Oare nu e asta un pas catre 'comercial' ?

ce-a fost pe Muzici o data

Oare nu e asta un pas catre 'comercial' ?

Mesajde sanbk2002 » Lun Feb 09, 2004 8:35 am

salut. Sunt si eu un fan al Parazitilor, am citit si eu parerile voastre...sincer mie mi-e teama ca asta e un pas catre comercial al lor. Nu-mi place deloc faptul ca scot separat albume si mi-e ca in final se vor separa. Oricum , am mai auzit si ca Ombladonu ar uma sa cante cu una din Andrele ceea ce m-ar face si mai tare sa cred ca baietii au cam blufat cu 'noi ne respectam fanii/ nu ne fac banii'. Sper sa ma-nsel eu si sa ma contrazica.
sanbk2002
Junior Member

Esti prost?

Mesajde OCTO` » Mar Feb 10, 2004 8:28 pm

:no: Cum pula mea sa cante Ombladon cu zdrentzele alea?
OCTO`
Junior Member

mane!!

Mesajde piticstyle » Mar Feb 10, 2004 9:51 pm

sanbk2002 scrie:salut. Sunt si eu un fan al Parazitilor, am citit si eu parerile voastre...sincer mie mi-e teama ca asta e un pas catre comercial al lor. Nu-mi place deloc faptul ca scot separat albume si mi-e ca in final se vor separa. Oricum , am mai auzit si ca Ombladonu ar uma sa cante cu una din Andrele ceea ce m-ar face si mai tare sa cred ca baietii au cam blufat cu 'noi ne respectam fanii/ nu ne fac banii'. Sper sa ma-nsel eu si sa ma contrazica.

Mane!! vrei sa zici k albumu` luh Cheloo e comercial...eu zic k o da spre comercial ..dar nuh e comercial ..[parerea mea...toate cele bune..shi las k e bine cuh chestia asta cuh albumele solo..aici se vede kre e mai bun .si se ofera si shansa celor mici sa se ajunga sus..ma intelegi ..?featuring...
piticstyle

...

Mesajde zosteru » Mar Feb 10, 2004 11:27 pm

dak piesa lu' ion (cand va umplem de flegme)e comerciala yo sunt popa!daca albumu lu cheloo e comercial yo sunt teoctist!aaaaaa...si inca ceva...SI AFARA SE SCOT ALBUME SOLO FARA K TRUPELE SA SE DESPARTA!ganditziva asha:trupa are o personalitate dezvoltata(in cazul parazitii) la randul ei de alte 3 personalitati!yo sunt de acord k e timpul ca fiecare treime din parazitii sasi exprime personalitatea!o sa inchei printro intrebare(zic eu retorica):credetzi ca parazitii de la "nici o problema" in coace fac muzica mai comerciala?(mie sincer nu mi se pare....din contra).
zosteru
Junior Member

Mesajde sanbk2002 » Joi Feb 12, 2004 10:22 am

probabil ca nu m-am exprimat eu bine, pentru ca evident m-ati inteles gresit. Nu e vorba ca albumul sau cantecele de pe el sunt comerciale ci ma refeream la faptul ca prin deciziile astea de a canta separat se urmareste de catre ei sa castige ..ma rog...nu stiu daca aprecieril noastre. Oricum, cred ca sunteti de acord ca putem avea pareri diferite. In acelasi context vreau sa va spun ca mie , de exemplu, Mafia mi se par comerciali. cand spun asta ma refer la faptul ca scot ceva la cate un an, de obicei o melodie si o promoveaza in exces. De aia mie imi place trupa asta 'Parazitii' pt ca mi se pare/parea ca ar fi fost diferiti, ca nu ar urmari in principal sa se umple de bani ci poate ca de aprecierea fanilor..mai deosebiti. Toata pustimea asculta hip-hop pt ca asa se poarta..eu ascult Parazitii pt ca mi se pare ca ar avea ceva de transmis. ca sa fiu mai scurt , nu voi aprecia niciodata faptul ca scot separat pt ca nu voi sti cu siguranta de ce fac astea. Agree to disagree?
sanbk2002
Junior Member

Mesajde gutza36 » Joi Feb 12, 2004 10:41 am

sanbk2002 scrie:..mi se pare/parea ca ar fi fost diferiti, ca nu ar urmari in principal sa se umple de bani ci poate ca de aprecierea fanilor..

..sa se umple de bani?! hehe, cu siguranta nu o sa-i vezi in lexus curand!
De ce trebuie sa vreau sa am o vila-n Primaverii
Atata timp cat stau la bloc, stau cu ai mei si beau in fatza scarii
Nu traiesc pentru limuzine, viitorul pentru mine inseamna un simplu maine..

..evident, ar fi deplasat sa crezi ca banii nu au o oarecare importanta.. fara mijloace financiare probabil ca vei putea sa astepti mult si bine urmatorul album]Ioane, unde-i hitu'?! Fa si tu ceva comert! [...]
Nu-l cumpara nimeni, ma doare-n pula, ii dau drumu pe internet![/I]

sanbk2002 scrie:..nu voi aprecia niciodata faptul ca scot separat pt ca nu voi sti cu siguranta de ce fac astea. Agree to disagree?

