Nu stiu de ce am pus threadul asta la rock, dar cine a ascultat ultima piesa Iedera - Cu Miss Romania ?
Sincer, mi se pare penibila, dar sunt curios de unde e copiata partea de clapa, care ar fi sunat mult mai bine pe o chitara bas...
In ce stil se incadreaza Iedera sau ce vrea sa cante?
Iedera
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Iedera
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Partea de clapa e cover dupa "Push It"- Salt'n'Pepa....
IeDeRa..un fel de cross-over cu diverse influiente( nu ma intreba care-s alea
), o trupa care ar vrea sa faca un rock, insa.....au ceva probleme momentan( incerc eu sa ii scuz. he he...) Sa vedem daca schimba casa de discuri ce va rezulta din noua colaborare.
IeDeRa..un fel de cross-over cu diverse influiente( nu ma intreba care-s alea

- usualflow
- Junior Member
din cate spunea unul din vocalii de la iedera, ei vor sa cante cross-over/alternative dar nu se vinde deloc asa ca vor scoate un album comercial iar melodiile rock pe care le vor inregistra le vor pune pe internet pe site-ul lor...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
aveau o piesa super, care iesea mult in evidenta fata de celelalte, i-au facut si clip in vremuri imemoriale dar nu mai am nici eu caseta si nu mai stiu cum era ...tot ce tin minte e ca peste refren urla unu' "nu mai suport, nu e ce vreau"...era ca un fel de cearta...faina piesa oricum.
Se-ntoarce roata si-ntr-o zi am sa mi-o scot
-
Liviutz[SPAZ] - Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1