va face-ti de ... knd....

ce-a fost pe Muzici o data

va face-ti de ... knd....

Mesajde primoenemy » Lun Mai 03, 2004 12:40 am

piata universitatii 2 mai

va face-ti de kkt prin concerte cand va sare diskul...:))))
e km aiurea sa canti asta dupa ce ti-a sarit diskul de nspe ori
stiu o sa spuneti k se refereau la playbackistii pulii dar...
primoenemy
Junior Member

Mesajde foxu » Lun Mai 03, 2004 8:44 am

dar ce ???????
gli incontri,gli scontri,lo scambio di opinioni,
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
foxu
Junior Member

despre fair-play: intai intrebi si apoi tragi concluzii

Mesajde gianiny » Lun Mai 03, 2004 9:15 am

Dupa cum stie cam toata lumea, PARAZITII sunt primii si, deocamdata, singurii care au negativele pe vinil, adica cum se face hh la mama lui.
Nu exista insa in Romania posibilitatea acestor prese si de aceea se face toata treaba la o companie din afara tarii, ceea ce ia destul de mult timp (cateva luni). Deasemenea nu poti sa faci vinil la fiecare piesa. De obicei asteptam sa se adune destule piese cat sa umplem un vinil cu negative. Pana se intampla acest lucru, piesele noi se pun de pe cd.

Este si cazul piesei JOS CENZURA la care a sarit intr-adevar cd-ul. Iar cd-ul a sarit datorita megabasilor mult prea puternici care rezonau cu player-ul.

Pentru a lamuri complet, versul "va sare discul" din celebra "Impusca-te" se refera la cei care fac full-playback. Si doar atat. Am fost la concerte pe afara cand s-a intamplat sa sara chiar vinilul din cauza trepidatiilor scenei (de altfel si PARAZITII au mai patit-o) dar asta nu e o rusine, cum nemeritat si nesimtit a SUGErat-o pustiul care a deschis thread-ul.

Insa il inteleg pentru ca a fost cam scump biletul de aseara.

In rest, multumesc celor care au venit aseara in piata Universitatii si au participat la primul concert PARAZITII open-air din Bucuresti
REBEL MUSIC
gianiny
Junior Member

ce chestie....?

Mesajde filipilie » Lun Mai 03, 2004 10:38 am

salut are forumului....
o intrebare:anul trecut am fost la un concert Parazitii in fata Academiei Armatei.Ala nu a fost un concert open-air in Bucuresti?(era un concert organizat la ceva concursuri de sport extrem parca si spre final incepuse sa ploua)
am intrebat doar...
filipilie
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Mai 03, 2004 3:23 pm

gianiny scrie:Insa il inteleg pentru ca a fost cam scump biletul de aseara.

Bine bine, dar pentru k tortureaza gramatica romana cu "face-ti" cine il mai intzelege?
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Drkev » Lun Mai 03, 2004 4:57 pm

Asa e...pustii astia de care a zis gianiny i-au pus pe PARAZITII[si poate si pe altii] pe un piedestal de cristal si ii privesc ca pe niste zei care nu sunt supusi greselilor.
E... aici gresesc multi si se grabesc sa arate cu degetul [Cel fara de pacat sa arunce primul piatra]
Nu stiu daca ala de mai sus a fost la vre-un concert Parazitii PLATIT[sa vada atmosfera de acolo, sa vada cum canta la 2 metri de tine, sa vada cum NU "le mai sare discu", sa plece super multumit ca nu a dat degeaba "n" zeci sau sute de mii.
Sa nu uitam k si ei sunt oameni, k noi toti [stiu k suna invechit si de kkt, dar asa e] si vreau sa mai rectific ce am zis mai sus...[k sunt supusi greselii], singura greseala e ca au cantat pe gratis, pentru ca sunt o trupa foarte buna si merita mult mai mult decat critici de kkt, dar trebuiau sa transmita un mesaj la o masa de oameni mai mare decat la un concert platit...si se pare ca au reusit...
Viata-i frumoasa in ritm de Hip-Hop
Drkev
Junior Member

