Ave mesterilor.
Am stat m-am foit de colo colo si uite-ma ca o sa redeschidem PARAZITII.US. De data aceasta site-ul nu va mai fi dedicat trupei "Parazitii" ci fanilor unei stari de spirit. Neintelegerile cu managementu' Parazitii ne obliga la aceasta masura.
Sloganul "Bagabontii on-line" va deveni identitate pentru PARAZITII.US. Incodata repet, nu va fi un site dedicat trupei, ci un site de satira in raport cu muzica romaneasca.
Articolele semnate Parazitii.US vor reveni la fel ca si email-ul gratuit. Astept pareri, indiferent de mesajul acestora.
"...macar ca nu eram vre-un parazit, Doamne fereste!"
PARAZITII.US ...revine, inapoi desigur
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
parazitii.us revine
Vorbind din partea tuturor celor care au colaborat cu WebMeshter cxe la parazitii.us, pot sa spun ca revenirea site-ului este cea mai buna veste pe care o aud anul asta.
Decizia lui cxe este sustinuta total de toti colaboratorii parazitii.us si asteptam si noi cu nerabdare ca Vlad (cxe) sa-si termine treaba si sa putem relansa acest proiect.
Speram ca acest eveniment sa va bucure si pe voi la fel de mult si va asteptam in curand pe un site nou, la fel de tzapan si plin de articole & other stuff.
Oricum va asteptam, si speram ca nu ne-ati uitat ca noi nu v-am uitat pe voi...pungashilor !!!:))
riddler of parazitii.us
Decizia lui cxe este sustinuta total de toti colaboratorii parazitii.us si asteptam si noi cu nerabdare ca Vlad (cxe) sa-si termine treaba si sa putem relansa acest proiect.
Speram ca acest eveniment sa va bucure si pe voi la fel de mult si va asteptam in curand pe un site nou, la fel de tzapan si plin de articole & other stuff.
Oricum va asteptam, si speram ca nu ne-ati uitat ca noi nu v-am uitat pe voi...pungashilor !!!:))
riddler of parazitii.us
- riddler
- Junior Member
Re: parazitii.us revine
Sa nu fiu ca o baba barfitoare, insa care a fost problema cu managementul de la Parazitii?
Oricum, site-ul era si sunt sigur ca o sa fie un succes.
Bafta!
Oricum, site-ul era si sunt sigur ca o sa fie un succes.
Bafta!
-
muffinass - Junior Member
bafta
cand vine?
vreau sa ma inscriu
what da hell took u pplz so long?!
just kidding
bafta
vreau sa ma inscriu
what da hell took u pplz so long?!
just kidding
bafta
- GreenThumb
- Junior Member
Felicitari
Salut...super ma,bravo,chiar ma intrebam de ce nu putetzi face ceva sa redeschidetzi site-u...shi uite inka un vis implinit:),sigur sunt multzi fani care se vor bukura auzind vestea,succes in continuare...tzinetzio tot asha,eratzi pe drumu cel bun:P.
Shi btw,care o fost problema,de ce so inchis?,is in ceatza...
Bafta! See ya!
Shi btw,care o fost problema,de ce so inchis?,is in ceatza...
Bafta! See ya!
- WiruSu
- Junior Member
salut

- mihaela_bip
- Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1