Cum ne afecteaza muzica ?

ce-a fost pe Muzici o data

Cum ne afecteaza muzica ?

Mesajde gaga » Mie Oct 24, 2001 9:56 am

Asta pentru ca am avut o revelatie... Sau asa cred. Si voiam sa vad daca ati patit si voi ceva asemanator.

Uite, in ultima vreme mergand spre casa de la munca faceam ba 45 de minute, ba 30, ba 20-25. Si ieri mi-am dat seama ca (in conditii de trafic normal) fac 45 de minute cand ascult o caseta mai slow (Testament-the ritual, Poison, deth-uri mai lente, o compilatie by myself). In zilele de 30 de minute aproape sigur e Megadeth. Iar in zilele de Slayer musai ies sub 30 de minute adica 20 - 25. Asta mi-am dat seama ieri. Acuma nu se mai pune, eu cred ca e o influenta invizibila, nu stiu, creste adrenalina sau cine stie ce. Si atunci poate aveau dreptate aia care ziceau ca s-au sinucis nu stiu ce pusti cu un psihic mai labil ascultand Judas...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

da

Mesajde curly » Mie Oct 24, 2001 2:46 pm

e stiintific verificat ca muzica influenteaza!dar nu e vb de adrenalina.ca informatie,acum cativa ani doi frati s-au sinucis ascultand "Estranged" de la GN'R,iar osbourne chiar a trebuit sa plateasca despagubiri unei mame de sinucigas din australia din aceleasi motive!.............suicidul mie mi se pare un act de curaj,de aceea ideea ca ai nevoie sa te incurajezi cu muzica mi se pare cam aiurea............dar ai dreptate cand spui de recordurile tale de ajungere la servici.....daca am face jogging(scarboasa idee,dar ca exemplu e buna!)ascultand folk,sa zicem,n-am mai ajunge acasa decat cu taxiul!
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Oct 24, 2001 2:57 pm

Tu ai inebunit? Mie nu mi se pare asa un mare curaj sa-ti iei zilele ca sa scapi de probleme decat daca esti bolnav incurabil si ai dureri insuportabile care nu trec nici cu morfina. In rest "Livin' on the edge" pana in ultimul moment !!!

Culmea e ca eu dorm super pe Slayer (adorm ca un pui la Angel of Death)
gaga

Mesajde Vizitator » Mie Oct 24, 2001 4:09 pm

Initial trimis de DANA
Tu ai inebunit? Mie nu mi se pare asa un mare curaj sa-ti iei zilele ca sa scapi de probleme decat daca esti bolnav incurabil si ai dureri insuportabile care nu trec nici cu morfina. In rest "Livin' on the edge" pana in ultimul moment !!!

Culmea e ca eu dorm super pe Slayer (adorm ca un pui la Angel of Death)

impartashesc oarecum parerea lui curly cum ca sinciderea mi se pare un act de curaj si zicand asta nu ma refer la cei "bolnavi mintal" care din cauza imbalantzei chimice nu realizeaza efectiv pe ce lume se afla . Ma refer la oameni categorisiti drept normali pana in momentul in care o fac si inceteaza a mai fi ..normali (ok they are pretty much dead si normalitatea e un termen pe care eu personal l-as scoate din dex) . Mi se pare paradoxal insa sa ai curajul sa intampini "the unknown" si in acelasi timp lipsa curajului in a continua "the so well known" .Ce impinge o persoana perfect sanatoasa , normala la un asemenea act e alta poveste pe care din pacate am avut ocazia sa o experimentez foarte aproape de mine .
Cat despre muzica si influentza ei , da ,e clar , altfel trec cele 2 ore zilnice cu metroul ascultand ceva si altfel citind adverts ; timpul e oricum relativ si fizica la fel since what goes up may never come down .
BTW intotdeauna am fost de parere ca "estrange " a fost cel mai bun track de la GNR , insa mi s-a parut un up lifting song .

in ultima vreme timpul meu trece altfel ascultand portishead si my vitriol ; my baby likes it :)))
Vizitator

muzica influenteaza clar!

Mesajde Rockeru'Somer » Mie Oct 24, 2001 5:07 pm

daca ascutl seara pe lenti pe tineret e clar ca sunt mai vioi dimineata!
luni dimineata sunt morocanos ca-l ascult seara pe pitits cu istoria lui care nu se mai termina!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Re: da

Mesajde manelesux » Mie Oct 24, 2001 7:55 pm

Initial trimis de curly
e stiintific verificat ca muzica influenteaza!dar nu e vb de adrenalina.ca informatie,acum cativa ani doi frati s-au sinucis ascultand "Estranged" de la GN'R,iar osbourne chiar a trebuit sa plateasca despagubiri unei mame de sinucigas din australia din aceleasi motive!.............suicidul mie mi se pare un act de curaj,de aceea ideea ca ai nevoie sa te incurajezi cu muzica mi se pare cam aiurea............dar ai dreptate cand spui de recordurile tale de ajungere la servici.....daca am face jogging(scarboasa idee,dar ca exemplu e buna!)ascultand folk,sa zicem,n-am mai ajunge acasa decat cu taxiul!

