Nu credetzi ca toate subiectele sunt fumate : cartierul, mesajele sociale, caterinca?
Spre ce credeti ca se va evolua?
Viitorul
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
parerea mea
va venii o serie de albume "personale" adica cu subiecte legate de viata artistului...eu asa cred, cel putin despre asta va fii vb in albumu meu in mare parte.
caterinca o sa fie mereu misto, deoarece poti face haz de evenimentele actuale, problemele sociale vor fii mereu de alta natura...deci nu cred ca ne vom plictisii niciodata..
pace
caterinca o sa fie mereu misto, deoarece poti face haz de evenimentele actuale, problemele sociale vor fii mereu de alta natura...deci nu cred ca ne vom plictisii niciodata..
pace
-
n3aGabitz - Junior Member
vor urma
probabil mesajele sociale, caterinta si mai putin cartierul care va fi inlocuit cu altceva. Suma viciilor este intotdeauna aceeasi si poate e la fel si cu subiectele. Albumul unor foarte buni prieteni de ai mei va contine printre mesaje sociale, caterinca si filosofie si cate ceva legat de sex (nu i-as spune intocmai romantism).
- rthodox
- Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1