Nu crezi ca ar fi o prostie sa vin eu in Laptarie?

ce-a fost pe Muzici o data

Nu crezi ca ar fi o prostie sa vin eu in Laptarie?

Mesajde bhuttu » Dum Feb 02, 2003 6:19 pm

Subiectul asta e dedicat celor care inca nu si-au raspuns la intrebarea din titlu. O sa incercam sa-i convingem. I-as fi spus "Concerte in Laptarie" sau ceva in genu' asta, da' ar fi sunat prea prozaic.

Asa... a fost aseara in Laptarie... a fost Berti Barbera, Florin Barbu, Sorin "Pupe" Tanase, Eugen Caminschi, Florin Ochescu, Razvan "Lapi" Lupu si alti cativa asemenea. Si-au cantat... Tare frumos au cantat oamenii astia...

Muzica extraordinar de buna, lume foarte buna, atmosfera buna, preturi bunicele, cam in cuvintele astea s-ar rezuma seara de ieri din Laptarie.

Mentiunile mele speciale pleaca in primul rand la soloul de bass al lui Florin "1, 2, 3 si..." Barbu, de departe momentul culminant al serii, demonstratie de mare virtuozitate si de ce se poate face cu cinci corzi groase si cu zece degete subtiri:p. Condimentat cu o miscare scenica savuroasa a instrumentistului, al doilea solo de bass la care am fost martor e cu siguranta un moment pe care cei ce nu l-au vazut ar trebui sa-l regrete.
Foarte mult mi-a mai placut duo-ul Caminschi-Ochescu, peste care parea ca nu se mai poate pune altceva si nu in ultimul rand Lapi, omul care face tobele sa vorbeasca. Foarte mult regret ca n-am auzit si-un solo Lapi.

In cuvinte putine, foarte, foarte frumoasa seara. Asteptam Blazzaj-ul de sambata viitoare. In Laptarie, evident!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

blazza'aj!

Mesajde Florin » Mie Feb 05, 2003 12:16 pm

sambat 8 feb blazzaj la Laptarie! Ne vedem acolo.
Florin
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mie Feb 05, 2003 2:53 pm

Tot 100.000 intrarea?
bhuttu

Mesajde KoRn_bitch » Mie Feb 05, 2003 7:19 pm

Greeeaaaat .. da eu ce fac daca vreau sa merg in Laptarie pt ca sunt seri shi mai ales cele cu concerte cand nu ma lasa sa intru ... motivul ? n`am 18 ani .. fuck them ... inca un an in plus ce mai conteaza ... but anyway ... Laptaria lui Enache e un super loc shi merita sa`ti petreci serile pe acolo ... good luck u big guys :(
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

re

Mesajde Florin » Joi Feb 06, 2003 10:01 am

Bhuttu, probabil tot 100

korn bitch, adopta un aer nepasator si te vor lasa.noi totzi facem asta:D
Florin
Junior Member

Re: re

Mesajde bhuttu » Joi Feb 06, 2003 5:34 pm

Initial trimis de florin barbu
Bhuttu, probabil tot 100

Bagami-as...Cine ma cred astia, Onasis?
bhuttu

Mesajde bhuttu » Dum Feb 09, 2003 10:03 pm

E, am dat 70.000 pina-n final.

A fost Blazzaj in Laptarie aseara...
Acum, eu nu m-am pretins niciodata cunoscator in ale muzicii, dimpotriva...
La fel, n-as vrea sa jignesc pe nimeni prin ce-o sa zic mai jos...

Dar de la Blazzajul din Laptarie de aseara ma asteptam mai mult. Trupa asta mi-a fost laudata mult de cativa oameni in ale caror gusturi aveam mare incredere. Dar in concertul de-aseara am vazut doar cativa instrumentisti foarte buni cantand un fel de muzica ce mi s-a parut cel putin greu digerabil. Vreo cateva melodii placute, intr-adevar, dar in afara de asta pot chiar sa spun ca m-a plictisit concertul.

