este o fosta formatie de death/black metal,sigur o stiti...de ce am zis "fosta"?....pentru ca mai nou canta rock alternativ...acum vreo juma de an in urma criticau formatiile de rock alternativ..."aia cu triouri colorate...noi aia cu haine doar negre...noi nu cantam rock de sezon si faze de astea"
i-am vazut pe baieti la mcm la strada de vara cu hainute colorate cu tot tacamul...shame on them!
Dies Irae
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Dies Irae
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Re: Dies Irae
Initial trimis de Rockeru'Somer
este o fosta formatie de death metal,sigur o stiti...de ce am zis "fosta"?....pentru ca mai nou canta rock alternativ...acum vreo juma de an in urma criticau formatiile de rock alternativ..."aia cu triouri colorate...noi aia cu haine doar negre...noi nu cantam rock de sezon si faze de astea"
i-am vazut pe baieti la mcm la strada de vara cu hainute colorate cu tot tacamul...shame on them!
Pai ei s-au dat pe brazda deja de mai bine de un anishor,shi au sperat sa ii ia Atomicu shi sa le faca vant peste hotare,visau sa ajunga un fel de voltaj,dar nu erau suficient de "alternativi"/"penibili" ca sa faca asta,iar acu pare ca ie prea tarziu.Unii zic ca o sa revina la obiceiurile veki,altzii zic ca o sa lanseze nishte proiecte paralele shi cu trupa de baza o sa incerce sa ajunga in atentzia "poublicului"
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Re: Dies Irae
Initial trimis de Rockeru'Somer
este o fosta formatie de death metal,sigur o stiti...de ce am zis "fosta"?....pentru ca mai nou canta rock alternativ...acum vreo juma de an in urma criticau formatiile de rock alternativ..."aia cu triouri colorate...noi aia cu haine doar negre...noi nu cantam rock de sezon si faze de astea"
in principiu ai dreptate,
dar permite-mi sa-ti ofer o viziune alternativa :
baietii cantau black, si din cate stiu eu cu versuri in engleza
la noi alde gombos si gasca cam iti dau peste bot la chestii de astea. nu stiu cat e vorba de valoare si cat e de subiectivismul maharilor din rocku nostru, dar ideea e ca nu te alegi cu nimic. investesti in trupa si la un concert nu scoti nici banii de deplasare. la "marele" festival metal-fan acum vreo 3 ani MARELE premiu era cam de 500k care la o formatie de 4+ membri era o bataie de joc. nici la celelalte festivale (top-t, posada) nu erau premii mai mari, dar nu mai stiu sumele exacte. casetele se vand in tiraje mici.
eu am auzit de la ei cam acum un an ca vor sa se bage pe industrial. industrialu e pretentios si pe deasupra ai nevoie si de multi bani sa-i bagi in instrumente si efecte. plus nu vad la noi vreun studio sa fie in stare sa scoata vreun album industrial.
astea au vrut sa fie circumstantele atenuante. nu vreau sa-i scuz, doar sa prezint o realitate. poate ca vorba lu msux, au facut trupa asta pentru bani si o sa-si faca proiectele lor in rest...
- aphextwinz
- Junior Member
Re: Re: Dies Irae
Initial trimis de aphextwinz
in principiu ai dreptate,
dar permite-mi sa-ti ofer o viziune alternativa :
baietii cantau black, si din cate stiu eu cu versuri in engleza
la noi alde gombos si gasca cam iti dau peste bot la chestii de astea. nu stiu cat e vorba de valoare si cat e de subiectivismul maharilor din rocku nostru, dar ideea e ca nu te alegi cu nimic. investesti in trupa si la un concert nu scoti nici banii de deplasare. la "marele" festival metal-fan acum vreo 3 ani MARELE premiu era cam de 500k care la o formatie de 4+ membri era o bataie de joc. nici la celelalte festivale (top-t, posada) nu erau premii mai mari, dar nu mai stiu sumele exacte. casetele se vand in tiraje mici.
eu am auzit de la ei cam acum un an ca vor sa se bage pe industrial. industrialu e pretentios si pe deasupra ai nevoie si de multi bani sa-i bagi in instrumente si efecte. plus nu vad la noi vreun studio sa fie in stare sa scoata vreun album industrial.
astea au vrut sa fie circumstantele atenuante. nu vreau sa-i scuz, doar sa prezint o realitate. poate ca vorba lu msux, au facut trupa asta pentru bani si o sa-si faca proiectele lor in rest...
si daca o fac pe bani tot nu sunt de acord cu ei!
sa le fie rusine daca o fac pentru bani!e o schimbare totala de stil...puteau sa se apuce de manele...nu i-am auzit cum suna cum poate suna bine m-a dranjat ca s-au apucat de stilul pe care-l criticau...
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1