Mesajde Dorinescu » Lun Mai 03, 2004 6:09 pm

primoenemy: tu canti dance sau house ?
Dorinescu
Junior Member

Mesajde primoenemy » Lun Mai 03, 2004 9:51 pm

1.daca nu ar exista pustii care sa cumpere cd-urile parazitii originale si doar cei care arunca vorbe pe forumuri era mult mai bine....cred eu sau ...
2.am comentat acest lucru deoarece toti de acolo stiau versurile si au ras si au facut caterinca pe treaba asta chiar in momentul in care... si chiar dupa ce au spus versurile...
3.am fost la mai multe concerte cu bilete ,la mare, in fire ,la cate am putut sa intru...dar sigur comenteazaaaaaaah... cine?????...
4.desi nu am avut ocazia sa vad concerte live de afara dar,din auzite cum ca ... nu te intorci cu spatele la public si vorbesti cu dj-ul(sau asta face un mc celalalt intretine publicu ),cred ca e vorba de respect....sunt de acord a gresi e omeneste dar comportarea trebuie totusi profesionista (desi greseala nu tinea de ei)
5.am scris si eu ca faza cu discul se referea la playbackistii....
6.critica de kkt cum zic unii,o rusine cum au SUGErat-o altii ,da hai ca stiu ...aici doar de bine sa vorbesti si fara sa-ti spui punctul de vedere caci de ... tipa lumea de libertate de exprimare .chiar daca nu am SUGErat nimic am spus ce aveam de spus ...desi multi nu-s in stare sa respecte asta,si trebuie sa se umfle in pene...
7.atat.deocamdata...
primoenemy
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Mai 03, 2004 10:00 pm

Dom'ne, eu continui sa fiu off-topic dar lamureste-ma shi pe mine....cum e cu gramatica.... sa nu ne "face-m" de ras pe-aici :p

Shi ca sa zic shi eu o chestie on-topic, iarashi scandaluri fara inceput, fara sfarshit, fara motiv shi bazate pe actiuni de cautat nod in papura?!
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Primo enemy ....

Mesajde rap_t_one » Lun Mai 03, 2004 10:51 pm

Primo enemy ... lsa-ne in poola mea cu faze de genu asta !!! Invata sa scrii si dupaia vino sa dai cu huo la o trupa de adeva hiphop din romania !!! Taci in poola mea si sugereaza d'astea la manelari !!! Shti de ce , in poola mea , se faceau caterinci ??? Ca romanu s-a nascut poet si neamtu harnic !!! Nu shtiu ce poola mea intelegi tu din faza asta da ... atat cas iar iau avertisment de la Hades .................... you mutha.... nu ma pot abtine ... da asta e ...
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde Drkev » Mar Mai 04, 2004 12:08 am

BRAVO!!! Se vede diferenta dintre un rapper si un ascultator de rap...
Rap_t_one nu a trebuit sa scrie 7 puncte ca tine sa isi sustina ideea... daca am sta sa contracaram ce ai zis la fiecare rand[detailand] pai am incepe inca 2 pagini...asa ca ar trebui sa se opresaca dicutia aici.
eu doar la un punct ma opresc:
"am comentat acest lucru deoarece toti de acolo stiau versurile si au ras si au facut caterinca pe treaba asta chiar in momentul in care... si chiar dupa ce au spus versurile..."

Aia care au facut caterinca sunt sunt o cireada de manelari [daca pot sa imprumut expresia] cat despre libertatea de exprimare...eu zic ca ai avut parte de ea[nu ti-a sters nimeni mesaju sau altceva, tu iti sustii un punct de vedere, noi altu...]. Pana una alta esti singuru care behaie ca de ce una, ca de ce nu asa...daca ii respectai ca trupa si ca oameni nu postai mizeria asta...

OFFTOPIC: BAFTA RAP_T_ONE in continuare cu trupa...nu puneti si voi un demo ceva pe site...?
Viata-i frumoasa in ritm de Hip-Hop
Drkev
Junior Member

Înapoi la De pe muzica