Noi vs. CNA

ce-a fost pe Muzici o data

Noi vs. CNA

Mesajde Zgubilici » Mie Mar 05, 2003 9:46 pm

Acest mesaj este foarte important si va rog sa il cititi in intregime si apoi sa il trimiteti mai departe tuturor celor care credeti ca vor sa contribuie la potolirea acestei organizatii ale carei reguli devin din ce in ce mai stricte.
Astazi, 05 martie 2003 CNA a emis un comunicat (disponibil la http://www.cna.ro/comunic/2003/c0304a.html) prin care mentioneaza interzicerea a doua videoclipuri si punerea in vizor a altor cateva din motivul ca acestea ar contine materiale care sa influenteze intr-un mod negativ educatia si gandirea celor care le urmaresc.
„Prin limbajul vulgar si prin instigarea la consumul de droguri si de alcool, textele melodiilor in cauza pot afecta grav dezvoltarea fizica, mentala sau morala a minorilor.â€Â
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde c3lia » Joi Mar 06, 2003 6:44 am

zgubilici,ce incerci u sa faci este laudabil,te sustzin 100%,am trimis deja mesajul tau pritenilor pt k ei sa-l trimita mai departe shi tot asha......azi,la shcoala,o sa-i stresez p totzi cu chestia asta.dar dak totushi,presupunand prin absurd,cna-ul nu-shi va revizui atitudinea ,clipul "varza" va putea fi vazut p internet macar?sau p cd alaturi d un alt material (cum ar putea fi albumul'rahova' reeditat de exempu)?
c3lia
Junior Member

Netu e al nostru

Mesajde Io_bebe » Joi Mar 06, 2003 10:18 pm

Andreea, ok cred ca toti te sustinem.

Dc azi mere Hotmailu azi si trimit Mail, dc nu miine, dc nu ..., dau vorba si la scoala si scriu si de pe mailu lu mumamea. tatamio si fratemio.

Netu e al nostru, adica c3lia zice bine ca putem avea clipu pe net.

Dar un singur lucru PESIMIST am sa spun ( pt ca tot dau bacu ), iti atrag atentia ca Ilie Moromete care intra in confilct cu istoria se retrage pt ca "oricum pe lume o doare in cur de tine" (Iona - M. Sorescu).

Atitudinea Paraziti mi se pare exemplara.
Io_bebe
Junior Member

Mesajde Bazzatus » Vin Mar 07, 2003 12:54 pm

Ar fi bine sa fim bagati in seama. Ce ma scandalizeaza cel mai mult e ca NU AU INTERZIS CLIPUL CU SA MOARA VECINII. si sa vezi de aici incolo discriminari, interese, marsavii si tot setul de bullshit.
Bazzatus
Junior Member

Re: Noi vs. CNA

Mesajde ja sam pitbull » Mar Mar 11, 2003 11:11 am

[quote]Initial trimis de Zgubilici
[B]Acest mesaj este foarte important si va rog sa il cititi in intregime si apoi sa il trimiteti mai departe tuturor celor care credeti ca vor sa contribuie la potolirea acestei organizatii ale carei reguli devin din ce in ce mai stricte.
Astazi, 05 martie 2003 CNA a emis un comunicat (disponibil la http://www.cna.ro/comunic/2003/c0304a.html) prin care mentioneaza interzicerea a doua videoclipuri si punerea in vizor a altor cateva din motivul ca acestea ar contine materiale care sa influenteze intr-un mod negativ educatia si gandirea celor care le urmaresc.
„Prin limbajul vulgar si prin instigarea la consumul de droguri si de alcool, textele melodiilor in cauza pot afecta grav dezvoltarea fizica, mentala sau morala a minorilor.â€Â
Dreams are answers to questions we haven't figured out how to ask.
ja sam pitbull
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mar Mar 11, 2003 2:22 pm

Ti-as sugera ca pe viitor (pentru a evita caracterizarile superficiale si rautacioase care ti le pot face unele personaje) sa te informezi mai bine, sau macar sa citesti despre ce se discuta!
Comunicatul a fost emis de CNA, daca nu vezi nici o legatura cu CNA-ul in asta, ai dreptate!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde ja sam pitbull » Mar Mar 11, 2003 3:35 pm

Initial trimis de Zgubilici
Ti-as sugera ca pe viitor (pentru a evita caracterizarile superficiale si rautacioase care ti le pot face unele personaje) sa te informezi mai bine, sau macar sa citesti despre ce se discuta!
Comunicatul a fost emis de CNA, daca nu vezi nici o legatura cu CNA-ul in asta, ai dreptate!

Multumesc de sugestie!
Dar din pacate poate nu stii nici tu, dar CNA nu ia decizii asa de capul ei, aplica o lege, si anume Legea Audiovizualului. Asta ca si cum ai zice ca politistul care ti-a dat amenda pentru ca ai trecut linia continua e de vina ca ti-a dat amenda 5 milioane si e cam mare.

Daca CNA sau oricare institutie nu aplica legea toata lumea le sare in cap ca sunt incompetenti. Vezi care e problema. Sa nu crezi ca eu sunt de acord cu cenzurarea videoclipurilor, atata doar ca nu ii acuz pe cei de la CNA, ci pe cei care au emis legea aia idioata.
Dreams are answers to questions we haven't figured out how to ask.
ja sam pitbull
Junior Member

Mesajde Bazzatus » Mar Mar 11, 2003 5:51 pm

Problema e ca tipilor de la CNA li s-a urcat puterea la cap. Nu aplica corect legea. Se cred dumnezei. Vezi inchiderea unui post de televiziune pe motive numai de ei stiute. CNA sucks!!!
Bazzatus
Junior Member

Înapoi la De pe muzica