Kriss Kross

ce-a fost pe Muzici o data

Kriss Kross

Mesajde whatever » Mar Oct 17, 2006 12:27 pm

zilele astea m-am pus sa ascult din nou Kriss Kross, dupa aproximativ 14 ani de zile .... :D Vara asta am ascultat odata din intamplare Jump si mi-am amintit de copii astia care au rupt tot in 92 cu hitul sus mentionat.

Ce vremuri erau atunci .... nu stiu cati dintre cei de aici mai mici decat mine i-au prins pe Kriss Kross in glorie (sincer cred ca prea putini) ... In fine, ideea e ca Totally Krossed Out a fost un album super tare pentru vremea lui, pe care si acuma il ascult cu placere, si ma minunez de ce chestii puteau sa faca atunci niste kinderi de 12-13 ani. Ei au lansat moda cu hainele purtate invers, si tot ei au scos-o de pe piata prin 96, odata cu ultimul lor album. Auzisem ca prin 2003 erau ceva planuri din partea lor sa mai scoata ceva, dar nimic nu s-a concretizat.

Oricum, cati dintre voi mai stiti/ascultati Kriss Kross ? (Afara de Habeeb, care sunt convins ca ii stie) Oricum, slabe sanse ca fanii de azi "hh" (50 Cent, G-Unit si the likes) sa stie cine au fost KK.

" In your Cross Colour, clothes you've crossed over now you're totally Krossed out .... (like Kris Kross) "
whatever

Mesajde piskeshu » Mar Oct 17, 2006 12:45 pm

Stiu si io Jump, dar atata. Si am revista Popcorn cu poster cu ei cu blugii aia purtati invers. ~p
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde useru_X » Mar Oct 17, 2006 12:52 pm

imi amintesc si eu de ei ..heheh ...moshule ...pe atunci eram un mic copil ..imi amintesc ca ma enerva faza cu blugii intorsi mi se parea prea de tot...si ma gandesc ...daca isi puneau blugii in loc de tricou, da cu curul in fatza, deci de doua ori invers, si tricoul in loc de blugi...atunci mi-ar fi placut mai mult...da nu ar mai fi avut acelasi succes...a, si adidasii in loc de sapca ! :))))
useru_X
Junior Member

Mesajde HABEEB » Mie Oct 18, 2006 7:59 pm

au fost simpatici la vremea lor.. dar nu au fost raperi seriosi.. au fost mai mult gen dj jazzy jeff and the other.. will smith adica... au iesit din multimea de wannabe gangsta prin moda aia .. au murit demult... cred ca au peste 30 de ani lejer
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
HABEEB

Mesajde whatever » Mie Oct 18, 2006 9:20 pm

nu chiar ..... acuma au abia 27 respectiv 28 de ani :D
dar da, stilul era foarte lejer ... cu toate acestea calitatile lor de mc (in special la varstele ce le aveau atunci) sunt de remarcat. Din cate stiu au fost gasiti de Jermaine Dupri in Wal-Mart in timp ce faceau breakdance si cantau ceva versuri pe stilul lor de fast flow.
whatever

Mesajde Vendetta » Joi Oct 19, 2006 10:56 pm

Vendetta
Junior Member

Înapoi la De pe muzica