Mdah,e o scuza minunata pentru o gashka de teenageri sa zica:
"am auzit in cap vocea lu marilyn manson care-mi zicea sa scot pushka shi sa-l impushk pe dom'profesor".Nu zic asta din cauza ca am coshmaruri in care un elev se scoala din banca shi imi trage un glontz in fatza. Ci pt. ca influentza muzicii serveshte de multe ori ca scuza...sau ca tzap ispashitor.Vezi problemele lui Ozzy sau King Diamond, cu fanii care ishi violeaza colegele de liceu.Pai aia le-a violat ca li s-a sculat, nu ca le vorbea Ozzy in talamus!Ca sa nu mai zic de mamele sinucigashilor.... shi io daca imi trag un glonte in ceafa in timp ce ascult My Dying Bride,hopa! Imediat o sa fie o explicatzie fairly plausible! Shi mama nu o sa o mai lase pe sor-mea sa asculte muzica! Dar daca ma hotarasc sa o fac ascultand Hi-q sau Andre? O sa se zica ca eram un fan shi traiam in denial? Sa fim serioshi, aia care ishi pun capac zilelor au ei motive mai serioase decat faptu ca se dau prea multe manele sau ca Axl Rose se scarpina la koaie in timp ce canta "Estranged".
Au trecut prin viatza mea o gramada de suicidal wannabes. Cu tot felu de motive care de care mai abstracte, multe absolut comune, frustrari pentru care ar trebui sa se sinucida trei sferturi din populatzia globului:ca impozitu e mare, ca mama nu ma lasa sa ma fut fara cauciuc, ca sunt mic shi urat, ca sunt luat la mishto, ca n-am bani de penise alimentara, ca m-au facut colegii poshta cand eram beata,etc...mergand pana la motive mai high, (daca persoana e nitzel mai citita) din care nu se intzelege nimic, vanitas vanitatum, we all gonna die, god hates me, blabla.
Shi in momentu in care le pui cutzitu in mana...err...huhm....aaah....uhh....well.....poate data viitoare,okei?
O mica problema e ca daca la respectivu i zici de prea multe ori ce fraer e, s-ar putea sa o faca doar ca sa itzi faca ciuda, profitand de vreunul din desele momente de nimicnicie shi nostalgie pe care le mai are omu cand e singur cu iel insushi.

Pe de alta parte, oameni care shi-au pus capul zilelor nu vorbeau inainte despre asha ceva.Pareau oameni okei, socialized, shi hopa, intr-o buna zi shi-au legat grumazu de clantza ushii pe care in copilarie o foloseau ca sa ishi scoata dintzii de lapte.Deci consider ca rareori itzi potzi da seama cine e the real suicidal, shi care au fost motivele acestuia.

Sigur,da bine la istorie sa zici ca Jim Morrison shi-a provocat singur infarctu, ca Hendrix a facut-o intentzionat, ca Joplin n-a mai rezistat, ca Cobain era stresat, ca Eminescu nu vedea rost in viatza shi a hotarat ca sifilisul e cea mai mishto kestie care i se mai poate intampla...Poate chiar Lennon s-a bagat in calea glontzului...

Ca sa fiu mai scurt:Aia care s-au sinucis se sinucideau oricum, indiferent ce canta la radioul lor.Cel mult poate shi-au pus melodia preferata,sa o mai auda inca o data inainte sa crape.

suicidul nu e un act de curaj. radical zice ca curajul respectiv e legat de "meeting the unknown beyond".Problema e ca pentru a crede intr-un unknown beyond, tre sa ai o cat de mica educatzie religioasa cu privire la ce te ashteapta dincolo. Astfel, totzi sinucigashii care imi vin mie in minte(exclud terorishtii shi kamikaze) sunt oameni care au suficienta incredere ca "there's nothing beyond", au un moment de euforie in care cred ca dincolo nu e nimic, nici un pic de conshtiinta, ca e ca shi cand dormi,shi gata, dispar toate problemele. In rest, durerea unui taiat de vene nu poate fi prea mare.De cealalta parte, oamenii care au un deep feeling ca sunt ashteptatzi, ca urmeaza o explorare a ceva nou, nu o vor face.

Apoi ca sa revin la topic, or fi shi tot felu de influentze ale muzicii. Unele te adorm, altele te ajuta sa itzi treaca durerea de masele, altele te fac sa mergi mai repede pe strada....creca mi s-a intamplat fiecare din astea.Da nu mai mult de-atat.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Oct 25, 2001 8:41 am

Doc, nu conteaza ca subiectul a deviat spre suicide, e un subiect interesant si pe alocuri tabu. Ai enuntat, ai compilat dar n-ai tras nici o concluzie. Suicide-ul privit ca un masochism mai profund este clar urmare a unor traume psihice... pentru ca daca ai creierul bine infipt in craniu nu te sinucizi pentru nimic in lume (decat faza cu boala incurabila, nu ma repet...). Cat draq conteaza ceilalti? Ca viol, ca poshta, ca nu te mai iubeste nevasta... Intotdeauna va exista un colt de lume si o cutie de carton din care poti privi rasaritul. Viata merita traita pana la capat si la maxim macar din curiozitate, filozofia sinucigasului e una anormala din punctul meu de vedere. Daca ai fost in varf si o iei in jos e musai sa-ti iei venele? (btw doc, nu doare deloc). Te sinucizi fiindca te gandesti "ce o sa zica ala ca nu mai am bani si ca am ajuns cersetor?" "ce o sa zica mama daca divortez"? Va spun io... la draq cu toti, daca nu o poti lua de la capat, chiar daca acel capat e iadul, sinucide-te linistit ca nu ai pierdut nimic, nu poti trece peste bariere => nu te poti bucura de viata => poti muri linistit si fericit ca cineva iti va plange pe mormant.

the radical, ai fost prea profund sau esti in transa? Ti-am citit postul de 5 ori si n-am ajuns la nici o concluzie (bine, am inteles ca-ti place Gunsul ala...). Esti pro sau contra suicide? Normal, anormal, nu e vorba de definitie, daca ai trecut pe langa sinucidere si n-ai prins-o de mana ai ramas traumatizat? Incearca sa vorbesti romaneste ca nici Patapievici nu-i mai alambicat ca tine.
gaga

Mesajde KickAss » Joi Oct 25, 2001 9:03 am

Nu mai deschid acum si eu discutia despre sinucidere ca nu am suficient timp pt. asta. In legatura cu modul in care muzica astioneaza asupra psihicului nostru, vrei sa va dau cateva exemple:

1. Cum gandeste si cum vede viata un dancer de doi bani, si cum o face un rocker. Mi se pare mie sau cel de pe urma parca este un pic mai profund?

