Din ciclul...si TU poti fi o Stea...aaaaaaaaaaaaaaaaau!
Esti patron la Dumars? Ai bani sa-ti pui in sosete?
Atunci ia un negativ de la Mafia, drege-ti glasul precum Caddy, roaga-l pe Tataee sa-ti faca niste versuri, trage-ti o tarfa din industria muzicala romaneasca si rezultatul este: un clip!
PS: Acum inteleg eu ce ziceau Parazitii in "Fakeri"!
Parerea voastra care e?
DMS + Cristina ??? Hehehe!
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
DMS + Cristina ??? Hehehe!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
:)))))
Dupa mine, piesa nu suna bine nici macar ca PLUGUSORUL! Este facuta doar asa... sa vada lumea ca DMS stie sa mai faca si altceva! Esec total - parerea mea!
-
este cel mai mare kkt aparut pe piata in ultima vreme. si uite asa lumea isi mai face inca o parere despre cum tre sa sune HH-ul la noi in tara. si tot asa HH-ul mai intra putin in kkt. normal ca vlad a acceptat sa ii ajute. adica de ce sa nu faca niste bani de pe urma unor imbecili. foarte bine ca le-a luat banii. sper doar sa ii fi jepcarit bine de tot.
K-gula
K-gula
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Deschid tv-ul care in mod normal este fixat pa atomic shi cand colo ce-mi vad mie okii:PA unu' care se da mare mahar asha zis DMS(la faza asta ar trebui sa cad sub masa de ras) shi pe o fufa care-mi pare cunoscuta la prima vdr pa numele ei Cristina.Clipu asta da pa atomic m-a lasat rece avand in vdr ca-i super comercial shi mesaju' transmis este unu .......indeceeeeeeeeent ca sa zic asha .Ce dreq pot sa mai zic,ca n-are rost sa-mi bat capu cu threadu asta aparent stupid.Va las pa voi sa va exprimatzi opiniile in timp real.
P.S. Shi apropo de aluzia facuta de adevarapper la melodia lu parazitii :"fakeri" ,yo zic ca i se potriveshte da minune piesei asteia.Pace shi respect omule!!!!!!
P.S. Shi apropo de aluzia facuta de adevarapper la melodia lu parazitii :"fakeri" ,yo zic ca i se potriveshte da minune piesei asteia.Pace shi respect omule!!!!!!
-
sadox - Junior Member
extraordinar ce se intampla in tzarisoara asta....
Sa moara mama pina unde duce MOLDOVENISMUL IN ROMANIA. extraordinar.avem o tara minunata.sa ne cacam pe ea.
defapt daca stau bine si ma gandesc... meritam sa avem parte de DMS...sau Dmx... cum pula mea l-o chema pe oligofrenu' ala.....asa ne trebuie natiune.....
jalnic
P.S.Ne ducem in cacat incet...incet....incet...
pacat
defapt daca stau bine si ma gandesc... meritam sa avem parte de DMS...sau Dmx... cum pula mea l-o chema pe oligofrenu' ala.....asa ne trebuie natiune.....
jalnic
P.S.Ne ducem in cacat incet...incet....incet...
pacat
- Namezero
- Junior Member
sincer ma gandeam sa incep si eu un topic despre ei, da` nu prea isi avea rostul
parerea mea e ca conceptul e bun.
desi suna ca dracu` ma bucur sa vad ca se dezvolta si aripa RnB-ului romanesc
si DMS de unde pana unde? sunt initialele din numele lui sau DMX era deja luat?
oricum are niste gesturi/miscari de manelist convins 100%
macar clipu mai arata cum arata
parerea mea e ca conceptul e bun.
desi suna ca dracu` ma bucur sa vad ca se dezvolta si aripa RnB-ului romanesc
si DMS de unde pana unde? sunt initialele din numele lui sau DMX era deja luat?
oricum are niste gesturi/miscari de manelist convins 100%
macar clipu mai arata cum arata
X
KNICKSONLINE.COM
KNICKSONLINE.COM
-
rady - Junior Member
e un cacat care poate intrece "ani de liceu" !
care vlad?de la mafia?ce a facut?
ce nu inteleg eu,e ce cauta subiectul pe HH&RAP! :con:
care vlad?de la mafia?ce a facut?
ce nu inteleg eu,e ce cauta subiectul pe HH&RAP! :con:
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Lo!
Ca o concluzie, piesa este un mare cacat! Am deschis topicul pe forumul asta din simplul motiv pe care l-au enuntat Kgula si Sadox, sa nu inteleaga lumea gresit anumite aspecte ale pietei muzicale romanesti! Adica sa nu ia in serios o asemenea incercare de cacat, ci sa arunce cu noroi in ea!
-
-
cutuma© - Mesaje: 3047
13 mesaje
• Pagina 1 din 1