Redman Live in Fire

ce-a fost pe Muzici o data

Redman in Romania?

Mesajde Neddy » Dum Mar 21, 2004 10:18 pm

am auzit dar nu stiu daca e adevarat(nu cred) ca cica Redman ar fi fost in bucuresti weekend-ul asta
stitzi ceva de faza asta?
Neddy
Junior Member

am auzit shi yo...!

Mesajde zosteru » Lun Mar 22, 2004 11:16 pm

am auzit shi yo martzi in expirat de la cineva k redman ar fi in romania!shi am mai auzit k va juca un roman care este destul de cunoscut intre raperi shi poate chiar cunoscut shi de alta lume (nu pot spune cine pt k inca nu e un lucru cert)!
zosteru
Junior Member

tot io cu barfa online

Mesajde deianira » Mar Mar 23, 2004 3:02 pm

da ma, chiar a fost redman in blue bar!

va datzi seama ce fatza am facut cand, iesind din bluebar, am dat nas in nas cu el! offf doamne ce rau imi pare ca n-am putut sta mai mult la bucuresti!

vorba voastra, cine stie cand ma mai ciocneam de el ca pe bune ca-i ceream ce autograf nene?, direct un featuring cu el!
deep in thoughts, deep in trouble
deianira
Junior Member

Redman Live in Fire

Mesajde EL_ConTe » Vin Mar 26, 2004 6:39 pm

Joi 25 Martie Club Fire...se anunta concert parazitii...in deschidere Spike, Anonim, Zale, in sfarshit Parazitii shi Bitza din loc in loc...
Frecare multq 150 de mii biletu cam scump pentru buzunaru meu dar shtiam io ce shtiam shi eram gata sa dau shi 1 milion pe intrare pentru ca io venisem pentru altcineva acolo..., ajuns acolo pe la mese pe la bere hai norok hai norok cu lumea shi incet incet incepe treaba...primu Spike pe care il mai ascultasem pe nishte piesa de ale lui mai veki shi mi se pareau fuarte varza de data asta a fost la inaltime shi am inteles de ce la luat Gianini la Rebel Music, urmeaza Anonim nishte baietii pe care iam mai vazut shi pe Targovishte nici acolo nici aici nu mi sau parut cine shtie ce..bunicei dar parca nu aveau nimic de zis nimic nou..., a trecut repede peste ei...shi a intrat Raku shi Yolo (Zale) care au incalzit pe uamenii bine de tot pentru ca suna fuarte bine, kiar ma gandeam ca Raku daca ishi va face trupa mereu va fi cel mai bun din trupa dar uite ca shia gasit un om care ie la fel de bun ca iel shi pe deasupra shi un baiat modest shi de gashka..bravo lui, sunt adevarati shi o sa aive multe de spus in continuare, in sfarshit urmeza mult ashteptatii Parazitii..care ca de fiecare data fac show shi cu bitza shi fara super tare atmosfera tuata lumea vibra belea treaba...deja meritau cei 150 de mii care ii dadusem...pana cand la un moment dat...dupa ce ombladon ishi anunta ca in weekendu asta 27 28 martie apare clipu la Tv la piesa cu Raku iar de pe 5 aprilie gasim albumu in magazine (cumparatil pentru ca asta kiar ishi face banii spre deosebire de altii care aveau pretentii ca revolutioneaza) asha...deci dupa momentu asta vine clipa in care tot fire-u a ramas cu gura cascata ca la dentist sa mauar fetele mele jupuite pe tzatze.. intra Redman in scena...da acel Redman intradevar....omu...de fapt super omu...a cantat repede o piesa fara faze de cacat de genu i lov iu romenia sau kiss iu budapesta :P deja ce sa mai zic in pula mea ca era bataie acolo lumea peste lume se impingeau toti ne calcam in picioare toti urlaam shi nu ne venea sa credem ca ala de canta la 1 metru de noi ie kiar Redman...canta omu piesa...dupa care se arunca in public....lumea il tinea pe sus batalie care sa puna m,ana pe el fraaaaaaaaate Redman sa muara mama sa aruncat pe jegoshii din romania....shi inca de 3 ori de era innebunit Gianini sa nu pateasca asta ceva ce sa mai super omu pe langa faptul ca sa pishat pe toti care au cantat in seara aia acolo care pentru noi romanii sun crema tarii paraziti raku pula mea...a dato redman prima poiesa da nu era real ce lejer ce fara pic de diferenta dintre piesele originale shi live...sa vazut diferenta dupa care...pleaca...luma isterizata redman redman redman toti urlau ca sherpii shi intra omu din nou shi ii baga freaka (care apropo a aratat de ce ie cel mai jmeker dj din tzraa ce swamp ce dox..? nu exista decat freaka) deci ii baga Petre un negativ de a lu Marry J Blige shi o da omu ireal de adevarat de plangea lumea acolo...eram cu Drops poate unii il shtiti...ne uitam unu la altu ca proshtii in pula mea shi nu ne venea sa credem ce se intampla acolo...dupa ce se termina bucata care parca a tinut 2 secunde sa mauara fetele am ramas shokatii cu toti shi omu shia aruncat tricou peste lume de mam dus shi io shi mam luat la palme cu nishte grashi de pusesera stapanire pe el pana am rupt shi io o mare parte din el...shi sa muara mama am mare bucata din tricou lu redman...sa mor daca cred...a plecat omu in sfarshit shi ia lasat pa parazitii sa mai dea o piesa doua dar deja lumea nici nui mai auzea in pula mea toti erau numai cu redman in cap....ce sa mai cine nu a fost acolo nu poate sa simta dar a fost cea mai jmekera treaba care sa intamplat vreodata in hip hopu romanesc..shi cine nu a fost acolo a pierdut ceva ce nu se va mai intampla poate niciodata...
am in pula mea poze cu redman cantant pe scena cu parazitii am in pula mea bucata din tricou lui...laso in mortii io inca nu mam trezit...
cam atat altceva nu shytiu daca mai ie de zis...a ba da un mare respect pentru Arsura care a facut posibila tuata nebunia asta cu redman shi a reushit omu sa nu parem kiar de cacat..respect respect respect
EL_ConTe

Adevarat!