2. Modul de distractie.
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde FrozeN » Joi Oct 25, 2001 5:19 pm

Kickass te contrazic un pic. Nu toti rockerii au si ceva bogat in cap.
Iti dau un mic exemplu aici. In Le Noir sunt foarte multi care stiu doar sa bea in continuu si sa discute chestii in genul :

- Ba, ai ascultat ultimul album Morbid Angel?
- Hmmm....nu ma.
- Ba ce bou esti! Da-te-n *@$% mea ca nu sti nimic!

Sunt si eu rocker dar si realist in acelasi timp. Nu fa o generalizare
Ti-as zice mai multe dar sunt grabit ca de obicei. Incerc sa revin cat de curand pe aici.
FrozeN
Junior Member

Mesajde Rolf » Joi Oct 25, 2001 6:47 pm

Apropo de condus, io conduceam cel mai haotic pe un Suicidal Tendencies (Lights, Camera, Revolution), si cel mai mult ma calmeaza Dire Straits si Sisters of Mercy (desi sunt destul de energici - astia merg noaptea la drum lung).
Muzica ma mai influenteaza si in altele, da nu imi vin acu exemple clare cum e asta cu sofatul.
Ba ar mai fi ca am melodii care imi aduc aminte de anumite momente, da in asemenea hal, ca "retraiesc" clipele respective.
Rolf
Junior Member

Dana& Kickass

Mesajde shinee » Vin Oct 26, 2001 2:49 am

Ati deschis 2 discutii interesante, din care una e veche de cand lumea( suicidul) si modul in care ne afecteaza muzica (imi e ciuda pe Dana, ca-i asa desteapta).

Suicidul nu e asa de condamnabil. Nu cred ca trebuie luat insa nici ca un act de curaj, nici ca unul de lasitate. Nu cred ca sta vreunul dintre noi sa judecam pe cineva care a comis suicid, reusit sau nu. Cred ca fiecare dintre noi are momente pe care le socoteste atat de grele si din care nu intrevede nici o iesire,incat ajunge sa comita suicid. Nu conteaza ca, daca s-ar gandi mai bine sau mai mult, ar trebui sa gaseasca o solutie. Si nu trebuie, dupa parerea mea, sa fii un involuat ca sa te gandesti la sinucidere. Nici macar nu trebuie sa fii un om slab prin definitie. E nevoie de un declic, pur si simplu. Atat. Se zice ca adevaratii sinucigasi nu o fac de doua ori, ci o data si bine. Trebuie sa va spun ca exista multi oameni care gasesc in gandul la sinucidere un ajutor si o putere nesperate. Gandeste: "Cum ar fi daca m-as sinucide?" si urmeaza scenariul pe care fiecare si-l face despre viata care va urma fara el. Intrebarea "oare o sa-i para cuiva rau?"apare instantaneu. Cui i-ar placea sa nu-l planga acolo, 1-2 persoane, in afar de familie? Deobicei, in cazul falsilor sinucigasi, gandul ca nu ar lipsi nimanui ii face sa se intoarca imediat din drum. Alti sinucigasi, mai putin indarjiti, au aceeasi reactie, dar asta din cauza ca le=ar parea rau ca atatia oameni sa sufere dupa ei... Altii nu ajung asa de departe cu gandurile si o lasa balta pur si simplu pe moment, fiindca mai au cate ceva de facut...si tot asa...
Eu am vrut sa ma sinucid odata. Si nu oricum, ci din dragoste:) Am iubit un baiat mult mult, cat intre cer si pamant. Din pacate, lucrurile nu au iesit asa cum mi-as fi dorit eu. Sunt cea mai buna prietena a lui (zice el), dar nuanta e putin diferita. Cand am vazut ca am incercat tot ce am putut sa-l fac sa-mi "zambeasca" si ca asta nu s-a intamplat, am devenit foarte foarte trista. Din ce in ce mai rau, cu saptamanile, cu lunile. Am vrut sa pun capul jos, sa ma odihnesc,pentru totdeauna. Si-n momentul ala, si umilitor, si penibil, si dureros, 2 ganduri mi=au aterizat instantaneu in cap. Unul dictat de orgoliu, celalalt tot de iubire. Primul a fost "De ce sa stie in sinea lui ca i-am adus o ofranda?" si al doilea "Am sa-l lipsesc de cel mai bun prieten". Nici azi nu stiu care m-a hotarat sa renunt la..odihna, dar imi pare cumplit de rau ca primul gand a fost al orgoliului. Il iubesc si azi, dupa 4 ani de la acel moment, dar nu i-am mai aratat-o niciodata. Uneori ma simt mai bine, alteori mai rau. Insa nu m-am mai lasat sa ajung la margine... poate fiindca mi-era teama sa nu ma gandesc intai la cat de slaba le-as fi parut celor din jur, intai sa ma gandesc la ochii lui frumosi pe care nu i-as mai fi vazut.

