Am "patit" ieri o chestie interesanta:
La SB Live-u meu am scos afara printr-un cablu ecranat intrarea SPDIF aflata pe placa si nefolosita, pt a conecta la ea iesirea digitala din procesorul de chitara. Asta in ideea de a reduce la minim zgomotul de fond si a realiza o inregistrare cat mai curata. Pana acum foloseam intrarea LINE IN si pt chitara si pt microfon (via mixer Behringer).
Trebuie sa spun ca pt placa am instalat de curand driverele de la KX care functioneaza ireprosabil.
Si surpriza...in cubase am acces acum la 2 canale stereo separate pt intrari.
Cu alte cuvinte am un dual track recorder....
Intrebarea mea este:
Mai foloseste cineva in felul acesta un SBLIVE? Facilitatea asta e data strict de driverele de la KX?
Pe langa cele 2 canale (4 - mono - 1,2,3,4) am observat ca in lista de la VST connection - input - mai apar inca 6 kx input-uri. Astea de unde provin?
Sa fie CD-IN AUX-IN si TAD?
Toate cele bune!
Multitrack recording cu SB Live!
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
de unde as putea sa iau aceste drivere sa probez si eu?Da-mi un link daca ai. Am si eu un jeg de Soundblaster Live Platinum si vreau sa vad daca va aparea asa si la mine.
Respect
Respect
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Link
dadius scrie:de unde as putea sa iau aceste drivere sa probez si eu?Da-mi un link daca ai. Am si eu un jeg de Soundblaster Live Platinum si vreau sa vad daca va aparea asa si la mine.
Respect
Cred ca despre astea este vorba.....pe forum ai shi setari pt Creative.
Click aici pt link !!!!!
Sper ca am fost de ajutor.
Respect PUIU

Nu-ti fie frica de opozitie. Tine minte ca zmeul se ridica impotriva vintului, nu cu vintul. (Hamilton W. Mabie)
-
puiu - Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1