Pt. fanii Lacuna Coil
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Pt. fanii Lacuna Coil
Salve! Am creat acest topic pt ca vreau sa discut cu fanii Lacuna Coil (si nu numai
).As vrea sa aud parerile voastre despre aceasta formatie.Pro si contra,evident (doar e democratie,nu?).Oare? hehe.

"Gravitation cannot be held responsible for people falling in love"
- NightClaw
- Junior Member
imi pace cum suna, nu prea am cercetat foarte mult versurile.
iti recomand ultimul album Anathema:"A natural disaster" si un album mai vechi care imi place tare mult "Alternative 4"(piesa :fragile dreams-geniala!)
astept opinii
iti recomand ultimul album Anathema:"A natural disaster" si un album mai vechi care imi place tare mult "Alternative 4"(piesa :fragile dreams-geniala!)
astept opinii
-
st_anger - Junior Member
MAM plictisit cautand threadul asta...am gasit cel mai nou (cred) videoclip al formatziei Lacuna Coil, pe care eu o ascult de putina vreme, dar care ma facut SAI IAU toata discografia, http://www.hdpvidz.com/videos.html acesta este linkul, unde de altfel gasitzi mai multe video noi.(bagatzil la fav, clipurile se reactualizeaza)
daca mai stitzi alte link-e cu video PM me.
daca mai stitzi alte link-e cu video PM me.
-
=ll=Kain - Junior Member
parerea mea despre Lacuna Coil.....pai suna ok....prietena mea cea mai buna are discografia si deci am asc. da'....o singura piesa pot spune intr'adevar ca imi place: Angel's Punishment
ah si sa nu uitam Cristina aia chiar arata bine:D
ah si sa nu uitam Cristina aia chiar arata bine:D
-
LivKristine - Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1