Rusinicaaa... Rusinica!!
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Rusinicaaa... Rusinica!!
Thread de aberatii. O sa-l mut de aici in curand...
Si totusi... rusinica...
Si totusi... rusinica...
- Fişiere ataşate
-
- faniiakcent.jpg (36.48 KiB) Vizualizat de 5882 ori
- ckride
- Junior Member
chiar bai neamtzule, nu stiai de micile si ascunsele pasiuni ale decretului? este fan declarat inca dinainte de a se forma trupa. de fapt daca stau sa ma gandesc mai bine, parca el a si infiintat trupa si din cate am auzit el le lucreaza miscarea scenica :lol:
K-gula.
K-gula.

Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
bai, eu pe decret nu-l stiu foarte bine, dar oricum fan akcent cred c-a fost dintotdeauna. Voi chiar n-ati remarcat ca vorbeste numai despre ei, ca se da cu mult gel si-si face tepi in cap, ca are numai tricouri rosii si mulate? Ce dracu' ma, voi sunteti orbi?
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
M-atzi prins...ce-i drept e drept...sunt un mare dar pana acum ascuns fan akcent shi imi pare bine k de azi pot sa ma exprim liber. Akcent 4 ever.
Serios acum, pt cei ce nu shtiu, mi-am ajutat prietenii admini sa faca ordine pe acele forumuri shi pot sa spun ca mi-a placut la nebunie sa shterg posturile de pe-acolo...numai prostii erau

Serios acum, pt cei ce nu shtiu, mi-am ajutat prietenii admini sa faca ordine pe acele forumuri shi pot sa spun ca mi-a placut la nebunie sa shterg posturile de pe-acolo...numai prostii erau
-
cutuma© - Mesaje: 3047
...bai decret esthi penal taticu!!.Sa iti traiasca magazinele second-hand de unde te imbraci daca nu imi spui si mie de ce ai interzis
Tread-ul cu Big-Bang Cklan?! Vroiam sa imi zic si eu parerea.Ce pwla mea tu faci ce vrea coiul tau stang pe aici?
Tread-ul cu Big-Bang Cklan?! Vroiam sa imi zic si eu parerea.Ce pwla mea tu faci ce vrea coiul tau stang pe aici?
- Nasu
- Junior Member
Daca-i adevarat ce a declarat Decret,cum ca ar fi fan inrait akcent yo imi amputez coaiele dupa care imi trag un glontz in cap cu(virgula) coltu'.Shame on him,daca-i asha!!!!!!!!!!!!!!!!!
How the fuck should i be white,i don't even exist!!
How the fuck should i be white,i don't even exist!!
-
sadox - Junior Member
pt nashu shi sadox
Incredibil...spre binele vostru sper k prostia nu e ereditara...VOI CHIAR NU PRICEPETZI???? Sunt mod acolo DOAR pt a-i ajuta pe administratorii forumului asta sa faca ordine pe respectivul forum!!!
Special pt nashu, threadul ala la kre te refereai tu n-avea ce sa caute p'aici...clar? Nu, k imi vine sa-mi bag pula...
Special pt nashu, threadul ala la kre te refereai tu n-avea ce sa caute p'aici...clar? Nu, k imi vine sa-mi bag pula...
-
Normal bahi neamtzule k akcent rulz shi normal k am sa te omor cu prima ocazie...
btw...K-man, sa nu uitam ca tu eshti cel ce mi-a insuflat pasiunea pt aceshti tineri de mare perspectiva
p.s. oare lumea s-a prins k asta e un thread pe kre noi glumim :con:

btw...K-man, sa nu uitam ca tu eshti cel ce mi-a insuflat pasiunea pt aceshti tineri de mare perspectiva

-
Initial trimis de D€CR€T
Normal bahi neamtzule k akcent rulz shi normal k am sa te omor cu prima ocazie...
pai eu doar ti-am spus ca au aparut in oras niste retardati si tu te-ai infipt imediat sa ii ajuti, sa le faci trupa, versuri, negative, toale ...........
ce fel de HH-er esti? :p nu o mai face atat pe ingerasul ca nu tine

