Avem cel mai tare forum!

ce-a fost pe Muzici o data

Aveam cel mai tare forum!

Mesajde gaga » Lun Sep 10, 2001 1:20 pm

:(
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde FrozeN » Lun Sep 10, 2001 1:36 pm

Dana mamí¥, imi pare rau sa-ti spun, dar daca la tine 870 accesari e mult...se vede ca n-ai fost prea des pe alte forumuri.
FrozeN
Junior Member

Am fost

Mesajde gaga » Lun Sep 10, 2001 2:24 pm

Dar nu pe forumuri romanesti.
Pe forumul meu favorit (de la megadeth) sunt aproape 4 milioane de accesari. Eu sunt fericita ca exista un forum romanesc in care se discuta despre muzica ROCK deci ar trebui sa te bucuri si tu. (pe mirc nu am fost si nici nu am de gand)
gaga

Mesajde FrozeN » Lun Sep 10, 2001 2:48 pm

Prietenii mei de pe forumul de care am mai scris pe un topic sunt rockeri mult mai suparati decat cei de aici. Fara suparare.
FrozeN
Junior Member

Nu e asta problema

Mesajde gaga » Lun Sep 10, 2001 2:53 pm

Nu e important (parerea mea) cat sunt de suparati, important e sa fie dispusi sa puna umarul sa scoatem un pic din rahat rock-ul in tara asta de manelisti (thanks alina).
Majoritatea sunt rai fara motivatie. E normal sa tii la parerile tale, pareri muzicale, of course, dar nu e sportiv sa te dai la cei din aceeasi ramura cu tine. E romaneste, sigur, dar nu e bine, nu ajungem nicaieri asa. Fara suparare...
gaga

uiti ca

Mesajde Vizitator » Lun Sep 10, 2001 9:39 pm

frozen uiti ca forumul asta este inca tanar

nu ma compar cu computergames.ro, care exista de prea mmult timp.

forumul rock dateaza de la 3 zile dupa ce m-am inscris eu shi in comparatie cu celelalte forumuri de pe fanclub.ro, suntem cei mai vizitati, asta desi "barfe online" are un sit cu un trafic mai mare decat as putea avea eu

ma bucur faptul ca te vad pe aici, desi ai zis ca nu prea iti place forumul .

acum sincer, eu sunt pe multe forumuri, dar ala de la computergames mi se pare mult prea aglomerat si prost administrat...dar poate e doar parerea mea
Vizitator

dana draga

Mesajde Vizitator » Lun Sep 10, 2001 9:47 pm

multam pentru prezenta si pentru aprecieri.

administratorul nostru nu prea posteaza pe aici
eu sunt doat un simplu moderator

ce te-as ruga este mai multa seriozitate shi mai putine mesaje de genul "hai ca am plecat". asta nu e mesaj. stiu ca o sa te superi, dar asta e. shi mai este o chestie: ma tot anunti de diverse mesaje. chestia asta se foloseste pentru a anunta spam-urile si injuriile shi abuzurile...
Vizitator

Draga Vali

Mesajde gaga » Mar Sep 11, 2001 7:15 am

Din cate stiu eu, administratorii de pe alte forumuri dilesc si mesajele care nu au legatura cu subiectul. E adevarat ca nu toate forumurile trebuie sa fie la fel, dar ce pasca masii, e forum rock nu vrem sa vorbim descpre altele. Sau daca vrem mergem pe forumurile respective.
gaga

Frozen!

Mesajde Hack » Mar Sep 11, 2001 11:30 pm

Dupa cum am spusss.......nu treb sa justificam nik.....ca sthii u Rokeri mai suparatzi..potzi sa-i sthii shi pe aia de la Metallica.
shi in legatura cu gamesmania...au venit.....totzi lamerii........shi posteaza niste aberatzii......."Cum fak sa nu se mai aprinda beculetzele" sau ceva de genu asta shi..........multe!!!
Respect!
Hack
Junior Member

nu vreau sa...

Mesajde Vizitator » Mar Sep 11, 2001 11:39 pm

nu vreau sa: sterg mesajele sau sa abuzez in vre-un fel de puterea mea :)

asha a ajuns shi mircul sa fie ratat: prea multi care faceau ce vroiau putzulica lor (he he he, daca as fi scris pu*a, ar fi fost cezurat)

nu vreau sa se intampla asha ceva shi aici

cat despre computergames, ai dreptate, hack. dupa cum ii spuneam shi lui frozen e mare aglomeratie acolo shi nu e foarte prietenos:D
Vizitator

suntem buni!