Vreme de 3 ani imi puneam dimineatza aceeasi melodie: "4 anotimpuri doar cu tine" - Sorin Chifiriuc & Sfinx. Ma remonta, imi turna energie in vene.Acum ascult deseori "Sa nu-mi iei niciodata dragostea",fiindca mi se pare o piesa deosebita, desi ma intristeaza suprem. Acelasi lucru se intampla cu Taxi - "Ea inca ma iubeste". Seara ascult din cand in cand Valeriu Sterian,fiindca, fara gluma, il aud uneori cum ma cheama. Deobicei adorm dupa ce dau putina apa la soricei si ma trezesc greu si fara pofta de viata, pentru ca aroma trista a serii nu se raspandeste nici in aerul vioi al diminetii. Cargo ascult foarte rar acasa, fiindca ma indispune si ma enerveaza, din motive... personale. Si de cele mai multe ori adorm burghez, cu televizorul. Duminica seara am orgasm, adormind usurel pe emisiunea lui Ioanitoaia:)
shinee
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Oct 26, 2001 7:10 am

Frozen, ai uitat de o discutie si mai inteligenta care se poarta in Le noir de unii rockeri inteligenti si nerezistenti la alcool:
- Cioran manca-ti-as.....
- Bine, da vrei sa te f**i cu mine? Ca e alba sau neagra :D
(sa mor io, de cate ori imi aduc aminte de discutia asta purtata intre 2 sau 3 rockeri, u know what I mean, ma tavalesc pe jos de ras.....:D )

Shinee, tu scrii noaptea si asta te indeamna la ganduri mai profunde (btw, nu sunt desteapta, au crezut si altii treaba asta, ma prefac). Vezi tu, suferinta e o chestie pe care ne-o implementam pentru ca ne place sa o simtim. Mai ales in cazul in care masochismul din noi depaseste putin limita normala. Asta risca sa degenereze in penibil si sincera sa fiu eu nu prea inteleg persoanele care-si pun viata pe tapet. Generalitati, mod de gandire, explicatia unor trairi... da.... dar experientele pur personale sunt prea putin importante pentru ceilalti, sincer. Mai importante sunt invatamintele fara a explica neaparat ce le-a generat, putin ii pasa lui x sau y ca mi-am batut un cui in cap, mai important e sa-l faci pe unul din ei sa inteleaga de ce nu e bine sa o faca. Sincer in fata mortii am fost de mai multe ori decat oricare din voi dar nu pentru ca am vrut sa ma sinucid (a draq adrenalina) si frumusetea e ca senzatia e unica... dar nu sunt de acord cu :"hai sa pun capul pe perna si sa adorm forever". Pai unde e farmecul? Mori asa ca sa te afli in treaba? Daca voiai sa incerci experiente unice, era OK. De exemplu sa fi spus: "imi doream sa fi fost in world trade cand a intrat avionul in el", da, aia da senzatie, pacat ca nu-ti poti programa asa o moarte misto. Dar sa-ti tai venele sau sa iei pastiluta, sa-ti pui un Sterian si sa astepti ca o leguma... e intolerabil din punctul meu de vedere.
gaga

Mesajde manelesux » Vin Oct 26, 2001 11:29 am

Initial trimis de KickAss
Nu mai deschid acum si eu discutia despre sinucidere ca nu am suficient timp pt. asta. In legatura cu modul in care muzica astioneaza asupra psihicului nostru, vrei sa va dau cateva exemple:

1. Cum gandeste si cum vede viata un dancer de doi bani, si cum o face un rocker. Mi se pare mie sau cel de pe urma parca este un pic mai profund?

2. Modul de distractie.

[b]mesaj superimbecil... nu-l sterg ca e de ras:D
[/B]

maestre,stai sa vezi: danceru nu e prostit de muzica shi rockeru nu e deshteptat de rock.E fix pe dos:danceru asculta dance pt. ca mai mult nu poate, shi rockeru asculta rock,folk,simfonica pt. ca danceu shi manelele i se par idiotzenii.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

frumos, dar nereal

Mesajde shinee » Vin Oct 26, 2001 12:34 pm

Initial trimis de DANA
Shinee, tu scrii noaptea si asta te indeamna la ganduri mai profunde (btw, nu sunt desteapta, au crezut si altii treaba asta, ma prefac).
- Desteapta sunt convinsa ca esti. Dar esti prea transanta. Semeni cu Olgutza.Important e sa stii ca eu sunt profunda mereu:)
Vezi tu, suferinta e o chestie pe care ne-o implementam pentru ca ne place sa o simtim.
- Nu cred si basta:)Tu mergi pe sistemul ca in viatza totul e invers decat in Rai, "unde nu este nici intristare nici suspin". Sigur ca oamenii au nevoie de durere in viata spre a aprecia mai bine momentele fericite. Dar asta nu inseamna ca si-o provoaca ei (vorbim de oamnei care ating normalitatea dpdv fizic si psihic), ci ca cineva acolo sus dozeaza... se zice ca Dzeu nu-ti da mai mult decat poti sa duci. daca n-ai putut sa duci si ai facut suicid, poate ca arata faptul ca si Dzeu judeca spartan.
Mai ales in cazul in care masochismul din noi depaseste putin
limita normala.
- In principiu tind sa recunosc ca sunt usor masochista, dar nu
neaparat sentimental.Insa indur foarte multe lucruri din dorinta de a cunoaste cat mai mujlt si de a -mi testa limitele. Cand ceva
ma deranjeaza atat de tare incat sa nu -l mai pot suporta, ma retrag.
Asta risca sa degenereze in penibil si sincera sa fiu eu nu prea
inteleg persoanele care-si pun viata pe tapet. Generalitati, modde gandire, explicatia unor trairi... da.... dar experientele pur personale sunt prea putin importante pentru ceilalti, sincer.
-Nu sunt de acord. Majoritatea problemelor astazi se trateaza
prin analogie si comparatie. Faptul ca un om poate citi sau afla ceva si sa spuna "Asta mi s-a intamplat si mie" inseamna ca va sti, de-acum incolo, ca experienta sa dureroasa nu este unica, ci ca mai sunt si altii care simt la fel. Asta il va intari, daca nu este un neadaptat feroce(putine cazuri)
-Iar oamenii care-si pun viata pe tapet nu au nimic de ascuns. Si, neavand secrete, sunt mai greu de atacat.:)
Mai importante sunt invatamintele fara a explica neaparat ce lea-a generat, putin ii pasa lui x sau y ca mi-am batut un cui in cap,
important e sa-l faci pe unul din ei sa inteleaga de ce nu e bine
sa o faca.
-Invatamintele fara exemple concrete si fara cauzalitate nu dau rezultate la fel de bune ca cele aplicate. prind mai bine cele de genul, "Nu te imbata si pune la volan, ca uite, eu am facut-o si am facut un accident de pe urma caruia voi trage toata viatza".

