Ce alte pasiuni mai au rockerii?
63 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Ce alte pasiuni mai au rockerii?
Nu stiu daca e un subiect bun, dar ma gandeam sa vedem ce mai facem in afara de muzici, calculatoare si munca (unii).
Mie imi plac animalele si masinile, colectionez tot felul de prostii si imi place sa desenez (desene destul de morbide, recunosc).
Daca nu-i bun subiectul poate fi inchis, it's OK by me!
Mie imi plac animalele si masinile, colectionez tot felul de prostii si imi place sa desenez (desene destul de morbide, recunosc).
Daca nu-i bun subiectul poate fi inchis, it's OK by me!
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Cimitirele si cositul cadavrelor!!!
Pasiuni...Hmmm, am un ciobanesc german, are 1o ani; istoria medievala, cearta cu dumnezeu si impacarea cu Satanaila, rabdarea, visatul, cititul cam tuturor bibliotecilor, si cam atat.REVIN
-
DEATHANGEL - Junior Member
Hei! si eu am caine (si papagal si pesti si doua testoase ucigase care vor sa-mi haleasca papagalul)
Si imi place sa scriu texte macabre care au talentul de a baga in depresie pe cei ce nu sunt deja acolo!
p.s. Si tigarile, of course.
Si imi place sa scriu texte macabre care au talentul de a baga in depresie pe cei ce nu sunt deja acolo!
p.s. Si tigarile, of course.
- gaga
HERZELEID
si papagal si pesti si doua testoase ucigase care vor sa-mi haleasca papagalul)
p.s. Si tigarile, of course. [/B][/QUOTE]
Ah, am uitat ramane valabil ce a scris DANA si pt. mine .Pesti, reptile, testoase, pisici negre, sobolani, bufnite, texte macabre, tigarile, cafeaua (p**** mamei ei de cafea!!!)si incedierea bisericilor>>>Hmmm, de lemn. Black metal!!!
p.s. Si tigarile, of course. [/B][/QUOTE]
Ah, am uitat ramane valabil ce a scris DANA si pt. mine .Pesti, reptile, testoase, pisici negre, sobolani, bufnite, texte macabre, tigarile, cafeaua (p**** mamei ei de cafea!!!)si incedierea bisericilor>>>Hmmm, de lemn. Black metal!!!
-
Macarale mii, sa le indragiti copii!!
[quote]Initial trimis de alina
[B]chiar ma ce tzigari va plac?
KENT, MARLBORO, ROTHMANS, MORE, CARPATI, MARASESTI...
[B]chiar ma ce tzigari va plac?
KENT, MARLBORO, ROTHMANS, MORE, CARPATI, MARASESTI...
-
Pasiuni...
Pai ar fi in primul rand rockul,apoi...rockul,apoi Rockul,apoi ROCKUL si in cele din urma rockuuuuuuuuul!Si ar mai fi ceva,desenez fain de tot cu subiecte la cerere,scriu poezii la cerere de asemenea si imi place sa beau.By the way,ce ziceti de versurile astea:
"Aseara cand moartea veghea
Lupii urlau de placere
Cate o umbra fugea
Si noaptea-nflorea cu durere
Tu mai cantai in amurg
Dar eu nu ascultam
Norii-ntre neguri se scurg
Muream linistit si radeam..."
Recunosc ca sunt cam linistite,dar n-am timp acum sa compun ceva macabru.
Gyanny
"Aseara cand moartea veghea
Lupii urlau de placere
Cate o umbra fugea
Si noaptea-nflorea cu durere
Tu mai cantai in amurg
Dar eu nu ascultam
Norii-ntre neguri se scurg
Muream linistit si radeam..."
Recunosc ca sunt cam linistite,dar n-am timp acum sa compun ceva macabru.
Gyanny
to be born is the first sin-to live is the second ;
- [GAINA]PENALA
- Junior Member
Cooll
Misto versurile........da baga shi niste sange akolo.........ashe pe uscat ce drak
mie ce imi place sa fak..........sa beau cu pretenii.....sa beau........sa beau.........shi a doua zi cu o durere de cap ingrozitoare sa stau la calc shi sa askult muzica.....

mie ce imi place sa fak..........sa beau cu pretenii.....sa beau........sa beau.........shi a doua zi cu o durere de cap ingrozitoare sa stau la calc shi sa askult muzica.....

- Hack
- Junior Member
pasiunile mele
in afara de rock
computerul
filosofia
fetele frumoase
desenul (desi am 2 maini stangi)
alcoolul
computerul
filosofia
fetele frumoase
desenul (desi am 2 maini stangi)
alcoolul
- Vizitator
mie
pai!
ortodoxismul uneori la extrem!
alcoolul
rock-ul
fenomenul ultras
tigarile doar la depresie dar atunci sunt doar carpati!
si atat!
ortodoxismul uneori la extrem!
alcoolul
rock-ul
fenomenul ultras
tigarile doar la depresie dar atunci sunt doar carpati!
si atat!