Mesajde Rockeru'Somer » Joi Sep 13, 2001 10:16 am

mai duri sau mai blanzi bine ca suntem fe forumul asta!
la doua zile mai apre cate un om si asta e bine!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde alina » Joi Sep 13, 2001 4:21 pm

da mai apare cate unul dar dispare la fel de subimit se pare ca suntem blestemati sa fim putini
addio pirata!
alina
Junior Member

Casuta noastra cuibusor de nebunii te asteapta ca sa vii!!!

Mesajde DEATHANGEL » Joi Sep 13, 2001 8:15 pm

Initial trimis de alina
da mai apare cate unul dar dispare la fel de subimit se pare ca suntem blestemati sa fim putini

Moartee, miluieste-ne pre noi, caci mai bine dispar boii care scriu contra IRISULUI, decat sa le vezi gainaturile lipite de geamul forumuluuuuuiii! ( tip liturghie a se citi).
Cat despre adelina (parca asa o cheama pe mizeria aceea, nu?), as desfiinta-o eu pe dansa, si as cam cuirui-o, la un loc cu idiotii de la Voltaj(dupa ce-l mai si copiaza pe MINCU-uneori-atat videoclip, cat si unele sunete!!!) sa-i taca fleanca!!!
E cam acelasi lucru ca si cu festivalul PRO ETNICA unde trebuia sa cante PHOENIX-ul, dar s-a lasat pe tanjala. Oamenii in loc sa vina sa asculte formatii de muzica bulgara, greaca, aromana, ia auzi, neica, ''vinira sinspe mii di insi ca sa vada baiatu'gigea, costi botita!''. Aoleu, Moarteo, ca nu stiu ce ne mai facem cu asemenea popor tigan!
Iar cu Dracula, ca tot de Sighisoara venii vorba, constructia aceea cu Dracula Landul o sa ne faca sa mancam atata Bram Stocker pe paine, ca o sa-l scoatem pe Grigore Ureche pe nas! Unul nebun de legat, altul istoric obsedat!
DEATHANGEL
Junior Member

citeste!!!

Mesajde CioaraRoz » Mar Oct 02, 2001 11:20 pm

bai imi zici shi mie pls un site romanesc un potzi sa cumperi tricouri sau altceva cu (de exemplu) nirvana!!!!!pls!!!!
CioaraRoz

Pt. Cioara roz

Mesajde gaga » Mie Oct 03, 2001 8:23 am

Din cate stiu eu se pot gasi la:

http://www.bestial.ro

Dar nu am mai vizitat de mult pagina si nu stiu daca e actualizata. Incearca.
gaga

Mesajde Rockeru'Somer » Vin Oct 05, 2001 6:45 am

Initial trimis de alina

stii cum am io senzatia ca e pe forumul nostru:chiar daca vinb mai multi cantitatea de inteligenta ramane sensibl aceeasi.......are dreptate angel:ce te incalzeste ca posteaza toti nenascutzii?\
asta e mesajul lu' curly!tehnica il omoara!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

sorry

Mesajde curly » Vin Oct 05, 2001 6:49 am

Initial trimis de Rockeru'Somer

stii cum am io senzatia ca e pe forumul nostru:chiar daca vinb mai multi cantitatea de inteligenta ramane sensibl aceeasi.......are dreptate angel:ce te incalzeste ca posteaza toti nenascutzii?

iar ma lovewsc de asta pe net.....e3 mesajul meu
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Oct 05, 2001 7:58 am

Lasa bai curly ca e bine sa vina cat mai multi pe aici. Daca tot s-a repus pe picioare cat de cat radioul o sa pun iar un link si o sa fac cata reclama pot pe acolo la forum. Nu de alta dar merita si vali putina cosideratie pentru ceea ce face. Si sa stii ca sunt unii tari care ni s-au aliat (stii tu, tipul ala cu nick imposibil, aphenustiucum, m-sux, etc) cu calibru important.
Ce voiai sa spui cu cantitatea de inteligenta care ramane aceeasi, e de bine sau de rau?
gaga

Mesajde alina » Sâm Oct 06, 2001 1:12 am

eu raman la parea mea veche cu cantitatea ,calitatea stiti voi
o chestie e clara pentru mine eu nu intru pe forum ca sa ma enervez(ex.voltaj)
alina
Junior Member

Mesajde gaga » Sâm Oct 06, 2001 11:24 am

Alina, nu te enerva. Astia cum vin asa pleaca. Ai uitat de ex. Vama Veche care vad ca mai sare in fata din cand in cand. Nu-i bagam in seama si gata. Tot cel mai tare forum ramane.

