am inregistrat acasa un album intreg.
Detalii la www.bogdanflorin.xhost.ro
Am atasat aici si un sample la 160 Kb/s.
Cum vi se pare vocea mea, tinand cont ca nu am nici o pregatire in muzica, si doar 18 ani?
check out my home made songs...
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
cand vrei sa faci la o melodie vocea sa para cat mai prezenta nu ridica frecventele de 20khz...incearca intre 13-16 khz acolo se afla breath-ul adica finetea vocii! daca ridici la 20khz o sa apara ceva de genul noise si nu suna bine!
- h4X0r.y0uL34
- Junior Member
h4X0r.y0uL34 scrie:cand vrei sa faci la o melodie vocea sa para cat mai prezenta nu ridica frecventele de 20khz...incearca intre 13-16 khz acolo se afla breath-ul adica finetea vocii! daca ridici la 20khz o sa apara ceva de genul noise si nu suna bine!
eu nu ridic la 20000hz pt ca stiu ca apare doar un zgomot de fond.Stiu si eu chestii foarte multe despre sunet si frecventele audio, dar dak ceva nu e in regula la inregistrarile mele este din cauza ca nu am un echipament chiar asa bun........astea sunt problemele mele:
1) pt voce nu folosesc microfon condensator pt ca nu am, si fol unu dinamic cu spectru 70-16200(pe prospect) dar in realitate am masurat la osciloscop si da intre 115-15300.
2) ai remarcat intr-o interventie mai veche ca am prea mult bass: a trebuit sa fac boost putin din cauza ca microfonul nu imi capteaza bine frecv joase, si nu-mi suna bine vocea.
3)preamplifu meu de microfon desi este de firma buna baga pe la 13000 un tiuit care il scot cu Sound Forge. Nu stiu care e cauza, dar impedanta la intrare e sigur bine adaptata
4)negativele mele sunt midi, (alt tip de negative nu stiu, daca ai putea sa-mi spui unde gasesc negative faine, chiar te rog) si astea nu redau bine frecv inalte, deci fac un boost pe la 15000.
In orice caz sa stii ca nu am facut boost la 20000, pt ca nu are rost, dai in ultrasunete si si asa nu se aud....cat despre voce.....asta e ...nu am microfon condensator..........
oricum te felicit pt remarca si iti multumesc pentru sfaturi si raman deschis spre altele oricand.
- theboy
- Junior Member
Melodii proprii se pun numai pe threadul "Melodii inregistrate de noi!!!". Ti-am mutat acolo posturile anterioare (cu nick'ul anterior @florinb) dar vad ca te incapatanezi sa ai un thread dedicat tie. Daca mai dechizi unul ti-l sterg si iti dau si avertisment. Ai grija cu cate nick'uri intri pe fanclub! Pe mine nu ma intereseaza dar Administratorii nu agreaza asa numitele "clone" si risti sa primesti ban pe nick si chiar pe IP. Subiect INCHIS
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
4 mesaje
• Pagina 1 din 1