Stufstock3

ce-a fost pe Muzici o data

Stufstock3

Mesajde just_bedshaped » Lun Oct 24, 2005 4:18 pm

In primul rand....sal'tare lume,sunt noua p'aci :dir:
Next....VDV kicks asses A-) ...and then...Stufstock3,primul an cand am ajuns si eu in Vama.Totul bine si frumos,muzik buna...majoritatea oamenilor de calitatea...mancare de care mi-e dor...viata buna ;k ...
Ziua cea mare...concert VdV...absolut incredibil,ati fost magnifici chiar daca sonorizarea nu a fost tocmai excelenta :ban: ,ban pt sonorizare
Adi ai fost super tare cand am inceput sa racnim la tine,si imi adus si acum aminte ca eram 5-6 oameni care aveam autograf de la Adi pe umar :n: ...Ati fost incredibili...really ==D ....
just_bedshaped
Junior Member

Mesajde Rockeru'Somer » Lun Oct 31, 2005 9:04 pm

comunitatea VDV de pe fan club nu mai este atat de mare, din pacate...
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde bhuttu » Lun Oct 31, 2005 10:32 pm

bot, there's always http://launch.groups.yahoo.com/group/vitadevie/ , cu a sale bune si rele...
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Syd » Mie Mar 01, 2006 12:37 pm

pai comunitatea VdV nu poate fii mare nici daca te gandesti la numarul de fani, si e normal sa fie asa.

Vdv e o trupa buna dar nu te poti baza numai pe loviturile de imagine si pe fitzele lui Adi.
Syd
Junior Member

Mesajde Rockeru'Somer » Mie Mar 01, 2006 10:33 pm

Syd scrie:pai comunitatea VdV nu poate fii mare nici daca te gandesti la numarul de fani, si e normal sa fie asa.

Vdv e o trupa buna dar nu te poti baza numai pe loviturile de imagine si pe fitzele lui Adi.

comunitatea e mai mare decat speri tu, si apoi unde sunt fitzele lui adrian?
imi cer scuze, eu nu le-am vazut, poate din fata televizorului tu le vezi, in realitatea e alta.
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde darkshines » Mie Mar 01, 2006 11:00 pm

comunitatea e mare, te asigur. fite nu stiu, dar fani sunt.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde baixinho© » Joi Mar 02, 2006 12:49 am

mă scuzaţi de ovtopic, dar din ce am sesizat, Syd este un fel de gică contra, scop pentru care cred că ar fi indicat să nu-i mai răspundeţi. părerea mea! care este.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Syd » Sâm Mar 04, 2006 1:17 am

haha...daca uneori sunt subiectiv e problema mea,si nu ma supar sa nu-mi raspunda nimeni, dar daca la o intrebare obiectiva nu mi se raspunde nu are rost forum-ul.
Sau forumul e un fel de adunare de pe vremea lui Ceausescu, pe care n-ai voie sa spui numai lucruri frumoase si inflorite despre idolul tau?

"comunitatea e mai mare decat speri tu, si apoi unde sunt fitzele lui adrian?
imi cer scuze, eu nu le-am vazut, poate din fata televizorului tu le vezi, in realitatea e alta."
de unde stii ca realitatea mea e doar "fata televizorului"?
iar despre comunitatea VdV,nu mai spun nimic.
SI nu sper nimic, decat sa vad o trupa VdV sincera cum a fost la inceput cand eram printre fani.
Syd
Junior Member

Înapoi la De pe muzica