Am io un preten care togma a inceput cu o serie de incepatori. Nu costa mult, trebuie doar sa stii miscari de hip hop.
mersi cubule da eu nu vreau asa pe net ca ala s`asa nu ma vede pe mine cum dau din labe ca n`am webcam si chiar as vrea in Timisoara ..ca e mai aproape.Brutal death metal?Mai sa stii ca nu suna rau da nu stiam ca si rockerii tre` sa invete cum sa dea din cap..:>...mersi