Asta a fost la "Asa nu". La "Asa da" avem: "Blazzaj", "Armata e anti-funk", "Mai mult" si inca o melodie al carei nume nu-l mai retin, astea mi-au placut; un solo de clapa exceptional, a la Jordan Ruddess, respectand proportiile, evident; o voce super-misto a fetei cu zambet larg, Mara.
Off-topic, mi-a mai placut Florin Barbu in prestatia post-concertistica. Ma declar fan(cu conditia sa nu si-o ia in cap ;) )

E, cam atat despre concertul de aseara. Despre Blazzaj ne mai documentam, mai ascultam, mai vorbim...
bhuttu

Mesajde Florin » Lun Feb 10, 2003 2:19 am

Am trait ieri seara in Laptarie o experientza interesanta.A fost prima data cand am vazut Blazzaj din partea cealalta a scenei.Intzelegatori fiind,Horia si Utzu si-au schimbat locurile ca sa fiu mai putzin derutat:)
Nu trebuie sa va spun ca mi-a placut foarte mult concertul.Piesa Umbra Ta m-a facut sa amutzesc.Nu cred ca mi s-a mai intamplat asta la vre-o trupa autohtona.
A urmat un jam ,prilej de intalnire cu vechi prieteni ai trupei raul kusak ,ati,mara,nashu',berti, precum si de a face prieteni noi,respectiv doi basisti-- andrei dinescu,si simpaticul frate a lui zgubilici de care sper sa mai aud (il astept pe thread "Bass")
atat.
Florin
Junior Member

Re: re

Mesajde KoRn_bitch » Lun Feb 10, 2003 7:43 pm

Initial trimis de florin barbu
Bhuttu, probabil tot 100

korn bitch, adopta un aer nepasator si te vor lasa.noi totzi facem asta:D

De obicei tzine ... da nu mereu ... depinde cine e la intrare ... fuckin` bastards
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

PROCONSUL

Mesajde Florin » Mar Feb 11, 2003 12:52 am

22 februarie,Proconsul la Laptarie.Va astept!:a
Florin
Junior Member

calea lactee

Mesajde Florin » Vin Feb 21, 2003 10:13 am

In ultima vreme merg destul de des la laptarie,impreuna cu Bebe-inginerul nostru de sunet. Bem o bere,ascultam o muzica buna...Nu stiu de ce,dar ma simt mai bine in laptarie decat in alte locuri.E ceva ce imi aminteste de acasa,de clubul de blues din timisoara.
Ce se intampla: Maine seara vom si canta acolo,va astept sa venitzi!
Florin
Junior Member

Cu 150.000 beau bine...

Mesajde bhuttu » Dum Feb 23, 2003 6:20 pm

...dar aseara m-am hotarat sa vad un concert Proconsul. In Laptarie, local facut probabil pentru Onassis. Dar sa trecem peste asta si sa ajungem la propriu-zisul concert Proconsul.
Care concert a fost frumos, poate nu extraordinara, dar m-am simtit bine oricum.
Puricatul:
- Bodo n-a fost deloc in forma aseara, nu mi-a placut de el. L-am mai ascultat si in alte concerte si stiu ca poate mai mult. A, si l-as ruga frumos sa nu mai incerce niciodata "Easy" a lu' Faith No More.
- FLORIN BARBU NU CITI MAI JOS

Acum urmeaza o parte pe care o urasc. Trebuie sa laud un om pe care-l cunosc, si o sa para ori ca sunt subiectiv, ori ca sunt lingusitor. Iarasi, urasc partea asta. N-am cum sa nu remarc insa prestatia cu totul si cu totul deosebita a bassistului, numitul Florin Barbu, un instrumentist extraordinar in opinia mea si un showman desavarsit. Soloul de bass a fost, dar n-a fost nici pe departe cel mai bun moment al bassului in concert. M-a uimit inca o data felul in care Barbu reuseste sa insufle atata personalitate unui instrument pentru care e foarte greu sa se faca remarcat. Sunt foarte putini care fac asta. Florin Barbu o face, si-o face bine.

FLORIN BARBU POTI SA CITESTI
- Mentiuni pozitive mai primesc si chitara, care nu s-a remarcat prin virtuozitate(nu asta e rolul chitarii la Proconsul), dar a sunat intotdeauna corect si frumos; a doua mentiune pozitiva se duce la Robert si Dragos pentru backingul vocal care in vreo doua ocazii s-a simtit si-a ajutat mult.
- Ultima parte o rezerv pentru a-mi varsa inca o data amarul pe preturile de-a dreptul obscene practicate in Laptarie. Pai la 150.000 intrarea si 30.000 berea la 0.33, pana si Berti Barbera a baut suc.
bhuttu

Înapoi la De pe muzica