dreams of eschaton

ce-a fost pe Muzici o data

dreams of eschaton

Mesajde aphextwinz » Mie Sep 18, 2002 3:40 pm

aceasta piesa este inclusa albumul rotten perish al trupei elvetziene (parca) messiah, album aparut in 92. atat pe caseta cat shi mp3 aceasta piesa are versuri. ciudat este ca pe web ea apare ca fiind instrumentala shi cautand versurile ei nu le gasesc pe niciunde. dar surpriza, completand search string-ul cu nishte versuri scoase by-hearing (before-the-gods-of-hell shi sentence-you-to-die) shi eliminand numele de messiah le-am gasit. o piesa tot dreams of eschaton a trupei manilla road dar cica aparuta in 2000 pe albumul crystal logic (nu am ascultat acest album)
poa' cineva sa-mi faca lumina? cineva care are ambele albume (preferabil originale, nu cumparate de la sageata), sau shtie legatura dintre trupe etc

tx
aphextwinz
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Mie Sep 18, 2002 3:49 pm

tot io,

crystal logicu' e scos in 83, sunt bullshit site-urile de lyrics, probabil ca a fost remastered or smth. se pare ca e un cover dupa manilla road, dar apar doo intrebari: a) de ce piesa e trecuta ca instrumental in lyrics-urile messiah? b) de ce nu e trecuta piesa ca fiind cover?
aphextwinz
Junior Member

Înapoi la De pe muzica