..nimeni nu te obliga! stai linistit, nu asteapta nimeni aprecierile tale! ..propun insa sa asculti albumele solo si sa te mai gandesti la cele spuse de tine...
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
gutza36
Junior Member

Mesajde sanbk2002 » Vin Feb 13, 2004 1:53 pm

gutza36 scrie:..sa se umple de bani?! hehe, cu siguranta nu o sa-i vezi in lexus curand!
De ce trebuie sa vreau sa am o vila-n Primaverii
Atata timp cat stau la bloc, stau cu ai mei si beau in fatza scarii
Nu traiesc pentru limuzine, viitorul pentru mine inseamna un simplu maine..

..evident, ar fi deplasat sa crezi ca banii nu au o oarecare importanta.. fara mijloace financiare probabil ca vei putea sa astepti mult si bine urmatorul album]Ioane, unde-i hitu'?! Fa si tu ceva comert! [...]
Nu-l cumpara nimeni, ma doare-n pula, ii dau drumu pe internet![/I]

..nimeni nu te obliga! stai linistit, nu asteapta nimeni aprecierile tale! ..propun insa sa asculti albumele solo si sa te mai gandesti la cele spuse de tine...

In primul rand sesizez o oarecare suparare din partea ta..nu e cazul...dupa cum am spus sunt de acord sa nu fim de acord asupra unor lucruri. In al doilea rand, cred ca timpul ne va spune cine are dreptate, eu sper sa aveti voi. In al treilea rand crede-ma ca stiu multe versuri de-ale lor, am fost la multe concerte si de-aia poate am si mai multe pretentii pentru ca eu cred ca ei sunt altfel. Ti-am citat si eu un vers care imi placea pt ca reprezenta esenta relatiei pe care o au cu fanii 'noi ne respectam fanii/nu ne fac banii. '
In al patrulea si ultimul rand am ascultat , deocamdata , albumul lui Cheloo si ...mie imi placea mai mult ca trupa 'Parazitii'. Apropos, tu ce parere ai?Ti-a placut mai mult albumul solo decat 'Irefutabil' de exemplu?
sanbk2002
Junior Member

daca e cineva prost inseamna ca Dobrovolschi e ala

Mesajde sanbk2002 » Vin Feb 13, 2004 1:59 pm

OCTO` scrie::no: Cum pula mea sa cante Ombladon cu zdrentzele alea?

Vezi ca treaba asta cu zdrentele alea a zis-o Dobrovolschi de la PROFM. Crede-ma ca si el era neplacut impresionat si sa mai stii ca si lui, ca si noua, ii place trupa. OK?
sanbk2002
Junior Member

Mesajde gutza36 » Vin Feb 13, 2004 2:46 pm

sanbk2002 scrie:..sesizez o oarecare suparare din partea ta.

..mmmmnu!

sanbk2002 scrie:..am ascultat , deocamdata , albumul lui Cheloo si ...mie imi placea mai mult ca trupa 'Parazitii'. Apropos, tu ce parere ai?Ti-a placut mai mult albumul solo decat 'Irefutabil' de exemplu?

..ca formatie cei trei unesc toate calitatile lor intr-un blunt muzical bine dozat si rulat! ..proiectele solo au posibilitatea sa contureze profilul si orizontul fiecaruia dintre cei 3, oferind astfel asa zisului fan sansa sa inteleaga mai bine conceptul si fenomenul PARAZITII!
..incercam sa transmitem un concept si-un fel de-a fi!
..cat despre sindromul T, citeste parerea mea aici.
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
gutza36
Junior Member

Nu stiu.

Mesajde OCTO` » Vin Feb 13, 2004 10:49 pm

sanbk2002 scrie:Vezi ca treaba asta cu zdrentele alea a zis-o Dobrovolschi de la PROFM. Crede-ma ca si el era neplacut impresionat si sa mai stii ca si lui, ca si noua, ii place trupa. OK?

Rar ma trezesc asa matinal sa-l aud pe Dobrovolschi si crede-ma ca nu de la el am auzit treaba asta . Trebuia sa spui: ".....a zis-o si Dobrovolschi" , ca nu e ceva maxima care o sa ramana in istoria lui Dobrovolschi.
OCTO`
Junior Member

Mesajde n.c.c. » Lun Feb 16, 2004 3:12 pm

:fuck: "
OCTO` scrie::no: Cum pula mea sa cante Ombladon cu zdrentzele alea?
" :bleah: :bleah: :nope:

:fuck:
n.c.c.

Mesajde sanbk2002 » Lun Feb 16, 2004 4:52 pm

gutza36 scrie:..mmmmnu!

..ca formatie cei trei unesc toate calitatile lor intr-un blunt muzical bine dozat si rulat! ..proiectele solo au posibilitatea sa contureze profilul si orizontul fiecaruia dintre cei 3, oferind astfel asa zisului fan sansa sa inteleaga mai bine conceptul si fenomenul PARAZITII!
..incercam sa transmitem un concept si-un fel de-a fi!
..cat despre sindromul T, citeste parerea mea aici.

De acord. Eu ma refeream , insa, la parerea ta vis-a-vis de "Irefutabil" .
sanbk2002
Junior Member

Înapoi la De pe muzica