Sincer in fata mortii am fost de mai multe ori decat oricare
Iaca la ce duce faptul ca poate despre unii dintre noi nu ai date, experiente concrete... Duce la posibilitatea unor presupuneri false. de unde stii tu ca nimeni de-aici nu a fost in fata mortii de tot atatea ori...sau poate de mai multe? sau e o chestie de "stiu tot, credeti-ma?"
Mori asa ca sa te afli in treaba? Daca voiai sa incerci experiente unice, era OK. De exemplu sa fi spus: "imi doream sa fi fost in world trade cand a intrat avionul in el", da, aia da senzatie, pacat ca nu-ti poti programa asa o moarte misto.
- Asta e singura greseala mare din tirada ta.Ma bufneste rasul aproape. Vrea cineva sa moara doar pentru ca e o exprienta de senzatie? Vrem sa ne ucidem din cauza adrenalinei? Nu din cauza unor probleme care ni se par (REPET, ni se par) de netrecut??? OK...
Dar sa-ti tai venele sau sa iei pastiluta, sa-ti pui un Sterian si sa astepti ca o leguma... e intolerabil din punctul meu de vedere. [/B]
-Ti-am spus ca semeni cu Olgutza. Compilezi datele pe care le primesti cum vrei tu, iar ce iese e alb sau negru. pt. tine nu exista culori decat la Matiz, probabil!
-Si ti-am mai spus ca, daca ma deranjeaza ceva foarte tare si nu mai gasesc uitilitate in a riposta, ma retrag. Ceea ce am sa si fac, putin.
Ana
shinee
Junior Member

Da, dar e nerealitatea MEA!

Mesajde gaga » Vin Oct 26, 2001 12:59 pm

[quote]Initial trimis de shinee
- Desteapta sunt convinsa ca esti. Dar esti prea transanta. Semeni cu Olgutza.Important e sa stii ca eu sunt profunda mereu:)

-nu o cunosc pe olgutza si nici nu sunt curioasa. Ma bucur pentru profunzimea ta, afiseaz-o cu nonsalanta pentru ca inseamna ca esti fericita. Transanta? Defineste... te rog.

- Nu cred si basta:)Tu mergi pe sistemul ca in viatza totul e invers decat in Rai, "unde nu este nici intristare nici suspin". Sigur ca oamenii au nevoie de durere in viata spre a aprecia mai bine momentele fericite. Dar asta nu inseamna ca si-o provoaca ei (vorbim de oamnei care ating normalitatea dpdv fizic si psihic), ci ca cineva acolo sus dozeaza... se zice ca Dzeu nu-ti da mai mult decat poti sa duci. daca n-ai putut sa duci si ai facut suicid, poate ca arata faptul ca si Dzeu judeca spartan.

- hold your fire. Nu vorbim de dumnezeu. (a se citi PUNCT!) Iar faptul ca ma caracterizezi fara macar sa ma cunosti cat de cat e un teren minat. VALI!!!!!!!

-Nu sunt de acord. Majoritatea problemelor astazi se trateaza
prin analogie si comparatie. Faptul ca un om poate citi sau afla ceva si sa spuna "Asta mi s-a intamplat si mie" inseamna ca va sti, de-acum incolo, ca experienta sa dureroasa nu este unica, ci ca mai sunt si altii care simt la fel. Asta il va intari, daca nu este un neadaptat feroce(putine cazuri)

nici eu nu sunt de acord cu tine. In principiu datorita faptului ca m-ai etichetat nu cred ca voi mai fi de acord cu tine asa usor...

-Iar oamenii care-si pun viata pe tapet nu au nimic de ascuns. Si, neavand secrete, sunt mai greu de atacat.:)

I don't give a shit. Poa' sa ma atace cine vrea. Dar pentru mine discretia e cuvantul cheie in orice fel de relatie.

-Invatamintele fara exemple concrete si fara cauzalitate nu dau rezultate la fel de bune ca cele aplicate. prind mai bine cele de genul, "Nu te imbata si pune la volan, ca uite, eu am facut-o si am facut un accident de pe urma caruia voi trage toata viatza".

-contrazici toata filozofia existenta si ma bucur ca nietzsche a murit. El ti-ar fi explicat mai bine decat mine

Iaca la ce duce faptul ca poate despre unii dintre noi nu ai date, experiente concrete... Duce la posibilitatea unor presupuneri false. de unde stii tu ca nimeni de-aici nu a fost in fata mortii de tot atatea ori...sau poate de mai multe? sau e o chestie de "stiu tot, credeti-ma?"

e o chestiune de: IMI PLACE SA-MI FIARBA ADRENALINA INDIFERENT DE CAUZE SAU EFECTE!!!! Capisci?