p.s. multam inca o data pentru CD. ;)
gaga

Mesajde alina » Sâm Oct 06, 2001 9:24 pm

ti-e clar dana hai ca-i bine si asa putini decat sa vina tot felul de looseri pe aici mai bine asa
addio pirata!
alina
Junior Member

forumul

Mesajde Vizitator » Dum Oct 07, 2001 5:52 pm

e un forum bun

si e bine ca vin si alti oameni, ca se mai schimba pareri pe aici
dyane, msux, aphex aduc un suflu nou forumului, mai aflam lucruri noi, mai dam in cap shi la altii

atata timp cat sunt rockeri, sunt bineveniti..ei cu subiectele lor, noi cu ale noastre...

dana, ce dragutza esti "Nu de alta dar merita si vali putina cosideratie pentru ceea ce face."...
Vizitator

Mesajde curly » Dum Oct 07, 2001 9:36 pm

Initial trimis de DANA
Lasa bai curly ca e bine sa vina cat mai multi pe aici. Daca tot s-a repus pe picioare cat de cat radioul o sa pun iar un link si o sa fac cata reclama pot pe acolo la forum. Nu de alta dar merita si vali putina cosideratie pentru ceea ce face. Si sa stii ca sunt unii tari care ni s-au aliat (stii tu, tipul ala cu nick imposibil, aphenustiucum, m-sux, etc) cu calibru important.
Ce voiai sa spui cu cantitatea de inteligenta care ramane aceeasi, e de bine sau de rau?

ai dreptate!am fost mai suparat atunci cand am postat!!!!dar la ora aia in bucuresti ccred ca tpata lumea e asa!!!!de obicei sunt mult mai tolerant!!!!
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde alina » Dum Oct 07, 2001 9:41 pm

se mai intampla ,asa-i cand ajungi in bukale toti nervi te apuca
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde curly » Dum Oct 07, 2001 9:45 pm

Initial trimis de alina
se mai intampla ,asa-i cand ajungi in bukale toti nervi te apuca

si la tine e la fel?
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde alina » Dum Oct 07, 2001 9:52 pm

stii cum suntem noi ardeleni mai calmi si cand ajungi in bukale toata lumea stresata te apuca toti nervi
addio pirata!
alina
Junior Member

Re: forumul

Mesajde gaga » Lun Oct 08, 2001 8:10 am

Initial trimis de vali
e un forum bun

dana, ce dragutza esti "Nu de alta dar merita si vali putina cosideratie pentru ceea ce face."...

Asa sunt eu, Vali, te-ai prins? Sau te doare-n cot? ;)

Curly, e adevarat ca erai cam stresat, n-am sa uit primul compliment pe care mi l-ai facut pe piatra de sub pom. Dar te astept la colt.
gaga

Re: Re: forumul

Mesajde curly » Lun Oct 08, 2001 10:16 pm

Initial trimis de DANA

Asa sunt eu, Vali, te-ai prins? Sau te doare-n cot? ;)

Curly, e adevarat ca erai cam stresat, n-am sa uit primul compliment pe care mi l-ai facut pe piatra de sub pom. Dar te astept la colt.

piatra,stiu,pomul,stiu....da ce dracu am zis acolo?
rau de gura!
curly
Junior Member

Re: Re: Re: forumul

Mesajde gaga » Mar Oct 09, 2001 7:32 am

Initial trimis de curly

piatra,stiu,pomul,stiu....da ce dracu am zis acolo?

NU MAI TII MINTE? Cu atat mai mult. Oricum replica mea a fost ceva despre tine si femeia cu barba. Nu-ti amintesc ce ai zis da lasa ca vii tu la mana mea!

(nu-i raspund lui curly poate reusesc sa-l fac si pe el sa ma urasca, na!)
gaga

bah!

Mesajde curly » Mie Oct 10, 2001 2:21 pm

Initial trimis de DANA

NU MAI TII MINTE? Cu atat mai mult. Oricum replica mea a fost ceva despre tine si femeia cu barba. Nu-ti amintesc ce ai zis da lasa ca vii tu la mana mea!

nu stiu daca stii dar mie imki plac cinicii......totusi,cu riscul de a te placea mai putin:zi ce a fost acolo pe un mesaj personal!nu e frumos sa chinui un om care iti e dator fiindca il pui in incapacitate sa raspunda........si asa de cand cu treaba aia serioasa ma simt cam amputat intelectual in ceea ce te priveste......ce dracu,bah,tu vrei sa ma cenzurez cand vb cu tine?!
rau de gura!
curly
Junior Member

Următorul

Înapoi la De pe muzica