Dragilor, va invit cu multa bucurie sa vizitati www.trupacabaret.ro si sa ascultati la sectiunea muzica demouri ale melodiilor incluse pe albumul lor de debut, din nefericire inca neaparut pe piata.
Albumul contine 11 piese, toate apartinand trupei Cabaret. Melodiile au stiluri diferite, de la bossa-nova la funk, latino si chiar rock, unitatea albumul fiind data de stilul de interpretare si formula neobisnuita instrumentala (folosirea in majoritate pieselor a instrumentelor de suflat).
Mi-ar face placere sa aflu parerile voastre despre melodii la adresa [email="special_voices@yahoo.co.uk"]special_voices@yahoo.co.uk[/email] sau in posturi la acest topic.
Poftiti si ascultati muzica rafinata....
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Din recenziile mele sau poftiti si ascultati muzica rafinata....
Vine o vreme cand te lasi de toate
Nu mai merge viata ca pe roate
Azi o iei usor si pe indelete
Fara sprituri multe, fara fete!
- domnulx2001
- Junior Member
pe albumul lor de debut, din nefericire inca neaparut pe piata
adica inca n-au debutat? si respectivu album ie numa pentru debut? si matale vrei sa-i ajutz sa pre-debuteze?
shanume unde ie recenzia aia care sa ne deshida apetitu pentru trupa?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Completare la ce am zis mai devreme....
kant emir scrie:adica inca n-au debutat? si respectivu album ie numa pentru debut? si matale vrei sa-i ajutz sa pre-debuteze?
shanume unde ie recenzia aia care sa ne deshida apetitu pentru trupa?
Acum am reactualizat revizia. Problema este ca ei au tot cantat prin tara pana acum dar, desi au aavut succes, din terte motive au fost destul de marginalizati de casele de productie, distributie, si aproape tot ceea ce inseamna media la noi. Cel mai bun exemplu este sirul de concerte de la Mall unde au concertat toata luna octombrie (in fiecare joi si vineri vreo 3 ore). Sonorizare proasta, si tot felul de impedimente de astea i-au impiedicat sa interpreteze melodiile cum si-ar fi dorit. Totul a culminat insa cu ultima vineri cand un directoras de la Mall a venit si le-a cerut sa cante "mai in surdina" daca poti defini acest termen cand vine vorba de un recital live. In fine, au cantat ei un fel de umplugged, dar catre sfarsitul primei parti a venit un bodyguard trimis de acelasi directoras care le-a cerut sa cante si mai incet. Asta in conditiile in care eu, fiind de fata la doua concerte de ale lor, zic ca nu sunt chiar atat de slabi muzicieni incat sa deranjeze oamenii veniti la cumparaturi in Mall. Spun asta deoarece au fost aplauze dupa fiecare cantec si nu de putine ori am auzit lumea interesandu-se de "cine sunt cei care canta?".
Eu unul suspectez ca totul a fost o "facatura" pusa la cale de "talentele" din ziua de azi, "talente" care se vad din 5 in 5 minute la canalele de muzica de specialitate, "talente" care iau bani cu carul pe o muzica copiata si ultracomerciala, "talente" care fac pe ele cand vine cate un "no name" ce le da clasa de departe.
Motivele pentru care vreau sa-i ajut? Scarba de muzica de duzina, de voci care iti zgarie timpanul, de versuri care te scot din minti cand le auzi, de ifose si fitze duse la extrem, de "mici Motzardieni", de regi, regine, asi, profesonisti, (toate cu ghilimele) din chinuita noastra lume muzicala,de...de...de... multe.
Uffffff.... ca m-am racorit o leaca....
In alta ordine de idei albumul contine 11 piese, toate apartinand trupei Cabaret. Melodiile au stiluri diferite, de la bossa-nova la funk, latino si chiar rock, unitatea albumul fiind data de stilul de interpretare si formula neobisnuita instrumentala (folosirea in majoritate pieselor a instrumentelor de suflat).
Inca odata, in final, sfatul meu este sa ascultati deoarece este untr-adevar o muzica rafinata in raport cu ceea ce este majoritar pe piata acum.
- domnulx2001
- Junior Member
mutat pe muzica, unde cred k se potriveshte mai bine
emire, tu ai cunoshtintza de regulamentu ala care zice k nu ai voe sa postezi comentarii pe thredu de recenzii al omului?
emire, tu ai cunoshtintza de regulamentu ala care zice k nu ai voe sa postezi comentarii pe thredu de recenzii al omului?

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Va recomand melodia "O noapte". E super.
- domnulx2001
- Junior Member
Shortcut valabil?
Deoarece adresa de mai jos catre siteul formatiei nu pare a functiona, cei care doresc sa asculte demourile sunt invitati sa tasteze in browser adresa: www.trupacabaret.ro. Asta in caz ca nici shortcut-ul asta nu merge. Saptamana buna va doresc!
- domnulx2001
- Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1