De ce a trebuit sa se desparta tocmai Pasarea Colibri,tocmai formatia mea preferata???Erau atati altii,Strop,Iedera astia se puteau desparti mereu.Mircea Baniciu a declarat ca ultimul Dvd reprezinta infapt si ultimul material discografic...un fel de al saselea album.S-a adeverit blestemul lui Codrescu' "Fara Pitis formatia nu mai are suflet..nu va mai tine mult..."
Va rog un moment de reculegere.......
Adio,Colibri!!!
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
:rolleyes:
suferinta asta... chiar trebuia sa deschis in theard pt momentul tau de reculegere? ce vrei sa zica lumea aici? puteai sa deschizi alte teme de discutie pt p.c. ...
da, regret nespus despartirea lor. de unde pana unde faza, ca se putea despartii aia de mai sus? ... jesus...
suferinta asta... chiar trebuia sa deschis in theard pt momentul tau de reculegere? ce vrei sa zica lumea aici? puteai sa deschizi alte teme de discutie pt p.c. ...
da, regret nespus despartirea lor. de unde pana unde faza, ca se putea despartii aia de mai sus? ... jesus...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Gabyzzu
:rolleyes:
.voiam sa spun ca se puteau despartzi o mie din ashtia decat Colibri.....
-
krossfire - Junior Member
Gabyzzu
Bah...asculta-ma bineh:
-Daka nu-itzi convine ce scriu nu te obliga nimeni sa postezi
-Mi-am cerut scuze pentru idiotzniile scrise inainte de Deshteptare
-Nu tzi-am facut nimik dar totushi continui sa te portzi ca un papagal
-Shtiu am scrismulte idiotzenii dar am shi destui sustinatori
-Am promis ca ma voi schimba shi astah fac...
-Am schimbat numele subiectului Aberatzii in Sorry(De pe forumul Katerinca shi Aberatzii)
-Curatza-ti mesage boxul fiindca este plin.....
Respect..oarekum..krossfire.......
-Daka nu-itzi convine ce scriu nu te obliga nimeni sa postezi
-Mi-am cerut scuze pentru idiotzniile scrise inainte de Deshteptare
-Nu tzi-am facut nimik dar totushi continui sa te portzi ca un papagal
-Shtiu am scrismulte idiotzenii dar am shi destui sustinatori
-Am promis ca ma voi schimba shi astah fac...
-Am schimbat numele subiectului Aberatzii in Sorry(De pe forumul Katerinca shi Aberatzii)
-Curatza-ti mesage boxul fiindca este plin.....
Respect..oarekum..krossfire.......
-
Gabyzzu, daca te dai nemultumit si critici tot nu te ia lumea de inteligent. de asemenea, nu esti moderator pe acest forum si nu e treaba ta sa critici threadurile de aici si sa comentezi pe seama calitatii threadurilor. stiu ca pentru tine disparitia unei formatii de muzicieni ca pasarea colibri nu e mai importanta nici macar decat despartirea formatiei andre, asa ca te rog sa te abtii de comentarii. sa scrii atunci cand se despart tatu ce iti place tie pt. ca nu te obliga nimeni sa postezi aici doar ca sa te aflii in treaba daca nu te intereseaza.
krossfire, nu e etic sa trimiti doua mesaje consecutive pe acelasi subiect. trebuia sa il editezi pe primul sau sa mai astepti pabna mai posteaza cineva.
la urmatoare abatere aveti amandoi avertisment.
disparitia pasarei colibri e regretabila pentru muzica romaneasca, dar oricum componentii ei isi vor continua activitatea solo (vintilaa scos un excelent album - madama de pica si mai poate scoate destule la fel de bune)
krossfire, nu e etic sa trimiti doua mesaje consecutive pe acelasi subiect. trebuia sa il editezi pe primul sau sa mai astepti pabna mai posteaza cineva.
disparitia pasarei colibri e regretabila pentru muzica romaneasca, dar oricum componentii ei isi vor continua activitatea solo (vintilaa scos un excelent album - madama de pica si mai poate scoate destule la fel de bune)
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Initial trimis de catharsis
Gabyzzu, daca te dai nemultumit si critici tot nu te ia lumea de inteligent. de asemenea, nu esti moderator pe acest forum si nu e treaba ta sa critici threadurile de aici si sa comentezi pe seama calitatii threadurilor. stiu ca pentru tine disparitia unei formatii de [B]muzicieni ca pasarea colibri nu e mai importanta nici macar decat despartirea formatiei andre, asa ca te rog sa te abtii de comentarii. sa scrii atunci cand se despart tatu ce iti place tie pt. ca nu te obliga nimeni sa postezi aici doar ca sa te aflii in treaba daca nu te intereseaza.
