Pentru Vali, Important

ce-a fost pe Muzici o data

Pentru Vali, Important

Mesajde gaga » Mie Oct 24, 2001 9:03 am

Uite ce e. Tocmai am primit un mail de la alina si mi-a zis ca i-ai sters nu stiu ce mesaj. Vad ca-mi dezlipesti aia cu activ cand ti se scoala (pe forum au venit mai multi de-acolo). Pe urma ai pus un nou subiect care deja se discuta pe muzica (nu e vina mea ca nu dai pe-acolo). Hai sa facem un pact ca pe mine ma apuca nervii:

Eu propun:

- sa ne anuntam cand vrem sa inchidem, stergem sau lipi/dezlipi subiecte (exceptand anonimii care nu se semneaza si porcariile si idioti ca baluba si versuri andre, intelegi ce vreau sa zic?)

- daca un subiect mai exista si eu sau tu il deschidem din nou fiindca nu ne-am dat seama ne anuntam si il inchidem pana cand am luat amandoi la cunostinta despre ce e vorba (cum e ala cu Blink)

- nu mai stergi mesaje ale membrilor mai vechi indiferent ce scrie in ele (eventual pui *** la injuraturi) - suntem deja o comunitate, trebuie sa vedem ce draq mai avem in capete (alina a plecat si din cauza ta ca i-ai sters mesajul, la fel si deathangel, am primit mailuri de la ei)

Astept raspuns, nu o lua personal dar uite ca ne-ai lasat fara doi membri. Hai sa ii aducem cumva inapoi, OK? (si nu incerca sa-mi dai dai un raspuns dictat de superioritatea pozitiei pe care o ai ca io ti-am mai spus, daca tu nu ma vrei eu sunt de acord cu ce spui tu, pe bune...)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

raspuns

Mesajde Vizitator » Mie Oct 24, 2001 9:15 pm

oricine are vreo problema cu mine, sa mi-o spuna in fatza, nu sa ma barfeacsa in spate.

alina, daca ti-am soers un mesaj neaberant, imi cer scuze. angel, la fel.

cu subiectul cu blink nu aveam de unde sa stiu, era mascat sub alt titlu. unele subiecte le discutam doar in forumul rock, de aia am copiat aici subiecte din alte forumuri.

de acum incolo, daca e ceva pe zi, ma anunti si le inchid sau steg eu noaptea. si viceversa.

ma seca porcarii din astea, ca m-a suparat ca mi-a sters un mesaj, ca s-a luat de mine, ca nu ii place muzica , ca face mishto de mine ca am ascultat toata noaptea iris...
Vizitator

Re: raspuns

Mesajde gaga » Joi Oct 25, 2001 7:27 am

Initial trimis de vali
oricine are vreo problema cu mine, sa mi-o spuna in fatza, nu sa ma barfeacsa in spate.

Perfect deacord. Mai ales ca au primit si alti membrii mailuri de genul acesta. Bah, daca aveti ceva cu vali dati-i un pm sau un telefon!

de acum incolo, daca e ceva pe zi, ma anunti si le inchid sau steg eu noaptea. si viceversa.

S-a marcat.... Dar daca sunt faze d'alea cu Andre le stergem fara avertisment, OK?

ma seca porcarii din astea, ca m-a suparat ca mi-a sters un mesaj, ca s-a luat de mine, ca nu ii place muzica , ca face mishto de mine ca am ascultat toata noaptea iris...

Stay cool brother, dana e cu tine...(macar pana rezolv cu caseta LOL :) )

Dupa ce citesti poti dili subiectul asta. Ne-am clarificat...p.s. de ce draq nu merge cargo.go.ro??
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Înapoi la De pe muzica