Toata lumea a auzit de AGHH, ce parere ai TU despre AGHH, reprezinta viitorul kulturii Hip-Hop in Romania???
PacE
P.S.: Scrieti cu capul si dati argumente la raspunsurile voastre!!!
AGHH (Adunarea Generala a HipHoperilor)...
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
AGHH (Adunarea Generala a HipHoperilor)...
There is no save game in real life...
- Hades
....
sunt printre primii inscrisi in AGHH, insa de un an de zile de la formarea "adunarii" s-a relizat o pula. au fost cateva intalniri unde ca deobicei sau schimbat idei (Asta printre traditionalele "ce ai mai facut ieri") insa lumea e satula de "idei". Asa saracii cum suntem noi romanii, sunt lucruri care s-ar fii putut face pana acum, dar ma rog unii nu stiu decat sa se planga (ca nu face nimeni nimic) si sa se codeasca dand vina pe altii. Cam asta ar fii realitatea AGHH-ului. in concluzie aghh-ul inafara de un alt forum unde se poate injura lumea in focuri (printre minimele subiecte mai interesante) nu reprezinta mare lucru ptr hh-ul romanesc, sunt alte locuri pe net care au facut mult mai mult ptr aceasta miscare care inca sunt prea putin bagate in seama (dar ma rog aici intervin si interesele.....blea mi-e sila ba). Realitatea e trista.
Pace!
Pace!
-
n3aGabitz - Junior Member
da...
aghh-u` e un forum si o intalnire(care vad ca se practica si pe aici), pt miscare e egal cu 0. orice boala ar trebui sa aibe si un leac... aghh-ul e plin de boli(idei si probleme) dar fara nici un leac(rezolvari), parerea mea...
PacE
PacE
There is no save game in real life...
- Hades
3 mesaje
• Pagina 1 din 1