Ajutor!!!!!

ce-a fost pe Muzici o data

Ajutor!!!!!

Mesajde popicks » Sâm Dec 15, 2001 12:17 am

As dori sa stiu daca cineva dintre voi a vazut,dar cel mai important daca a íŽNREGISTRAT pe o caseta video o emisiune care se pare ca a fost difuzata miercuri 5/12/2001 pe Romania 2 ,si care se chema REMIX.A fost difuzat un mic filmulet filmat cam prin anul 1986 une apare Dixie Krauser(ex Pro Musica) ,Tavi Iepan(ex Cargo) si subsemnatul (ex,ex ;).Mersi de ajutorul vostru.

Adrian Popescu
popicks@caramail.com
popicks
Junior Member

Remix

Mesajde Rolf » Sâm Dec 15, 2001 10:53 am

Imi pare rau, io am vazut emisiunea, dar, cel mai important, nu am inregistrat-o. Daca imi aduci aminte despre ce film e vorba poate sunt in stare sa-ti dau ceva detalii.
Rolf
Junior Member

Re: Ajutor!!!!!

Mesajde Rockeru'Somer » Dum Dec 16, 2001 11:25 pm

Initial trimis de popicks
As dori sa stiu daca cineva dintre voi a vazut,dar cel mai important daca a íŽNREGISTRAT pe o caseta video o emisiune care se pare ca a fost difuzata miercuri 5/12/2001 pe Romania 2 ,si care se chema REMIX.A fost difuzat un mic filmulet filmat cam prin anul 1986 une apare Dixie Krauser(ex Pro Musica) ,Tavi Iepan(ex Cargo) si subsemnatul (ex,ex ;).Mersi de ajutorul vostru.

Adrian Popescu
popicks@caramail.com

poate dana cu pilele ei te poate ajuta!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Dec 17, 2001 8:43 am

Am si vorbit popicsule, iti dau un email sa vedem cum o facem (caseta mah...) :hehe:
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Înapoi la De pe muzica