- Asta e singura greseala mare din tirada ta.Ma bufneste rasul aproape. Vrea cineva sa moara doar pentru ca e o exprienta de senzatie? Vrem sa ne ucidem din cauza adrenalinei? Nu din cauza unor probleme care ni se par (REPET, ni se par) de netrecut??? OK...

Nu vorbeam despre "cineva"-ul impersonal pe care il tot aduci in discutie. Vorbesc de parerile MELE!!

-Ti-am spus ca semeni cu Olgutza. Compilezi datele pe care le primesti cum vrei tu, iar ce iese e alb sau negru. pt. tine nu exista culori decat la Matiz, probabil!

Ironie? Ah, vali, te urasc!!!!! Si nu o cunosc pe olgutza!!!!

-Si ti-am mai spus ca, daca ma deranjeaza ceva foarte tare si nu mai gasesc uitilitate in a riposta, ma retrag. Ceea ce am sa si fac, putin.
Ana

Finally, tocmai terminasem tubul de distonocalme (asta e o gluma, te-ai prins sper, nu o lua personal.

VALI I REALLY REALLY HATE U !!
gaga

Am cam luat-o razna...

Mesajde gaga » Vin Oct 26, 2001 1:08 pm

S-a deviat de la subiect. Daca vreun membru al forumului e deranjat sa ne spuna. Eu cred ca ping-pongul intre mine si shinee e bine sa existe pe forum si nu pe mesaje private, dar nu as dori sa deranjez pe cineva. Daca e cazul imi fac un thread separat pe forum ca sa pot trata cu shinee pe fata (mesajele priv. trebuiesc sterse). De-aia vreau sa stiu pe cine deranjeaza... Daca nu e nimeni impotriva sa continuam aici OK.

p.s. vali, nu-l inchide, daca stingherim deschid eu alt subiect si mut acolo toata discutia, ok? a, si sa stii ca TE URASC!
gaga

Mesajde Vizitator » Sâm Oct 27, 2001 9:25 pm

Initial trimis de DANA
[.

the radical, ai fost prea profund sau esti in transa? Ti-am citit postul de 5 ori si n-am ajuns la nici o concluzie (bine, am inteles ca-ti place Gunsul ala...). Esti pro sau contra suicide? Normal, anormal, nu e vorba de definitie, daca ai trecut pe langa sinucidere si n-ai prins-o de mana ai ramas traumatizat? Incearca sa vorbesti romaneste ca nici Patapievici nu-i mai alambicat ca tine. [/B]

deci dana , daca ai citit postul meu de 5 ori si n-ai intels nimic... ce pot sa spun ca sa nu fie luat drept insulta?! sa incep probabil cu explicatii gen 1 , 2 si 3 ca manelos ?
Nu eram in nici o transa sau profunzime -sau ma rog ce-ai vrut sa spui cu asta.(Daca ai vrut sa fi sarcastica , e alta poveste si cum cuvintele folosite in mod aleator doar pt a servi acestui scop nu-mi starnesc un interes deosebit , trage concluzia care-ti pica mai bine. Pana la urma replica ta n-o gasesc de o importantza nemaipomenita ca dovada ca abia acuma raspund .)
Ce-am spus eu acolo e doar o umila parere despre suicid si pleca de la postul lui curly (pana si remarca despre GNR tot de la el a plecat ); n-am zis ca sunt pro sau contra , ca nu cred ca despre asta era vorba si nici nu cred ca vorbind despre suicid se poate lua o asa atitudine , dar pt satisfactia ta , uite nu sunt pro ; N-AM CUM! si n-am trecut pe langa sinucidere : asa cum am zis ,doar am avut ocazia sa vad asa ceva foarte aproape de mine ; si da ,e traumatizant , dar probabil ca n-ai cum sa pricepi asa ceva chiar daca ai vedea pe cineva facand-o de exact 5 ori.

Sper ca am fost mai clar de data asta , daca totusi ti se pare ca posturile mele sunt "ambilicate" poti sa renunti la efortul de a face pe moderatorul ; adica nu-i obligatoriu sa fi sau nu de acord cu mine . Ca sa fiu si mai clar ti-as reproduce un citat aici , dar e in engleza si traducandu-l si-ar pierde din efect , insa cum gasesti felul in care ma exprim destul de dificil ,o sa renuntz .
Vizitator

The radical - ti se potriveste numele...

Mesajde gaga » Lun Oct 29, 2001 8:07 am

Initial trimis de the radical

deci dana , daca ai citit postul meu de 5 ori si n-ai intels nimic... ce pot sa spun ca sa nu fie luat drept insulta?! sa incep probabil cu explicatii gen 1 , 2 si 3 ca manelos ?

NU!!! Daca incepi ca doc nu o sa fac fata tirului... Poate am fost sarcastica, mea culpa...

Pana la urma replica ta n-o gasesc de o importantza nemaipomenita ca dovada ca abia acuma raspund

Bah... in general eu cand nu inteleg ceva intreb... Nu era o replica era un rahat de intrebare asa ca daca ti s-a parut putin important sa explici unuia care n-a inteles ce draq ai vrut sa spui... Your choice...

Sper ca am fost mai clar de data asta , daca totusi ti se pare ca posturile mele sunt "ambilicate" poti sa renunti la efortul de a face pe moderatorul ; adica nu-i obligatoriu sa fi sau nu de acord cu mine .

