Snobi in Laptarie!!!!!

ce-a fost pe Muzici o data

Snobi in Laptarie!!!!!

Mesajde Morticia(Ana) » Joi Dec 20, 2001 10:07 pm

De ce naiba nu schimba bodyguarzii din Laptarie?!
Am fost pe 15 decembrie si am intrat cu Minculescu dar, 3 gorile handicapate nu ne-au dat voie sa stam in fata scenei ca nu mai vad idiotii de la mese care stateau jos!A trebuit sa stam pe o parte a scenei !Plus ca mai erau si cate 3 gagici de o parte si de alta a scenei, total paralele cu muzica care se auzea, fataindu-se ca apucatele de nu mai vedeai nimic!!!Odios!Concertu' a fost o.k. dar atmosfera nu s-a comparat cu cea din alte dati!
Morticia(Ana)

ceea ce ai vrut tu sa zici...

Mesajde Vizitator » Joi Dec 20, 2001 10:18 pm

toti bodiguarzii de la concertele rock sunt imbecili
Vizitator

Mesajde FrozeN » Vin Dec 21, 2001 11:38 am

ehe...sa mai spun inca o data cum a fost ultima data la Cargo in Laptarie? Prefer deocamdata sa nu-mi aduc aminte. Daca totusi vrei sa afli, cauta in topicurile mai vechi de pe aceasta sectiune pe cel intitulat Cargo in Laptarie.
FrozeN
Junior Member

toleranta

Mesajde shinee » Sâm Dec 22, 2001 3:39 pm

este un cuvant care se invata greu.
oare atat de multa psihologie stie Morticia/Frozen incat sa fie ea/el sigura/sigur ca "alea care se fitiiau habar n-aveau de muzica ce se auzea"?
cand o sa incetati sa mai judecati dupa haine?
e dimineata in alta viata?
shinee
Junior Member

Re: toleranta

Mesajde KickAss » Sâm Dec 22, 2001 9:55 pm

Initial trimis de shinee
Cand o sa incetati sa mai judecati dupa haine?

Cand o sa avem chef!!!
KickAss
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Dec 24, 2001 9:26 am

Morticia - exact (da' exact) asta am patit si noi in laptarie (cum bine zicea Frozen), aia nu-s bodyguarzi, sunt niste aberanti care paraziteaza laptaria de ani de zile. Inainte te lasau sa stai in fata (anu' trecut) daca stateai pe vine, deci concluzionam ca vina este a celor de la mese (invitatii speciali) care fac gat fiindca li se ia imaginea de pe "ecran", ca si cum majoritatea lor ar fi interesata de ce se intampla pe scena (se da potol si booz moka, nu?)

shinee - hainele spun cate ceva despre oameni, daca ma duceam la munca (pe teren) in mini si pe tocuri cand bateam toata provincia nu ajungeam vie acasa. Cand ma duc la un concert care STIU SIGUR ca e Rock, ma imbrac ca atare... daca tzoalele nu conteaza de ce scrie pe anumite ushi "tinuta obligatorie"? (intrebare retorica...)

Kickass - hi hi corect!
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde LMG » Mar Dec 25, 2001 9:01 pm

Bai, bine ca aveti Laptaria....Ce n-as da sa ma pot plange si eu de idiotzenia exacerbata de care dau dovada body-guarzii la concertele rock,da' in hruba asta de oras , in pseudo-asezarea asta omeneasca unde mori de plictiseala numai gandindu-te sa iesi in oras, n-o sa am niciodata posibilitatea de a ma plange de asa ceva.Va datzi seama cat de mult vreau sa scap de aici - Ce naiba! Am ajuns sa va invidiez pt. ca avetzi ocazia sa intalnitzi oameni prosti!!!!!
LMG
Junior Member

de ce imi bat capul?

Mesajde shinee » Mar Dec 25, 2001 9:24 pm

ca sa nu ziceti ca mi iau jucariile, aflati (daca nu mai tineti minte ce v-am povestit la masa) ca si eu am fost brutalizata de body guarzii din Laptarie, poate chiar nitzel mai mult decat voi toti, avand si cicatrice doveditoare... la cap.
Nu am spus ca haina nu conteaza, dar nici nu sunt de acord ca numiti niste oameni drept neaveniti doar pentru ca se imbraca intr-un anumit fel. Nu inseamna ca daca am o bluza roz habr n-am cu ce se mananca rockul... si ca daca, dimpotriva, m-as inzorzona cu lanturi si cu tinte si piele, as fi maestrul emerit al rockului...
Lasati oamenii sa vina la concerte, asa prosti sau buni cum sunt si nu-i mai judecati (Morticia) cu atata venin + istetime.