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
retardatzi? hai ma, da dovada de sinceritate..."tineri f. talentatzi..." asha ziceai...sa caut log-ul de pe YM???
-
Initial trimis de D€CR€T
Incredibil...spre binele vostru sper k prostia nu e ereditara...VOI CHIAR NU PRICEPETZI???? Sunt mod acolo DOAR pt a-i ajuta pe administratorii forumului asta sa faca ordine pe respectivul forum!!!
Pot fi oare mai clar de-atat? Exista oare vreun om cu serioase probleme mentale shi cu tulburari comportamentale care CHIAR sa creada k eu-s fan akcent ??? Mare tzi-e gradina Doamne!...
-
woooooowww... :)
mda....totusi cata munca depusa pt realizarea acelei imagini deosebite care ni-l prezinta pe Decret in postura de fan Akcent.
Acum, nu vreau sa supar pe nimeni, dar am intentionat la un moment-dat sa ma inscriu si eu intr-un fan-club anti-akcent, insa am renuntat la idee- ar fi fost o pierdere de vreme.
Intre timp, am ascultat mai mult fara sa vreau albumul akcent si .................suspans.......(rusine mie...).........mi-a placut.( negativele cel putin), nu pot sa mint, detest ipocrizia. adica la un party merge sa asculti asa ceva; le poti dansa, macar.
:a
Si la misto fiind vorba, ce-aveti voi cu preferintele omului?
;e
:T
Acum, nu vreau sa supar pe nimeni, dar am intentionat la un moment-dat sa ma inscriu si eu intr-un fan-club anti-akcent, insa am renuntat la idee- ar fi fost o pierdere de vreme.
Intre timp, am ascultat mai mult fara sa vreau albumul akcent si .................suspans.......(rusine mie...).........mi-a placut.( negativele cel putin), nu pot sa mint, detest ipocrizia. adica la un party merge sa asculti asa ceva; le poti dansa, macar.
:a
Si la misto fiind vorba, ce-aveti voi cu preferintele omului?

- usualflow
- Junior Member
-
E un pas urias...
PS: Rad aici de Decret, dar cand ma gandeam cu cata placere postam pe forumul Animal X...
PS: Rad aici de Decret, dar cand ma gandeam cu cata placere postam pe forumul Animal X...

Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
vin bahi vali, cum sa nu? sa vad shi eu cum sta concurentza. Acum eu shtiu k voi suntetzi fani o-zone inraitzi, da' o sa ma strecor shi eu pe-acolo, o sa-mi fac shi tricou cu ACKENT RULES!, sper sa nu ma ia lumea la bataie....
:p
:p
-
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=138446#post138446
http://www.fanclub.ro/showthread.php?threadid=6872
Asta ca sa n-avem discutziii legate de nickul meu de azi...
http://www.fanclub.ro/showthread.php?threadid=6872
Asta ca sa n-avem discutziii legate de nickul meu de azi...
-
Initial trimis de Domino
Decret dute si lasa-ne! ...te rugam frumos!!!
Apropo, trupa ta preferata mai scoate ceva nou?:D![]()
![]()
![]()
![]()
LOL,bah tu esti batut in cap???????????Tu nu vezi ca lumea glumeste.Saracu decret,il compatimesc......si yo care credeam ca sunt singurul fan ackent de aici:).Decret...fa-mi rost de-un autograf:P
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Aurolacule....tu chiar esti prost,sa mor yo..... A FOST O GLUMA.
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Re: Si?...
Initial trimis de Aurolacul
Sunt si eu fan AndreaB, si ce daca Decter e fan Akcent. Big deal!
Lol de 10 ori! Uite cum se dau singuri pe fatza! Decret, daca mai repeti faza asta o sa-i prinzi pe toti in scurt timp!

Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
31 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2