Da, ai fost clar dar inutil de acid... Nu are nici o legatura moderatul cu posturile. Ca sa nu mai faci confuzii iti explic:
Moderatorul este un membru obisnuit (in sensul de ordinar) al forumului caruia Admin-ul i-a dat niste drepturi pentru ca situatia sa nu o ia razna pe-aici. (in sensul de injuraturi, jigniri, ilegalitati... cam ce scrie in anunt). Eu incercam sa port cu tine o discutie normala (chiar daca a luat-o putin razna pentru ca tu ai luat-o ca pe un afront, dovada clara influenta lui manelos care ia personal tot ce nu-i convine). Bineinteles ca nu-i obligatoriu sa fiu de acord cu tine, nu sunt de acord cu multa lume. Daca si tu iti doresti uniformizarea opiniilor pentru a-ti fi mai cald... treaba ta. Eu pur si simplu n-am inteles ce ai vrut sa spui si te-am intrebat (data viitoare nu voi fi "sarcastica" si-ti voi vorbi cu dumneavoastra pentru ca se pare ca cei din Cluj sunt persoane foarte sensibile care se ataca usor).
Multumesc pentru raspuns,
cu respect
gaga

Re: The radical - ti se potriveste numele...

Mesajde DEATHANGEL » Lun Oct 29, 2001 1:10 pm

Bloody shit...Persoanele din Cluj sunt sensibile?! Stai ca-ti trag eu vreo doua! Daca discutam despre ROCK normal ca suntem sensibili... Cei intre noi (DANA stie-D+a), tu stii prea bine!( cum spune CRISTI bine intr-un cantec...din tot ce-a fost a ramas doar timpul tau, alina/ poate ca vina e doar a mea.../Drumul e pustiu, si nu mai pot sa stiu/ Spre ce hotar/ Nopti la rand am umblat ca un hoinar...../IRIS, IRIS, STEAUA MEA, VEI VENI DE UNDEVA/ TE vei intoarce, macar o noapte/ IRIS, IRIS, NU PLECA!!!):mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days

I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
DEATHANGEL
Junior Member

Re: Re: The radical - ti se potriveste numele...

Mesajde DEATHANGEL » Lun Oct 29, 2001 1:13 pm

Initial trimis de DEATHANGEL
Bloody shit...Persoanele din Cluj sunt sensibile?! Stai ca-ti trag eu vreo doua! Daca discutam despre ROCK normal ca suntem sensibili... Cei intre noi (DANA stie-D+a), tu stii prea bine!( cum spune CRISTI bine intr-un cantec...din tot ce-a fost a ramas doar timpul tau, alina/ poate ca vina e doar a mea.../Drumul e pustiu, si nu mai pot sa stiu/ Spre ce hotar/ Nopti la rand am umblat ca un hoinar...../IRIS, IRIS, STEAUA MEA, VEI VENI DE UNDEVA/ TE vei intoarce, macar o noapte/ IRIS, IRIS, NU PLECA!!!):mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Pt. IRIS, am fost dezmostenit, pt. IRIS am iubit, pt. IRIS m-am inscris la facultatea unde au sustinut cel mai tare concert al lor( vezi 20 de ani), pt. IRIS am mancat batai, pt. IRIS am alergat toata tara, pt. IRIS am platit amenzi!!!
Ei, care-i cel mai tare fan, cu toata recuzita lui CRISTI (tricouri, geci, veste de piele, cizme, etc...). FUCK YOU!!!
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days

I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
DEATHANGEL
Junior Member

fara titlu

Mesajde curly » Lun Oct 29, 2001 1:46 pm

1.m-sux:la antomie nu esti doctor,asta-i cart,ca am vazut ca esti intr-o eroare....hipotalamusul este raspunzator de impulsurile sexuale,nu talamusul...deci cand o sa ia urmatorul orgasm,sa-i multumesti ca ti-a pus in functiune hipotalamusul
2.shinee:daca ai cunoaste-o pe dana ai realiza ca in chestiunea suicidului nu poate avea alta opinie....fata asta traieste!
3.the radical:dana are pe aici responsabilitati administrative(adica face curatenie....munca de jos,ce mai!,se sacrifica pt noi)
curly
Junior Member

Multam Curly

Mesajde gaga » Lun Oct 29, 2001 3:07 pm

Initial trimis de curly
1.m-sux:la antomie nu esti doctor,asta-i cart,ca am vazut ca esti intr-o eroare....hipotalamusul este raspunzator de impulsurile sexuale,nu talamusul...deci cand o sa ia urmatorul orgasm,sa-i multumesti ca ti-a pus in functiune hipotalamusul

Lasa-l mah...

2.shinee:daca ai cunoaste-o pe dana ai realiza ca in chestiunea suicidului nu poate avea alta opinie....fata asta traieste!

M-a cunoscut dar nu cred ca i-a placut ce a intalnit... Dana traieste numai lange cei ce vor sa traiasca precum ea. (sau macar pe-aproape)

3.the radical:dana are pe aici responsabilitati administrative(adica face curatenie....munca de jos,ce mai!,se sacrifica pt noi)

Pentru asta iti multumesc. Ai explicat mai simplu si mai la obiect decat mine. Dar radicalul mi-o trage fiindca e prieten cu doc sux si sunt in gasca asa cam ca noi. Ii tine spatele acoperit, intelegi ce vreau sa spun?
gaga

Re: fara titlu

Mesajde manelesux » Lun Oct 29, 2001 3:38 pm

Initial trimis de curly

Ai ghicit! N-am nici o treaba cu anatomia, sunt un afon total, shtiu catzi plamani am shi unde mi-s ochii shi cum se fac copiii shi nici nu prea vreau sa shtiu mai mult.Mersi de informatzii, acu chiar m-ai facut curios shi te-ash ruga daca potzi sa-mi zici daca nu cumva pot sa-mi mangai direct hipotalamusu, sa nu mai fac mizerie pe langa mine.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Re: Re: fara titlu

Mesajde gaga » Lun Oct 29, 2001 4:10 pm

Initial trimis de manelesux

Ai ghicit! N-am nici o treaba cu anatomia, sunt un afon total, shtiu catzi plamani am shi unde mi-s ochii shi cum se fac copiii shi nici nu prea vreau sa shtiu mai mult.Mersi de informatzii, acu chiar m-ai facut curios shi te-ash ruga daca potzi sa-mi zici daca nu cumva pot sa-mi mangai direct hipotalamusu, sa nu mai fac mizerie pe langa mine.

