Cargo la TVR 2 - miercuri 24.10.2001 (rectificare)

ce-a fost pe Muzici o data

Cargo la TVR 2 - miercuri 24.10.2001 (rectificare)

Mesajde gaga » Lun Oct 22, 2001 7:39 am

Cum v-am mai spus miercuri va fi Cargo laTVR 2. Habar n-am cum va fi emisiunea dar i-am dat redactorului adresa de net cargo.go.ro sa spicuiasca ceva de pe-acolo. I-am dat si adresa forumului sa vada si fanii in actiune. Sinee fii pe faza. Eu oricum inregistrez emisiunea (bineinteles). Vizionare placuta

p.s. e la 12 noaptea, era sa uit...

Imi pare rau dar am incurcat datele. Fiti pe faza.
(vali, lipesc subiectul temporar ca sa-mi repar greseala...)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Vizitator » Mar Oct 23, 2001 11:56 pm

comunicatul oficial

Salut, multam fain pentru reclama de pe site, nu stiu daca merita (story-ul pe care l-am montat eu, altfel trupa merita mult mai mult). Cred ca de la DANA@megadeth.com ai aflat, ea mi-a facut o buna reclama si cand cu istoria (de fapt momentul documentar) IRIS, din august. Sincer vorbind, nu mai puteam astepta. Am un buget foarte mic, mostenit de la vechea emisiune de arhiva. In decembrie, cand o alta emisiune de la TVR 2, VENI VIDEO VICI (la
care am colaborat pana mi-am facut propria emisiune), a rganizat cu Paul Nanca un show la Sala Palatului, in memoria lui Vali Sterian (RIP), CARGO au avut - probabil stii - un mic recital. I-am prins in cabina pe Adi si Tavi si nu i-am iertat. Vei vedea ca unele momente din ictoria lor lipsesc, altele sunt tratate prea mult... Intr-o zi o sa dau cu adevarat drumul la integrale, pentru care voi filma interviuri cu TOTI membrii. Plus fani intervievati, site-ul e si el un lucru interesant. Nu am toate clipurile (nici macar filmarile TVR!), iar din concertul de Craciun n-am vrut sa dau pentru ca erau cam multe baloane, scena de Craciun, nu se incadrau prea bine. Ei sunt trupa ROCK, iar cand o fi sa le dam colindele si cantecele de iarna (care sunt superbe), fie difuzam clipurile
respective, fie cautam vreun concert / filmare de platou sobru, OK dpdv artistic. Relatia (corecta) cu cele bisericesti nu e deloc simpla, ai vazut cum e conceput albumul cu CORALA TEOFORA...
Momentul CARGO are vreo 26 de minute, singura piesa intreaga este clipul lui Leo Cicos, la sfarsit, care pentru mine este clipul si piesa momentului. Ia aminte si la momentul DINEL TOLLEA (RIP), un tip foarte special (nu stiu daca l-ai cunoscut), care mi-a fost prieten bun, ca si lui Adi (si nu numai lui).

Doru Rocker Ionescu
Vizitator

Mesajde gaga » Mie Oct 24, 2001 9:18 am

hehehe, v-ati cunoscut? Doru e cel mai bun prieten al meu, treat him with respect... (subliniez PRIETEN ! Poate singurul...)
gaga

despre emisiune

Mesajde Vizitator » Joi Oct 25, 2001 12:11 am

emisiune buna, mi-a placut

interviurile la obiect, raspunsurile la obiect

materialul bine dozat, mi-au placut imaginile vechi

dar cam scurt

l-au facut pe cicos fan?!?!?! :D

sper sa se fi inregistrat bine si sa pot scoate niste poze beton de pe material
Vizitator

la final a aparut scris...

Mesajde Vizitator » Joi Oct 25, 2001 12:20 am

www.cargo.go.ro

multam doru si dana
Vizitator

Mesajde gaga » Joi Oct 25, 2001 7:35 am

Da bai vali... Eu credeam ca apare dupa Cargo si cand am vazut ca nu a aparut am inceput sa-mi rod unghiile... sa-mi pun shpritzu' si sa ma gandesc ce draq iti zic. Dar cand am vazut finalul... yuppy!!!!

btw, ati vazut bah ce canta Krypton? (ce voce... pacat ca s-a pierdut...) Si Voltaj... ca sa nu mai radeti de mine cand va zic de voltaj...
gaga

krypton?

Mesajde shinee » Vin Oct 26, 2001 2:57 am

btw, ati vazut bah ce canta Krypton? (ce voce... pacat ca s-a pierdut...)

de a cui voce vorbesti??? de-a lu' guritza? (n-am vazut emisiunea)
shinee
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Oct 26, 2001 6:56 am

Da shinee, de a lui guritza aka Gabi Nicolau. Si ma opresc aici cu aprecierile ca zice vali ca-s obsedata de anumite subiecte.
gaga

Mesajde Vizitator » Vin Oct 26, 2001 10:24 pm

azi de la 15.10, tot pe tvr 2, e reluarea emisiunii, de
asemenea vor fi doua reluari si pe tv romania international: luni 29 oct. la
ora 24.00 si joi 1 noe., ora 8.30. keepin' touch, dri
Vizitator

emisiune

Mesajde Rockeru'Somer » Dum Oct 28, 2001 9:27 pm

nu am putut-o vedea miercuri noapte ca eram pe drum craiova-orsova...dar am vazut reluarea vineri...
emisiunea mi-a parut din nou super....iar faza cu reclama la sit este de aplaudat,cum este de aplaudat ce face vali cu cele 2 sit-uri!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

io-te mah

Mesajde Vizitator » Mie Oct 31, 2001 4:30 pm

pe cine sa apreciatui mah???
pe alcolicul ala de vali?
un nenorocit si jumatate, care cica a zis ca vin ain backstage si vineri pleaca la tara la baut???

multam alin de aprecieri
Vizitator

vali really sucks

Mesajde gaga » Mie Oct 31, 2001 4:37 pm

Ce mah, te cari... nu vii cu noi sambata? Bulanjiule care esti... ti-e frica. Hai ca vine si tsep si ai si tu cu cine dormi... Criminal si ucigas in serie ce esti... nu-l mai lauda aline ca-si ia nasul (hehehe) la purtare!!!
gaga

Înapoi la De pe muzica