Nord Media Studio Concurs

ce-a fost pe Muzici o data

Nord Media Studio Concurs

Mesajde NORDMEDIASTUDIO » Vin Iun 01, 2007 5:13 am

Ne adresam celor care au o formula de trupa si doresc mai mult decat discutii interminabile cu colegii de trupa, celor pentru care chitara nu este un accesoriu pe care il atarni de gat in loc de cravata, celor pentru care tobele dau aspect si basul balans si nu in ultimul rand celor carora microfonul le este cu adevarat prieten...Indiferent de genul abordat...
NORD MEDIA STUDIO va sustine gratuit o sesiune de inregistrari daca demonstrati ca va regasiti printre randurile de mai sus...
Scrieti la nordmediastudio@yahoo.com, primiti o programare si vom fi gata sa va ascultam si sa va ajutam in continuare...
Ne auzim !!!
NORDMEDIASTUDIO
Junior Member

Mesajde baixinho© » Vin Iun 01, 2007 7:25 am

stimate user, daca mai deschizi vreun thread cu acest continut, iti iei ban pe viata.

o zi superba
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Înapoi la De pe muzica