Rock Progresiv

ce-a fost pe Muzici o data

Rock Progresiv

Mesajde Slaydome » Mie Ian 10, 2007 4:31 pm

Deci sunt foarte multe formatii pe aici, foarte multa lume posteaza pe aici...foarte multe pareri. Insa am si eu o intrebare...nu spune nimeni nimic de rockul progresiv. sunt foarte multe formatii care merita atentia voastra...a celor care va dati "ascultatori de muzica buna". dar refuzati sa va scoateti capul din aria voastra...sunt foarte multi dintre voia care asculta numai death metal sau trash sau power sau orice alt gen de rock...si nu accepta ca poate fi altceva mai bun de atat. Eu am ascultat de la black la house trecand prin toate genurile de muzica...(sunt si exceptii pe care le-am sarit din principiu) si cu toate astea m-am intors in lumea rockerilor...dar la rock-ul progresiv...incercati sa ascultati...nimic altceva...sa ascultati si sa intelegeti. Este printre cele mai complexe genuri de muzica...cel mai minutios lucrate opere...albume conceptuale...adevarate capodopere muzicale..ce se intampla in aceasta arie a muzici este simplu si intr-un cuvant...ARTA!!!...Auditie placuta!

Aici aveti o lista cu cateva nume relativ necunoscute din industria rock-ului progresiv.

Ayreon, Pain of Salvation, Porcupine Tree, Circus Maximus, Syrinx, Stream of Passion, Aghora, Cosmosquad, Gordian Knot (John Myung - Dream Theater), MCM, Tiles, Fates Warning, Office of Strategic Influence (Mike Portnoy - Dream Theater), Chroma Key, Shadow Gallery, Symphony X, Lquid Tension, Riverside.

Si pentru a afla mai multe despre acest gen...mai multe formatii si pareri depre albume si trupe...accesati:

http://www.progarchives.com/ :*
Slaydome
Junior Member

Mesajde wednesday » Mie Ian 10, 2007 5:42 pm

get real, ce-ai enumerat tu acolo sunt cam cele mai cunoscute nume din progressive metal.
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde The_FrozenLord » Vin Ian 12, 2007 10:30 pm

iti multumesc pentru propunere, domnule. si te asigur ca sunt multi ascultatori de rock progresiv pe aici. in adevar, trupele enumerate mai sus sunt foarte cunoscute, pana si eu am ascultat mai mult de jumatate din ele (si nu sunt tocmai fan infocat ala cestui gen).
repet ce spune Wednesday: de la metal progresiv la rock progresiv e o distanta foarte mare.
iti propun o lista cu nume cunoscute din industria rock-ului progresiv: King Crimson, Pink Floyd (primele albume), Genesis :)

doi la mana, o mare parte din trupele de acolo tind spre power metal, sau au influente cel putin la nivel muzical, daca nu prin atitudine sau mesaj/concept.

in ultim rand, daca te pasioneaza muzica de acest gen te-as anunta cu privire la concertul Evergray ce va avea loc peste putin timp in Bucuresti, dar banuiesc ca stii deja despre asta.
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
The_FrozenLord
Junior Member

Înapoi la De pe muzica