Catzi dintre voi au ascultat toate albumele lui si la cati dintre voi le place muzica lui?
Eu unul recunosc ca nu il suportam inainte.....dar am devenit un fan infocat al lui Robbie !!!
Mai exista persoane ca mine pe aici ?
Robbie Williams !!!
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Robbie Williams !!!
Hell is gone and heaven's here
There's nothing left for you to fear
Shake your arse come over here
Now scream
There's nothing left for you to fear
Shake your arse come over here
Now scream
- EvilAngel
- Junior Member
sa speram ca nu.
Rock Strain - heavy metal, speed'n thrash, gothic, death...
oare robbie intra la alea "..."?
pai io zic sa-ncerci aceeash abordare ori pe “Muzicaâ€Â

Rock Strain - heavy metal, speed'n thrash, gothic, death...
oare robbie intra la alea "..."?
pai io zic sa-ncerci aceeash abordare ori pe “Muzicaâ€Â
-
nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de animaloo
naiti daca te chinui intra la Trash....
asta e de kterinci si aberatzii... spell after me animale ca az ejti in galeata:
T H R A S H
aia ce ziseshi tu poa sa fie pubelele lu baics, intreaba de nu le-a pierdut
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
dana iera vorba de Robbie Williams....omul cu freza facuta cu ciobu...al naibi baics il cara pe ienglez cu pubelele...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
sper sa nu continuie si pe muzica discutia de pe rock strain.
inteligenti sunt unii! ca sa nu fiu off-topic, mie imi plac unele piese ale individului, dar nu am apucat sa ascult vreun album intreg. sunt altii care fac brit pop mai bine.
inteligenti sunt unii! ca sa nu fiu off-topic, mie imi plac unele piese ale individului, dar nu am apucat sa ascult vreun album intreg. sunt altii care fac brit pop mai bine.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
mah ca sa fiu sincera shi mie mi-a placut I Will Talk And Hollywood Will Listen, nushtu de unde a venit, nushtu de unde a aterizat, eu am vazut interpretarea live (Robbie Williams and Guy Chambers) shi mi-a placut.
I will talk and Hollywood will listen
See them bow at my every word
Mr. Spielberg look just what you're missing
Doesn't that seem a little absurd
Bow at my every word
in rest nu ma intereseaza personaju.
I will talk and Hollywood will listen
See them bow at my every word
Mr. Spielberg look just what you're missing
Doesn't that seem a little absurd
Bow at my every word
in rest nu ma intereseaza personaju.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Robbie Williams
Sunt fan Robbie Williams de 2 ani, iar cea mai mare dorinta a mea este sa il vad in concert!
Pentru toti cei interesati de el, de muzica lui, de personalitatea lui, intrati pe http://rwilliams.meetup.com/14/. Este un site unde fanii din diferite tari pot intra si vb despre preferatii lor, iar acest grup a fost creat pentru fanii din Bucuresti si nu numai, din Romania ai lui Robbie. Ideea este sa se tina anumite intalniri unde fanii sa se intalneasca, sa se cunoasca si sa vorbeasca despre Robbie (si altele).
Toti cei interesati sunt rugati sa se inscrie pe site. E gratis si nu implica nici o cheltuiala
De asemenea, daca mai stiti pe cineva caruia ii place Robbie, bring him on, pentru ca avem nevoie de membri (deocamdata suntem doar 3, 2 din Bucuresti si unul din Calarasi).
Pentru cei care nu sunt interesati, atunci puteti ignora mesajul acesta...Este oricum mai mult adresat lui: Nocturna (care a spus ca ii place I will talk and Hollywood will listen - are mai multe melodii swing numai bune de ascultat, pentru EvilAngel, care este fan si poate si pentru Catharsis - albumele lui merita ascultate in intregime daca iti plac cateva piese...Give the guy a chance!)
Let Robbie entertain you!!
Pentru toti cei interesati de el, de muzica lui, de personalitatea lui, intrati pe http://rwilliams.meetup.com/14/. Este un site unde fanii din diferite tari pot intra si vb despre preferatii lor, iar acest grup a fost creat pentru fanii din Bucuresti si nu numai, din Romania ai lui Robbie. Ideea este sa se tina anumite intalniri unde fanii sa se intalneasca, sa se cunoasca si sa vorbeasca despre Robbie (si altele).
Toti cei interesati sunt rugati sa se inscrie pe site. E gratis si nu implica nici o cheltuiala

Pentru cei care nu sunt interesati, atunci puteti ignora mesajul acesta...Este oricum mai mult adresat lui: Nocturna (care a spus ca ii place I will talk and Hollywood will listen - are mai multe melodii swing numai bune de ascultat, pentru EvilAngel, care este fan si poate si pentru Catharsis - albumele lui merita ascultate in intregime daca iti plac cateva piese...Give the guy a chance!)
Let Robbie entertain you!!
- Sexed_Up_Kitty
- Junior Member
robbie williams....are cateva melodii dragute, dar in rest imi da senzatia k e putin cam... dus. k individ, nu-l suport, dar, cum am mai zis, are melodii bune.
- miss_kitty
- Junior Member
pot sa zic ca is mare fan al lui robbie williams..ii stiu toate melodiile ...ani de zile cand il ascult...imi place felul lui de a fi ...mi-as dori sa vbesc cu mai multi fani ai lui....si ce sa mai zic ca abia il astept in romania 

- helllen william
- Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1