disparitia pasarei colibri e regretabila pentru muzica romaneasca, dar oricum componentii ei isi vor continua activitatea solo (vintilaa scos un excelent album - madama de pica si mai poate scoate destule la fel de bune) [/B]
multzam fain pentru warning si o sustinere(in anumite probleme)...
-
Initial trimis de Gabyzzu
mda, si aliosha vroia sa-mi dea avertisment pt ca am am zis ceva legat de calitatea theardului. catharsis, asta nu primeste nimic pt ca posteaza la cateva minute sau ca da quote la msgul anterior. si te rog pe viitor sa nu faci pe profesorul cu mine ca mi-e ca ma enervez. asta am zis-o intr-un mod pashnic.
iar ca un moderator bun ce te consideri, puteai sa dai PM sa nu mai incurajezi off topicurile aici.
cat despre dreptul meu de a vorbi despre calitatea unui theard nu cred ca esti in masura sa mi-l incalci. era mai mult o remarca la adresa postului atat de comun care putea f usor sa fie incadrad intr-un alt subiect, sau pe barfe.
pai sa vedem:
postul debuteaza printr-o mica criza de personalitate, si prin nemultumirea autorului la adresa existentei unor formatii tinere gen iedera . acesta ne arunca in vreo doua randuri declarata lui baniciu, expusa intr-un mod lipsit de logica, sau coerenta. In final cerandu-ne un moment de reculegere.
intr-adevar, f frumos, pertinent, iar eu sunt un cretin si jumatate ca am avut marele tupeu de a comenta postul ce deschide acest theard. in caz ca nu stiai, catharsise, un theard este reprezentat in proportie de 60 (sau mult mai mult) % de primul post.
da, acum baneaza-ma, da-mi avertismente, si lasa-l pe nevinovatul koss sa posteze linistit. Eu zic sa facem din acest theard unul de multumiri si o scrisoare catre iarta-ma, unde ar trebui sa se duca koss, ca sa-l credem ca regreta nespus, si sa nu mai repete obsesiv oriunde asta. nu? :rolleyes:
si in final ca sa o citez pe mai vechea prietena naiti: "dreptul meu la replica nu e un dar pe care voi mi-l faceti", nu stiu daca ea a zis-o ori ba. nici nu ma intereseaza.
Extraordinar!!!Asta m-a facut sa-mi schimb parerea despre Gabyzzu,pe care il credeam un cioflingar ahtiat dupa hip-hop,weird.Yo zic cu aceasta okazie sa inchei orice conflict dintre mineh shi el.Tipul astah chiar gandeshte!!!
(Acest post nu este un pamflet!!!)
Ahhh,shi Catharsis sorry pentru multiplele abateri!!!
-
msgul exact anterior celui lui koss, pe care de asemenea "la" luat cu quote, l-am sters pt s-a facut dreptate iar acesta a fost again banat. sa speram ca pe viata. lui catharsis i-am trimis ceva prin PM.
din punctul meu de vedere,
acest subiect este unul inchis .
din punctul meu de vedere,
acest subiect este unul inchis .
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
felicitari gabyzzu, ai stricat un thread. te simti mai bine?
mi-e lene sa scriu pm-uri, daca scriu mesaje direct pe topic le vede lumea mai bine.
din punctul meu de vedere, nici unul din voi doi nu merita avertisment atunci cand am scris primul mesaj si pe mine m-a deranjat ca te-ai bagat in seama unde nu era treaba ta.
cum spuneai, subiect inchis!
mi-e lene sa scriu pm-uri, daca scriu mesaje direct pe topic le vede lumea mai bine.
din punctul meu de vedere, nici unul din voi doi nu merita avertisment atunci cand am scris primul mesaj si pe mine m-a deranjat ca te-ai bagat in seama unde nu era treaba ta.
cum spuneai, subiect inchis!
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
9 mesaje
• Pagina 1 din 1