...o ultimä ofertä!

ce-a fost pe Muzici o data

...o ultimä ofertä!

Mesajde drag » Lun Iul 10, 2006 3:36 pm

Deschid acest thread NUMAI pentru cei care eventual sint interesatzi sí¤ invetze sau sí¤ perfecteze anume tehnici legate de achizitzie de sunet, mixaj si masterizare...anumite aspecte tehnologice pot sí¤ mí¤ depí¤seascí¤ si atunci fí¤rí¤ jení¤ voi rí¤spunde: nu stiu,punct!
Rog deci pe cei ce vor sí¤ se implice in acest proces sí¤ filtreze huliganii care plutesc pe forum prin dezaprobare publicí¤, altfel mí¤ retrag.
d.
drag
Junior Member

Mesajde dadius » Lun Iul 10, 2006 4:21 pm

Nu stiu ce vrei sa spui cu asta! Nici nu ma intereseaza sa fiu sincer. Nu inteleg ce vrei sa spui cu acest: ...o ultima oferta! Ce crezi tu ca noi suntem picati din luna? Crezi ca te vom ruga sa ne impartasesti cunostiintele tale in domeniu? In cazul in care nu ai inteles...Asta este un forum de Home Recording. Oricine poate sa scrie liber despre inregistrari audio incepand de la creatia unui material pana la masterizarea lui. In principiu treaba merge asa: cineva deschide un topic (oricat de banal) iar cine se pricepe ii raspunde (il ajuta). Daca te pricepi asa cum spui, fa o fapta buna si ajuta-i pe cei care intreaba! In niciun caz sa nu vi ca un mare GURU sa te bati cu pumnii in piept ca ma astup!Daca ai ceva de impartit cu cineva de pe acest subforum iti recomand sa o rezolvi pe privat,mail, messenger etc.Nimeni nu va dezaproba public si nu va filtra niciun asa zis "huligan" numai pentru ca ti s-a sculat tie. Daca te-a jignit cineva pe privat raspunde-i tot pe privat si terminati cu cacaturile pe forum. Am crezut ca m-am facut inteles prin actiunile luate dar vad ca nu am fost destul de clar. Daca tu vrei sa te retragi este problema ta! Nu am sa "filtrez" (elimin) useri numai ca sa ramai tu pe forum. Nici nu am dreptul sa o fac si nici nu as face-o. Pari un om in toata firea si unul care se pricepe in domeniul audio tocmai de aceea iti spun sa te linistesti si propun sa ne continuam activitatea linistiti pe acest forum. Sper ca s-a inteles limpede ce am scris si ca nu vor mai fi probleme.Cine are nelamuriri sa-mi scrie MP sau e-mail: dadius@telefonica.net

Va multumesc tuturor.

SUBIECT INCHIS.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Înapoi la De pe muzica