Prin 1985 erau 5 rockeri pe km patrat.
Acum sunt mult mai putini.
Normal ca au ramas cei mai "tari" . Dar cand se duc si ei, ce-o sa mai fie?
Sper sa nu vad raspunsuri de genul: "Daca rock nu e, nimic nu e..." . Sunt plate si n-am chef sa le citesc.
Este sau nu o realitate? ROCK-ul MOARE?
Cand va inceta ROCK-ul sa existe?
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
-
deca - Junior Member
O sa fie un user imbecil mai putin, probabil.
daca n-ai chef sa citesti deschide televizorul, e un forum liber, cu regulament precis si fiecare raspunde dupa cum are chef. daca tu n-ai chef nici io n-am chef sa mai fac curat dupa dumneata, citeste subiecte existente, regulament si vb mai tarziu.
deca, daca nu incetezi sa deschizi subiecte fara scop sau fara legatura cu forumul in care l-ai deschis (cum a fost cazul pe literatura), itzi furi un avertisment.
si ca sa nu intre vreun user mai impulsiv si sa injure, declar case closed
Sper sa nu vad raspunsuri de genul: "Daca rock nu e, nimic nu e..." . Sunt plate si n-am chef sa le citesc.
daca n-ai chef sa citesti deschide televizorul, e un forum liber, cu regulament precis si fiecare raspunde dupa cum are chef. daca tu n-ai chef nici io n-am chef sa mai fac curat dupa dumneata, citeste subiecte existente, regulament si vb mai tarziu.
deca, daca nu incetezi sa deschizi subiecte fara scop sau fara legatura cu forumul in care l-ai deschis (cum a fost cazul pe literatura), itzi furi un avertisment.
si ca sa nu intre vreun user mai impulsiv si sa injure, declar case closed
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
2 mesaje
• Pagina 1 din 1