Bah ah vrea shi yo sa merg la un concert da nu intr-un club de kk shi unde sa cante 2 mel shi sa plece, shtiu ca nu e vin lor da ...
vreau sa merg la unu dahla klumea
Tre`
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Tre`
Initial trimis de Cristyo
Bah ah vrea shi yo sa merg la un concert da nu intr-un club de kk shi unde sa cante 2 mel shi sa plece, shtiu ca nu e vin lor da ...
vreau sa merg la unu dahla klumea
Bai,pe mine nu m-ar deranja sa merg sa ascult macar o melodie live...Dar nu mai aud nimik de nici un concert...Daca afli ceva nu tine in tine

- Iceman21
- Junior Member
adry, incearcă să nu mai scrii decat pe subiecte la zi şi, in cazuri excepţionale, pe cele care au o vechime de maxim o lună.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
6 mesaje
• Pagina 1 din 1