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Pai imi place literatura, poezia.
Imi plac discutiile la nivel inalt ca sa le zic asa...filozofatul.
Imi place sa ma imbrac in negru. Boala asta o am de foarte mult timp, ca urmare 95% din hainele mele sunt negre.
Animale nu am acasa, dar ma pasioneaza lumea oceanelor, iar dintre pasari ma inebunesc dupa vulturi, ulii, pescarusi si bufnite.
De fumat fumez si eu de vreo 3-4 ani. Momentan fumez numai More.
La capitolul bauturi alcoolice imi plac berea, vodka si ginul tonic.
Imi plac discutiile la nivel inalt ca sa le zic asa...filozofatul.
Imi place sa ma imbrac in negru. Boala asta o am de foarte mult timp, ca urmare 95% din hainele mele sunt negre.
Animale nu am acasa, dar ma pasioneaza lumea oceanelor, iar dintre pasari ma inebunesc dupa vulturi, ulii, pescarusi si bufnite.
De fumat fumez si eu de vreo 3-4 ani. Momentan fumez numai More.
La capitolul bauturi alcoolice imi plac berea, vodka si ginul tonic.
- FrozeN
- Junior Member
Pai tu cum credeai?
Initial trimis de alina
ce oameni culti sunteti?
cititi ,scrieti poezii,desenati
woh
Exista o adevarata cultura ROCK,ca sa nu mai vorbesc de filosofia betivului care e cea mai adanca dintre toate.Si atunci cand bea rockerul este cel mai inspirat in orice face.Deci..."In vino veritas!"
Gyanny
- [GAINA]PENALA
- Junior Member
Re: Cooll
Initial trimis de Hack
da baga shi niste sange akolo.........ashe pe uscat ce drak
Snage?Pai io numai sange vad in fata ochilor acum!Ca imi imaginez ca-l tai cu drujba(oprita) pe profu' meu de Programare ca m-a picat.Sange vrei,sange o sa ai!Uite:
Moarte
"Afara e noapte,ca-n raiul ucis
Si moartea adie cu umbre de vis
Ce aripi de sange se bat peste noi
Si ard pan' la oase pe oamenii goi?
E visul de vara in care-am crezut
E urletul fiarei din rai,ce-a cazut.
Sunt soimii ce inca ma sfasie lung
Sa-mi bea sangele negru,sa vada ca plang.
Si urla strigoii,ii vad cum ranjesc
Iar florile raului in inima cresc
Mi-e dor de o vraja uitata de cer
Imi vine sa rad caci visele pier.
Lumina e moarta...sub sangele meu
Se chinuie viata,dar este prea greu
Caci visele-s moarte si-mi este urat
Iar sangele meu se-aduna in gat"
De la Gyanny pentru Hack
Na,asta am compus-o chiar acum pt tine,deci e cu dedicatie.
Gyanny
- [GAINA]PENALA
- Junior Member
Preferinte
ia sa vedem.
- fumatul
Viceroy, Camel fara filtru, BlackStone
- alcool
Bere, vin, votka, gin, palinca, tuica, ouzo, sange de manelist
- calculatoare
Black&White, Flash 5, Wet the sex Empire
- TV
Discovery, HBO
- Muzica
Hip-hop, dance, manele.lol. Glumeam. Ok, prosta gluma.
In principal heavy.
- Altele
Discutii cu prietenii pe diverse teme: politica, economie, filozofie, tehnica, samd. Pot sa zic ca sunt pregatit pt. destul de multe domenii.
- fumatul
Viceroy, Camel fara filtru, BlackStone
- alcool
Bere, vin, votka, gin, palinca, tuica, ouzo, sange de manelist
- calculatoare
Black&White, Flash 5, Wet the sex Empire
- TV
Discovery, HBO
- Muzica
Hip-hop, dance, manele.lol. Glumeam. Ok, prosta gluma.
In principal heavy.
- Altele
Discutii cu prietenii pe diverse teme: politica, economie, filozofie, tehnica, samd. Pot sa zic ca sunt pregatit pt. destul de multe domenii.
Anunt pe bune:
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
-
KickAss - Junior Member
I don't like
I don't like the Drugs but The Drugs like me. Da rockerii fumeaza bea consuma droguri .Dar nu prin chestia asta dovedesti ca esti un rocker adevarat .Eu de exemplu fac practice la o chitara amarata de 2 ani si incerc sa-l fac pe Slash de la Guns . Vreau sa-mi fac o Formatzie. Asa ca voi presupusi rockeri apareti in lume organizati concerte aratati ca rock-ul n-a murit. Incerc sa va gasesc . pe strazi oriunde. dar daca nimik nu se intampla in cazul asta atunci v-o spun . VOI INGROPATI ROCKUL DE VIIU .R.i.P. Aveti grija.
