videoclip sau muzica ?

ce-a fost pe Muzici o data

videoclip sau muzica ?

Mesajde dadius » Mie Sep 04, 2002 10:57 am

O intrebare simpla si la obiect. Oare daca nu ar exista videoclipul artistii,cantaretii din ziua de azi, ar fi aceiasi? Eu cred ca nu . Sau cel putin nu in totalitate. De foarte multe ori aud discutii, ca nu stiu care trupa are nu stiu ce clip periculos cu gagici bune sau cu alte chestii in el.Mai rar insa auzi pe cineva sa spuna ca a cumparat un album si a cazut pe spate ce muzica buna a ascultat.Asta e adevarul. Mai ales in Romania. 90% din "artistii" criticati cu foc de noi aici pe forum s-au lansat din cauza videoclipurilor date in exces de atomic si mcm Romania. Ganditi-va cati dintre tampitii astia care canta azi in Romania ar fi avut vreun viitor inainte de '89? Nu ca pana in '89 am fi avut vreo muzica! Muzica rock ce ne salva ca muzica usoara ,cei care am prins vremea aia, stim cum era. Dar daca stam sa ne uitam, in SUA videoclipul a lansat trupe de baietasi frumosi si fetite frumoase obligand astfel trupe cu greutate sa treaca la genuri mai comerciale. (un exemplu clar ar fi Metallica)In Anglia unde oamenii sunt mai conservatori nu a fost chiar asa.Acolo si acum majoritatea asculta muzica ciudata.(ca sa-i zic asa)

Dar bineinteles ca in Romania intalnim ca intotdeauna cea mai proasta varianta.Adica:
1. In Romania toti vor sa fie artisti.Asa ca unii reusesc intr-un fel sau in altul sa-si faca melodii.Apoi logic ca le trebuie si videoclip.Astia care reusesc sa-si faca videoclip sunt cei mai "tari".
2. Clipurile sunt promovate in draci de atomic (parca mtv Ro e mai atent cu selectia)
3. Toti ajung vedete datorita copiilor care lasati nesupravegheati ajung sa asculte si sa vada muzica asta proasta ,apoi isi bat la cap parintii sa le cumpere diferite cd'uri sau casete cu muzica respectiva. (Nu cred ca un om normal poate sa dea bani pe Ackent sau pe Animal X de exemplu)

4. Si in contradictoriu cu tot ce am scris mai sus cel mai ascultat gen muzical din Romania este MANEAUA. Nu este promovat in nici un fel (radio sau tv) dar oriunde mergi, vrei nu vrei, asculti manele.Ciudat nu?

- SFARSIT -
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde dadius » Lun Sep 30, 2002 2:12 pm

mai ....dar chiar nici un raspuns la thread'ul asta? hmmm
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Rolf » Lun Sep 30, 2002 2:36 pm

E clar zic io ca videourile au schimbat fata artistilor si a muzicii. Video killed the radio star.

Maneaua e populara. Intotdeauna genurile astea au prins la popor: lauteresti, populare, mai incoace Azur, Zorile din Galati, Tomis Junior, Cromatic etc..... si in zilele noastre maneaua lu Costi. Totusi au contribuit la raspindirea ei si multitudinea de radiouri (inclusiv pirat) si posturile tv.
Numele meu este Rolf si sunt d'a binelea absent.
Rolf
Junior Member

Înapoi la De pe muzica