Vreau sa stiu daca exista cineva pe aici care a lucrat pe monitoarele mentionate. Daca da, as aprecia daca mi-ati putea spune care este parerea voastra referitor la liniaritate (inclusiv la putere mare), definitie bas, claritate inalte si daca coloreaza cumva sunetul pe medii (de regula sau la volum puternic). Am citit niste review-uri p-afara despre ele, in care sunt foarte apreciate, dar as vrea sa stiu si o parere palpabila de la noi. Multumesc anticipat.
P.S.: vreau sa imi iau o pereche (mai de buget asa) si m-am cam oprit asupra astora. Daca aveti alte recomandari, astept.
FOSTEX PM1 Studio Monitors
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
terapie scrie:Vreau sa stiu daca exista cineva pe aici care a lucrat pe monitoarele mentionate. Daca da, as aprecia daca mi-ati putea spune care este parerea voastra referitor la liniaritate (inclusiv la putere mare), definitie bas, claritate inalte si daca coloreaza cumva sunetul pe medii (de regula sau la volum puternic). Am citit niste review-uri p-afara despre ele, in care sunt foarte apreciate, dar as vrea sa stiu si o parere palpabila de la noi. Multumesc anticipat.
P.S.: vreau sa imi iau o pereche (mai de buget asa) si m-am cam oprit asupra astora. Daca aveti alte recomandari, astept.
Ciao.
Foarte bun raport pret/calitate. Din pacate nu au EQ (este necesar pentru adaptarea boxelor la acustica incaperii). Raportul semnal/zgomot este doar de 86db, iar spl max este de 105db (intre 80Hz si 3KHz). In privinta soundului : Parerile sunt subiective. Fiecare le aude in felul lui. Trebuie sa la asculti tu personal, inainte de a le cumpara. Parerea mea (spun: A MEA) este ca localizarea L_R si in adancime nu este extraordinara si nici nu este de asteptat la un astfel de pret. Combinatia mea (nearfield) preferita este Genelec 1030 si Yamaha NS-10m (desigur alternativ)
Succes.
Michele
In a-7-a zi a facut Dumnezeu drogurile si de atunci.....nu s-a mai auzit nimic de El.
- Michele
- Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1