Dano, iar in locurile de care vorbeai, se cere pur si simplu respectarea unei etichete. Aceea este politica clubului. Esti liber sa te duci sau nu... Daca ti doresti sa vezi cum e, respectie eticheta. daca nu,nu.

Celelalte pareri resp. afirmatii nu merita a fi comentate din cauza infantilitatii si naivitatii care le caracterizeaza. Ce stie un prunc decat sa se puna contra!?
shinee
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Dec 27, 2001 3:13 pm

Initial trimis de LMG
Bai, bine ca aveti Laptaria....Ce n-as da sa ma pot plange si eu de idiotzenia exacerbata de care dau dovada body-guarzii la concertele rock,da' in hruba asta de oras , in pseudo-asezarea asta omeneasca unde mori de plictiseala numai gandindu-te sa iesi in oras, n-o sa am niciodata posibilitatea de a ma plange de asa ceva.Va datzi seama cat de mult vreau sa scap de aici - Ce naiba! Am ajuns sa va invidiez pt. ca avetzi ocazia sa intalnitzi oameni prosti!!!!!

Inceteaza sa mai plangi!!!!!!!!! Stop! Last warning :madd:

~~~~

shineeeee: "intrebare retorica" iti spune ceva? (punct)

te rog frumos sa citesti inca o data postul. Important era: ma duc la concert rock = ma imbrac ca atare.
gaga

Fenomen: snobii

Mesajde Rolf » Joi Dec 27, 2001 3:26 pm

Se pare ca asta e: cum s-a umplut 2Mai si Vama de ei, si acu incep sa se duca si la Portita (desi e mai greu), cum incep sa se umple si cabanele montane cu acces cit-de-cit auto, la fel se umplu si cluburile cu iz boem, tinar si non-conformist. Tot felul de Andreea Esca au impresia ca isi creeaza imagine daca se duc in cluburi "hipioate" si traiesc muzica lu Johnny Raducanu, despre care povesesc apoi in Viva cu sentiment, sau daca umplu restaurantele tip "rustic" (de care sunt acu la moda, cu lemne pe pereti si oale de pamint pe masa), unde eventual chiraie pe muzici populare dupa 2 pahare de vin. Stiti despre ce fel de oameni si locuri vorbesc.
Rolf
Junior Member

impaca-te

Mesajde shinee » Vin Dec 28, 2001 4:42 am

cu gandul ca nu pun punct de fiecare data cand scrii tu "a se citi punct" sau "nitrebare retorica".... daca nu te interesa raspunsul la ea, cel mai bine era sa nu o scrii. SIC
shinee
Junior Member

concert rock = imbracaminte ca atare

Mesajde shinee » Vin Dec 28, 2001 4:46 am

asta e problema ta si e egalul tau. EU nu ma imbrac ca atare pentru ca NU am si NU ma intereseaza imbracamintea rock, nici gecile motor, nici cizmele ciocate (bleah), nici kiulu jumate de bratari, nici tricourile cu fel de fel de inscrisuri . NU port si NU mi se pare important.Ma imbrac asa cum imi vine...
Si la urmatorul concert o sa fac tot posibilul sa vin in rochie. DE VARA!!!!!!!!!!
shinee
Junior Member

Re: concert rock = imbracaminte ca atare

Mesajde gaga » Vin Dec 28, 2001 3:33 pm

Initial trimis de shinee
Si la urmatorul concert o sa fac tot posibilul sa vin in rochie. DE VARA!!!!!!!!!!

And your point is... ?????

p.s. sper ca urmatorul concert sa nu fie in aer liber in ianuarie - februarie... pentru sanatatea ta
gaga

Re: concert rock = imbracaminte ca atare

Mesajde KickAss » Vin Dec 28, 2001 3:43 pm

Initial trimis de shinee

Si asta ca sa fii cat mai penibila!!! Din partea noastra: GO FOR IT!
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde onk » Joi Ian 03, 2002 7:23 pm

Initial trimis de LMG
Bai, bine ca aveti Laptaria....Am ajuns sa va invidiez pt. ca avetzi ocazia sa intalnitzi oameni prosti!!!!!

Laptaria a murit!!!
daca vezi ce soi de humanoizi intre 12 si 12.3 ani pedaleaza p'acolo ti se face de greu
nahpa
si nu acu ca-i iarní£, da ast'vara pa terasa cam tot asa era, daca vreai sa te-ntalnesti cu oameni trebuia sa ajungi dupa 12-1si ceva (noaptea) ca mureai sufocat
onk

Înapoi la De pe muzica