Mesajde m0l0z » Vin Mar 26, 2004 8:37 pm

Nu puteam sa povestesc mai bine! Dar... cred ca lu Redman i-a placut cum a iesit si asta ar insemna, parerea mea, ca poate se mai intampla ceva pe la vara...
Skee-Lo RULEZ!
m0l0z
Junior Member

Mesajde cutuma© » Vin Mar 26, 2004 9:51 pm

auzi m0l0z tata, hai sa-tzi zic o chestie pe care nu stiu daca o stiai sau nu. Wu-Tang a fost la un pas sa cante in Bucuresti. Dupa un concert in Dublin parca au contactat o firma romana (nu dau nume) care se ocupa de organizarea unor asemenea evenimente, care i-a refuzat pe motiv ca nu ar strange suficenta lume. Deci lasa sperantzele cu la vara ca nu prea avem shanse
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

bigga..!!

Mesajde sadox » Sâm Mar 27, 2004 12:39 am

Dupa o scurta perioada de pasivitate revin shi yo la fanclubu' hh shi pentru prima oara(cel putzin asha cred,ce sa mai....),pur shi simplu nu mai am inspiratzie,nu mai shtiu ce sa zic ,ce sa scriu ,cum sa postez am ramas cu gura kaskata larg mai ceva k la dentist cand am auzit,am citit(god,nu mai shtiu cum sa ma xprim dah poola mea...:)) s-a intamplat ceva care a marcat istoria hh-ului de la noi din tzarah.Toata treaba astah cu(virgula sa nu fac cacofonie:)) concertuh cu...REDMAN cu parazitzii cu yolo,raku(ZALE),anonim,spike pfffffaaiiiiiii itzi taie suflarea pah lok ........nu mai am cuvinte....Poate credetzi cah par superficial?? DELOKKK!!Doar ca nu-mi vine a crede mintzii ce s-a intamplat la noi in "minunata" noastra Romanie,shi sper ca istoria sa se repete again.U know what i'm sayin''?:).Ar fi un bine necesar pentru noi care sustzinem hh-u'.PACE!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

okeyz:)

Mesajde sadox » Sâm Mar 27, 2004 1:04 am

deianira scrie:da ma, chiar a fost redman in blue bar!

va datzi seama ce fatza am facut cand, iesind din bluebar, am dat nas in nas cu el! offf doamne ce rau imi pare ca n-am putut sta mai mult la bucuresti!

vorba voastra, cine stie cand ma mai ciocneam de el ca pe bune ca-i ceream ce autograf nene?, direct un featuring cu el!

Hmmm, sa fie true ce ziseshi u aici?:) Ai avea curajooh sa faci ce-ai spus cu 1 centimetru jumate mai sus:) in adevaratooh sens al cuvantului sau ai vb. prin(sau mai bine zis din) limbajul ...trupului?:).MDAaa...cam asta....Pace shi take care!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde chantonbabylon » Lun Mar 29, 2004 2:40 pm

mama fratele meu futui mama ei d tzara...in fine, aici au mai trecut wu tang, jeru the damaja si mai multi, da nu sunt cine stie c spectaculoase...+ca nam apucat niciodata sa fiu in bucuresti la un concert parazitii.....ahh gate fratele meu, protest...RELUARE D CONCERT!!!!!!!!!
chantonbabylon
Junior Member

am intzeles!

Mesajde zosteru » Lun Mar 29, 2004 10:24 pm

acum intzeleg de ce nu a fost mediatizata treaba asta!IESHA CU OMOR LA PROPRIU!va datzi seama cata lume ar fi venit dit toate colturile tarii????e mai bine k au mers pe "shest"!e unul din putzinele concerte pe care le ratez dar a fost cu sigurantza cel mai important!aaa....apropo decret....in romania trebuia sa concerteze shi u-god la timishora anul trecut!deja aveam banii pt concert;pacat k na mai fost!
zosteru
Junior Member

Mesajde rady » Mie Mar 31, 2004 7:33 pm

D€CR€T scrie:auzi m0l0z tata, hai sa-tzi zic o chestie pe care nu stiu daca o stiai sau nu. Wu-Tang a fost la un pas sa cante in Bucuresti. Dupa un concert in Dublin parca au contactat o firma romana (nu dau nume) care se ocupa de organizarea unor asemenea evenimente, care i-a refuzat pe motiv ca nu ar strange suficenta lume. Deci lasa sperantzele cu la vara ca nu prea avem shanse

asta a fost acum vre-o doi ani parca, si concertul era programat la timisoara nu la bucuresti.
..sau .. vorbim depsre acelasi concert?
X

KNICKSONLINE.COM
rady
Junior Member

Înapoi la De pe muzica