Pe tine cine te-a suparat? pe deathangel l-am suparat toti dpdv Iris, pe alina idem. Dar pe tine ce draq te-a deranjat? Sau de cand ati luat examenul nu mai suntem de nasul dumneavoastra?
gaga

Re: Re: Re: fara titlu

Mesajde manelesux » Lun Oct 29, 2001 4:16 pm

Initial trimis de DANA

Pe tine cine te-a suparat? pe deathangel l-am suparat toti dpdv Iris, pe alina idem. Dar pe tine ce draq te-a deranjat? Sau de cand ati luat examenul nu mai suntem de nasul dumneavoastra?

Danutzo,ce ai patzit? Io-s chiar okei, relaxat, mi-am luat nishte griji de pe suflet....nu pe toate...mai am un examen peste doua saptamani, la fel de important ca alalalt, ma bazez pe tine sa starneshti lumea la a-mi tzine pumnii caci la ultima incercare se pare ca a functzionat.
Cum sa nu fitzi de nasu meu? Numa pe voi va am!
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Oct 29, 2001 5:16 pm

Mi-ai luat o piatra de pe inima (aia neagra pe care o am). Cand am vazut radicalul starnit contra mea am crezut ca i-ai predat stafeta: chinuiti-o pe danutza... Ar fi bine daca ne-am avea numai noi pe noi fiindca dupa cum spune "Luna Amara": miroase a prostie in intreaga Romanie.
bazeaza-te pe mine cu pumnii (de tinut, of course).
p.s. da ce, ai divortzat??? LOL :D
gaga

Mesajde Vizitator » Lun Oct 29, 2001 10:40 pm

Initial trimis de DANA
Mi-ai luat o piatra de pe inima (aia neagra pe care o am). Cand am vazut radicalul starnit contra mea am crezut ca i-ai predat stafeta: chinuiti-o pe danutza... Ar fi bine daca ne-am avea numai noi pe noi fiindca dupa cum spune "Luna Amara": miroase a prostie in intreaga Romanie.
bazeaza-te pe mine cu pumnii (de tinut, of course).
p.s. da ce, ai divortzat??? LOL :D

dana , stay cool , nu-s deloc starnit impotriva ta (btw sunt "prea de treaba " , se spune , damn!) si ce am scris eu acolo n-are absolut nici o leg cu Doc manelos s nici din Cluj nu sunt ; aia era parerea mea, "personala" , in ce ma privste adica ; poate am luat-o prea in serios , deh pe pustiurile pe unde bantui eu , lumea e mult mai "polite" , m-am dezobishnuit de "bah" si limbaj de genul asta .
Cum spuneam , nu ma lua in seama si nu pune la inima , tu fa-ti treaba ta ca si pana cuma aici pe forum , si daca mai dai asa de mine prin vreun post sau doua , aminteste-ti ca tocmai ai spus ca mi se potriveste nickul :) si eventual lasa o injuratura .
In ce ma priveste ramane cum am zis la inceput , vin , citesc , daca am ceva de spus o fac , daca nu , nu . Insa daca n-am ,asta nu inseamna ca sunt contra .
Whatever ...dont be sad if ppl like or dislike u ; it's a fucked up world out there .
Vizitator

Mesajde gaga » Mar Oct 30, 2001 7:57 am

Initial trimis de the radical

dana , stay cool , nu-s deloc starnit impotriva ta

OK, sincer ma enerveaza lumea asta din jurul meu care imi da numai dovezi de iubire...:) Singura care a ramas sa ma ia in betze e shinee (imi pun speranta in ea) pentru ca nu mai am pe cine sa-mi descarc agersivitatea nativa.

Cum spuneam , nu ma lua in seama si nu pune la inima , tu fa-ti treaba ta ca si pana cuma aici pe forum , si daca mai dai asa de mine prin vreun post sau doua , aminteste-ti ca tocmai ai spus ca mi se potriveste nickul :) si eventual lasa o injuratura .

Eu speram la mai multa colaborare din partea ta... pareri specializate, muzici... ma rog is your choice

Whatever ...dont be sad if ppl like or dislike u ; it's a fucked up world out there .

Iti raspund ca si lui shinee... I don't give a shit if ppl like or dislike me!!! Onest! Ma descurc de minune si singura, chiar daca ma necajesc atunci cand pierd anumiti oameni din preajma
gaga

afectat de muzica...

Mesajde Rockeru'Somer » Mie Oct 31, 2001 11:16 am

pai cum sa nu fiu afectat....ieri cand eram nervos cu faza cu contul personal...mai a fost si zi mishu giacson....a fost groaznic ...
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Oct 31, 2001 11:43 am

Da mah, dar vezi si partea buna... lui maical i-a cazut nasul (si mai zic astia ca rockerii fac faze cu capete de morti...)
Pe mine au inceput sa ma afecteze tzapinarii ca toata ziua aud la radio "fericirea e un pitic" de-mi vine sa-mi trag una in cap. Cand te gandesti ca imi placea piesa asta dar am auzit-o de atatea ori ca mi-a facut sant pe creier...
gaga

Următorul

Înapoi la De pe muzica