jurnal de festival
-ziua I,marti 03.09,seara dedicata folclorului romanesc,nu prea am vazut legatura intre folclorul din bucovina si cerbul cu testicule de aur,da' cica da bine,dac ei asa zice,noi asa ascultam!
-ziua II,miercuri 04.09,prima de zi de festival,nu am vazut toti candidatii care vruiau sa branconeze la cerbi de aur,da' din ce am vazut eu am remarcat formatia Mileunium(?) din rep.moldova,cu o solista superba cu niste ochi de-ti tremurau chilotii pe tine.Formatia in cuaza canta un etno-rock,ceva gen Phoenix,eu lor le-as da vanatu' incoronat!domnisoarei seling i-am remarcat doar frumosii sani ascunsi dupa rochia neagra,ceea ce a cantat ea nu se potrivea cu festivalul...in rest toti concurentii au fost enachi,madaline sau alte belele de pe alte meleaguri...
recitalele...kelly bundy,nu-nu,family...o grasana zburdalnica care facea baie in arteziana,gafaind sau grohaind,inca nu stiu exact...restu' vocalistilor au avut fiecare parte lor de rateuri vocale,de am avut impresia la un moment dat ca au dat-o pe death si nu m-am prins io....
au urmat Iris cu un recital super fain,nu prea mi-au placut toalele lor...mincu ziceai ca e un pensionar venit la bv in vacanta in pijamale de matase....mi-a placut pisa cea mai noua!!!
-ziua III,joi 05.09,am vazut concucursul de la inceput...adica toti concurentii.prima formatie care mi-a placut a fost cea din bulgaria...nu am retinut numele...,al doilea grup care mi-a atras atentia este Leash(?) din australia,4 tipese puse pe punk-rock,mai de festival ,mai usurel sa nu se sperie paricopitatu',pe dom'soara Angel nu am voit sa o urmaresc,am preferat sa fac bilutze din muci!
recitalul serii a fost Pasarea Colibri,mi-a placut mult ca au fost in formula de 6(Lapi la toba si un bass-ist chel),suna mult mai bine decat in 4 ....mi-a placut mai mult decat Iris,desi sunt fan Iris !nu stiu ca a urmat dupa recitalul Pasarea Colibri deoarece am adormit!
-ziua IV,vineri 06.09 nu am vazut nimic ca am scris asta si altele!
Cerbul de Aur haituit de Rockeru'Somer
1 mesaj
• Pagina 1 din 1
Cerbul de Aur haituit de Rockeru'Somer
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer