Hades records revine in forta

ce-a fost pe Muzici o data

Hades records revine in forta

Mesajde Kombat » Lun Sep 01, 2003 1:06 pm

Dupa ce in urma cu catva timp am facut un update de imagine in privinta site-ului ... acum acest lucru se intapla din nou (multumita precyse design) ...va rog sa va duceti sa vizitati site-ul si sa spuneti fiecare ce ati mai dori sa vedeti pe el la nivel de informatie, muzica etc....http://www.hadesrec.go.ro
In 2-3 saptamani va fi facut si un update de infomatie .... adica: vor exista in jur de 40 de melodii la download, va fi refacuta sectiunea de linkuri si sper si forumul (fara banere de reclama), vor aparea stiri noi si va fi updatat ulterior mult mai des, vor aparea si filmulete din concerte si din studio (freestyle sessions)...iar magazinul va fi cu adevarat redeschis...si veti putea gasi si altele...nu numai cd-uri...
V-as ruga ...daca va intereseaza, normal, ca pe langa toate astea sa mai spuneti si voi ce vreti sa vedeti acolo...in rest
pace
Kombat
Junior Member

parere

Mesajde sadox » Mar Sep 02, 2003 10:52 pm

Mah yo ash vrea ca siteul hades pe langa informatziile care le contzine sa mai fie adaugate shi shtiri (ceva mai dezvoltate) despre formatziile de la hades shi daca se poate shi daca ai cu putintza de ce nooh.....:)kiar shi shtiri despre formatzii, cantaretzi de rap de afarah.In conkluzie shtirile mai ntereseaza cel mai mult shtirile rappa.:)PAce.
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Sep 14, 2003 11:27 pm

...pai biografiile artistilor HR sa apara pe site... ar fi bine...
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

heh

Mesajde Kombat » Lun Sep 22, 2003 8:49 am

deci UPDATE REALIZAT..cred ca ar trebui sa-l vizualizati ..ca e de amploare...http://www.hadesrec.go.ro si la urmatorul vor fi si biografiile artistilor hades+alte melodii+update magazin
pace
Kombat
Junior Member

back again

Mesajde Kombat » Mar Dec 02, 2003 1:22 pm

pana la jumatatea lunii decembrie se vor realiza urmatoarele:
1. mutarea pe domeniu .ro
2. crearea unui forum in phpbb comun cu cel al avangardmiuzic
3. actualizarea listei de artisti hadesrecords
4. prezentarea a ceea ce este si tinde sa devina hadesrecords
5. actualizarea listei de download
6. creearea unei noi sectiuni in cadrul site-ului intitulata underground unde vor fi promovate albume romanesti de calitate de aceasta factura
7. un comunicat de presa ce va putea fi gasit pe site cu privire la cea ce va fi
8. o noapte de hip-hop intr-un club bucurestean realizata de hadesrecords
9. alte lucruri mai marunte dar importante ....
Update-ul va fi anuntat peste tot ...
pace
Kombat
Junior Member

Înapoi la De pe muzica