linkin park vs. limp bizkit
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
linkin park vs. limp bizkit
ok.. peste tot in romania este curentul "limp bizkit si cu linkin park = gunoaie". Dar am o intrebare: care este mai bun sau, daca vreti, mai putin gunoi? tare as vrea sa stiu. Eu personal cred ca linkin park pentru ca nu fac cover-uri si canta un fel de rapcore mai bun dar nu exceleaza la versuri.. Astept argumente
- lich gate
- Junior Member
intrebare: cati ani ai?
ca sa fiu ontopic: desi nu arata tot timpu instrumentistii de la LB nu-s chiar idioti cu 3 luni de studiu, cel putin basistul are o tehnica de slap cat de cat dragutza cateodata
linkin park, parerea mea, fac coveruri fiindca nu sunt in stare sa scoata melodii noi, sau transpun niste ritmuri vechi pe stilu lor
ca sa nu mai spun k tre sa ai minim 1 luna la orice instrument ca sa poti reproduce muzica lor... si sculele respective de mii de euroi..
a, si nu e curent, e adevarul
ca sa fiu ontopic: desi nu arata tot timpu instrumentistii de la LB nu-s chiar idioti cu 3 luni de studiu, cel putin basistul are o tehnica de slap cat de cat dragutza cateodata
linkin park, parerea mea, fac coveruri fiindca nu sunt in stare sa scoata melodii noi, sau transpun niste ritmuri vechi pe stilu lor

ca sa nu mai spun k tre sa ai minim 1 luna la orice instrument ca sa poti reproduce muzica lor... si sculele respective de mii de euroi..
a, si nu e curent, e adevarul
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1