- Vizitator
MorbidManSon
Depinde unde esti (inregistreaza-te).
1. Welcome here
2. Ai rezon in general
3. Romanii ingroapa orice si improasca rahat cat pot de mult si pe oricine, asa ca RIP pt. rock poate fi o premonitie. Eu sper ca nu
1. Welcome here
2. Ai rezon in general
3. Romanii ingroapa orice si improasca rahat cat pot de mult si pe oricine, asa ca RIP pt. rock poate fi o premonitie. Eu sper ca nu
- gaga
sunt si eu aici
[quote]Initial trimis de DANA
Eu fumez pall mall lights (la 3 pachete pe zi minim e musai sa fie lights) dar am 3 pachete de KENT lights pentru azi (cadou de la firma care le vinde) [/QUO
tigari:lucky alcool:cam orice,da prefer vinurile seci literatura:poe,a.j.cronin,kafka,c.t.popescu,dorin tudoran,dinescu femei:ca toata lumea---bune si fara pretentii fotbal:dinamo,dinamo,dinamo p.s.:de ce dracu am inceput toti sa zicem ce tigari fumam si cum facem rost de ele?
Eu fumez pall mall lights (la 3 pachete pe zi minim e musai sa fie lights) dar am 3 pachete de KENT lights pentru azi (cadou de la firma care le vinde) [/QUO
tigari:lucky alcool:cam orice,da prefer vinurile seci literatura:poe,a.j.cronin,kafka,c.t.popescu,dorin tudoran,dinescu femei:ca toata lumea---bune si fara pretentii fotbal:dinamo,dinamo,dinamo p.s.:de ce dracu am inceput toti sa zicem ce tigari fumam si cum facem rost de ele?
- curly
- Junior Member
Re: I don't like
Initial trimis de MorbidManSon
I don't like the Drugs but The Drugs like me. Da rockerii fumeaza bea consuma droguri .Dar nu prin chestia asta dovedesti ca esti un rocker adevarat .Eu de exemplu fac practice la o chitara amarata de 2 ani si incerc sa-l fac pe Slash de la Guns . Vreau sa-mi fac o Formatzie. Asa ca voi presupusi rockeri apareti in lume organizati concerte aratati ca rock-ul n-a murit. Incerc sa va gasesc . pe strazi oriunde. dar daca nimik nu se intampla in cazul asta atunci v-o spun . VOI INGROPATI ROCKUL DE VIIU .R.i.P. Aveti grija.
Bah,stii ce ma seaca sa vad oamenii care fac cantece de jelanie pt ROCK?Si nu vad care-i problema ca rockerii nu fac marsuri pe strazi,ca nu demonstreaza contra manelelor si a danceului! da',ce?!ai vrea sa ies pe strada cu un cutit in dinti si sa urlu ca sunt dobitoci care asculta porcarii?Da' ce ma f**e pe mine grija ce muzica cumpara orice lache de pe strada?Muzica rock e o stare si ca sa simt astanu am nevoie de intovarasire la nivel de masa!Gresesti cand spui ca rockul e ingropat prin inactivitatea fanilor...rockul merge inainte daca se canta!ar trebui sa fii ingrijorat ca nu mai auzi sunete din chitara cu 2 grifuri a lui Slash decat ca nu vezi adunati rockeri in piete!asa ca ,stay cool, atata timp cat simt eu muzica asta mai exista!si daca ma tampesc eu si trec pe candy,andre s.a. mai ramin pe pozittiiVali,Dana,Deathangel,Alina,ROckerul si ceilalti!!! P.S.:daca am fost prea vehement,dati un semn!
- curly
- Junior Member
inginereste!
1.dana,am inteles ca peste 15 ani!mai vb si tu cu alina ca ea stie mai bine
2.alina,o sa incerc sa-ti trin\mit un mesaj personal dar nu promit ca nu ma pre descurc
3.vali,sa ne asiguram ca e vb de o lada altfel nu ma incurc cu alde Kieerkegaard,Hegel,Platon,stoicii si ailalti baieti de la care n-am inteles eu nimic
1.dana,am inteles ca peste 15 ani!mai vb si tu cu alina ca ea stie mai bine
2.alina,o sa incerc sa-ti trin\mit un mesaj personal dar nu promit ca nu ma pre descurc
3.vali,sa ne asiguram ca e vb de o lada altfel nu ma incurc cu alde Kieerkegaard,Hegel,Platon,stoicii si ailalti baieti de la care n-am inteles eu nimic
rau de gura!
- curly
- Junior Member
63 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3