FA BANI USOR, REPEDE SI LEGAL!!!
Nu este nici o gluma, crede-ma! Depinde numai de tine
daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu pot spune decat ca 10 min. de citit i-ti poate schimba viata
depinde numai de tine. POTI FACE BANI USOR SI REPEDE! Crede-ma am incercat toate metodele posibile
aceasta poate a fi cea mai usoara si mai rapida cale.O sa faci o gramada de bani ,repede si legal.
Merge!E TESTAT! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul.
In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe internet (probabil la fel cum faci tu acuma) cand am descoperit
un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot castiga milioane in doar cateva saptamani cu o
investitie de doar 60.000 lei. Imediat m-am gandit "chestia asta trebuie sa fie o escrocherie". Dar curios
fiind am inceput sa citesc articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 10.000 lei la fiecare dintre cele
6 adrese mentionate, apoi sa-ti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6. si sa publici
articolul la minim 200 de forumuri sau adrese cu anunturi pe internet. Pur si simplu! Dupa ce am analizat
chestiunea si am discutat cu cativa prieteni ,m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in
afara de 60.000 si 6 timbre, deci am facut infirma investitie de 60.000 lei. Surpriza! Giciti ce s-a petrecut!
Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala ,eram uluit. M-am gandit ca probabil se vor
opri curand dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 370.000 lei, la sfarsitul celei de-a doua
aveam 1.900.000 lei, in a treia saptamana stransesem peste 25.000.000 lei!! In mod cert a meritat sa cheltui cei
60.000 lei si cele 6 timbre(o suma mica in comparatie cu cat jucam la loto si la bingo) Sa va spun cum
functioneaza si mai ales de ce functioneaza :
PASUL 1 :Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele "m-am adaugat la lista ta", apoi impaturasti fiecare
coala ,cat sa intre in plic. Acum iei 6 bancnote de 10.000 lei si pui pe una in fiecare din cele 6 coli,
astfel incat sa nu se observe prin plic si sa nu se fure,apoi pui fiecare coala in cate un plic si inchizi
plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor) fiecare
dintre ele continand cate o coala de hartie si o bancnota de 10.000 lei .Acum trimite-ti plicurile la
urmatoarele adrese :
1. Cioban Adrian str. Calea Mosilor, nr.129,Bl.B, Sc.B,Ap.1,Sector 2, Bucuresti.
2. Nema Cristian str. Jepilor, nr.4, Bl.A7, Sc.C, Ap.7, cod 2200, jud. Brasov
3. Ganea Iulian str.Romana, nr.92, Bl.92, ap.1, cod 100154, Ploiesti jud. Prahova
4. Coman Constantin sos. Nicolae Titulescu, nr.163, Bl.20, Sc.2, Ap.68, Sector 1, cod 011137 Bucuresti
5. Maris Ovidiu str. Closca, nr.42, Loc. Lipova, cod 315400 jud Arad
6. MOTOC ADRIAN str. Calea Bogdanestilor, nr.181, Bl.C, ap.2, cod 1900 Timisoara
PASUL 2 . Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese o pozitie mai sus ( 6 devine 5 ,5 devine 4 etc.)
Astfel numarul 6 devine liber ,complectezi cu numele si adresa ta aceasta pozitie. Trebuie foarte clar
sa-ntelegi ca daca te vei pune in alta pozitie decat cea de-a 6 (sasea), vei primi cu mult mai putini
bani, pt. ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc trebuie sa nu
trisezi si sa trimi-ti plicurile, deaoarece te excluzi singur din circuit semanand neancrederea!
PASUL 3. Schimba ce doresti dar pe cat se poate incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original.
Acum publica anuntul la cat mai multe forumuri, sau news-grupuri(sunt o groaza) 200 de anunturi sunt
atatea cat i-ti trebuiesc, dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga.
Acum cauti pe internet news-grupuri(forumuri on line , message-board-uri , site-uri de chat sau diverse
adrese de e-mail si incepi sa publici articolul). Va sugerez sa cauta-ti un titlu cat mai atractiv pt.
cei care viziteaza aceste site-uri. GATA! FELICITARI! Tine minte cat mai multe news-grupuri inseamna cat
mai multi bani, tot ce-ti trebuie e un minim de 200. Daca facem un mic calcul , sa zicem 5 raspunsuri
(un exemplu foarte mic) deci am primit 50.000 lei cu numele meu pe pozitia a 6-a .Acum fiecare din acele
5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare publica la randul lor minim 200 de articole cu
numele meu pe pozitia a 5 si primesc si ei cate 50.000 lei. Eu primesc astfel 5*5*10.000=250.000 lei.
Continuand calculul pentru doar acest numar mic de persoane care raspund la articol castigurile vor fi
1.250.000 lei cu numele meu pe pozitia a 4-a , 6.250.000 lei cu numele meu pe pozitia a 3-a ,
31.250.000 lei pe pozitia a 2-a si .... ramane sa calculati voi cat vine pentru prima pozitie.
Cand numele tau nu se mai afla pe lista poti sa reincepi procedura .Nu uitati trimite-ti minim de
200 de ori si ve-ti incepe sa primi-ti in cutia postala in cateva zile.
EU VA SFATUIESC SA INCHIRIATI O CASUTA POSTALA DIN CAUZA NUMARULUI MARE DE SCRISORI PE CARE LE VE-TI PRIMI SI
NU NUMAI DEOARECE DIN CUTIILE POSTALE SE MAI SI FURA SI S-AR PUTEA SA FITI DEZAMAGITI. JUCATI CINSTIT SI CORECT
SI VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT.
Easy Money
1 mesaj
• Pagina 1 din 1
1 mesaj
• Pagina 1 din 1