unde se face muzica mai buna ?

ce-a fost pe Muzici o data

unde se face muzica mai buna ?

Mesajde d0peman » Dum Dec 29, 2002 2:34 am

Dupa parerea voastra unde se vb mai mult despre realitate si unde se face cea mai buna muzica ?pe coasta de east sau coasta de vest ?parerea mea e ca WEst coast e coasta superioara.....deoarece tarfele banii armele...greeutatile sunt adevarate.....si muzica e mai de calitate e mai underground decat in coasta de east......puff daddy(cel mai naspa rapper) parerea mea.alaturi de faith evans canta dance.....si cred ca desi rappul s-a nascut pe coasta de east acum mingea este in LA ....coasta de vest
d0peman
Junior Member

Re: unde se face muzica mai buna ?

Mesajde MasterGz » Dum Dec 29, 2002 2:58 am

Mah daca tu consideri ca realitatea o reprezinta banii armele si tarfele...iti spun sa te mai gandesti. Gangsta rapul n'a fost niciodata o forma artistica a rapului ci doar o forma muzicala de entertainment. Calitatea acestui stil o da partea instrumentala cea lirica sunt doar exagerari voite pentru a vinde mai multe albume.
Cat despre east coast..P Diddy nu este reprezantativ in nici un caz. Oricum el a incetat demult sa mai reprezinte ceva in hip-hop...mai bine ramanea producator si atat. In rapul asta comercial sunt mult mai multi artisti de calitate cum ar fii DMX, Nas si vechiul Jay-Z.
Asa ca in concluzie partea estica mi se pare superioara si daca o sa asculti cu atentie mult mai reala si poate chiar mai dura decat cea vestica. Vestul poate fii superior doar instrumental...cam atat.
MasterGz
Junior Member

..

Mesajde n3aGabitz » Dum Dec 29, 2002 5:09 am

am auzit ca in India se face cea mai misto muzica...

thread infect...parerea mea.
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde vali » Dum Dec 29, 2002 7:36 am

e ca si cum ai spune: care e mai destept, dopeman la buzau sau dopeman la targoviste?

nu conteaza coasta, conteaza omul.
some people deserve to die
vali

Re: unde se face muzica mai buna ?

Mesajde K-gula » Dum Dec 29, 2002 3:07 pm

Initial trimis de d0peman
Dupa parerea voastra unde se vb mai mult despre realitate si unde se face cea mai buna muzica ?pe coasta de east sau coasta de vest ?parerea mea e ca WEst coast e coasta superioara.....deoarece tarfele banii armele...greeutatile sunt adevarate.....si muzica e mai de calitate e mai underground decat in coasta de east......puff daddy(cel mai naspa rapper) parerea mea.alaturi de faith evans canta dance.....si cred ca desi rappul s-a nascut pe coasta de east acum mingea este in LA ....coasta de vest

DUPA CE CRITERIU?

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde cutuma© » Dum Dec 29, 2002 5:28 pm

Thread Closed...aichiu prea scazut al celui care l-a deschis
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Înapoi la De pe muzica