sal ppl sunt rocker de vreo 8 ani ashtept raspunsuri de la veterani ma intereseaza in special formatzii ca Remstein , Guano Apes ,Limb Bizkit shi altceva din alternativ shi industrial daca avetzi postere mi le trimitetzi shi mie in mail
Ok hope to c u soon
sunt incepator pe forumul asta
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
sunt incepator pe forumul asta
Ride the 420 highway
- DarK SamuraY
- Junior Member
Re: sunt incepator pe forumul asta
Initial trimis de DarK SamuraY
sal ppl sunt rocker de vreo 8 ani ashtept raspunsuri de la veterani ma intereseaza in special formatzii ca Remstein , Guano Apes ,Limb Bizkit shi altceva din alternativ shi industrial daca avetzi postere mi le trimitetzi shi mie in mail
Ok hope to c u soon
noi mai mult cu metalul greu ...dar de bine si la astia ai tai!
suntem aici !
- Rockeru'Somer
- Junior Member
let's rock
Initial trimis de DarK SamuraY
Ok hope to c u soon
zi pe un mesaj personal cum te gasesc in craiova!
rau de gura!
- curly
- Junior Member
Initial trimis de DANA
Bine ai venit printre noi. O sa vezi ca sunt destule subiecte deschise pe trupele enumerate de tine. Unele o sa-ti placa, altele nu, dar e un forum pentru opinii. Curaj!
Sper sa -mi place aici initzial incepusem cu acvaristica dar vad ca shi forumul asta e tare
Ride the 420 highway
- DarK SamuraY
- Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1