r.a.s.a & anonim

ce-a fost pe Muzici o data

r.a.s.a & anonim

Mesajde hydrogen_200n » Vin Sep 12, 2003 6:10 pm

ce parere aveti de aceste 2 formatii aparute prima oara (din cate stiu eu) pe albumul irefutabil vde la para si atunci in melodia actiunea instrumentalu`
nu stiu cati au compilatia sabotj dar va zic ca aceste 2 formatii evolueaza formidabil :o :o
nimeni nu ma poate opri pt ca nimeni nu ma intelege
hydrogen_200n
Junior Member

Mesajde deianira » Mar Sep 16, 2003 12:09 pm

bah, mi-am luat sabotaj si vreau sa zic ca cel mai tare (dupa piesa lu raku si praetor) mi-au placut anonim...sunt marpha!!!!
rasa nu-mi prea plac, mi-aduc aminte de racla si de parazitii, dar astept sa evolueze, sa vedem ce mai iese.
deep in thoughts, deep in trouble
deianira
Junior Member

Mesajde hydrogen_200n » Mar Sep 16, 2003 5:31 pm

de ce nu iti plac para sau r.a.c.l.a. de ce sa nu-i ascultam pe cei nde la para ca au probleme cu cna-ul ei bine toti au probleme cu ei.sau pt ca ei nu canta ca b.u.g. nici nu ar trebui pai daca ai canta eminem ca 2pac atunci cine l-ar mai asculta poate gagicile care il plac sau cei care n-au auzit de 2pac
sau r.a.c.l.a. de ce nu? ca ei nhu mai formeaza o formatie?
hydrogen_200n
Junior Member

Mesajde deianira » Joi Sep 18, 2003 11:23 am

Initial trimis de hydrogen_200n
de ce nu iti plac para sau r.a.c.l.a.

Ei bine, imi plac parazitii la nebunie; racla nu f. mult pt. ca sunt cam brutali pt. mine!

Ce voiam sa zic este ca rasa, intr-un mod f interesant, seamana la subiectele abordate cu parazitii (normal, doar ei i-au lansat), iar unu din ei are voce ce samana a rimaru, nus de ce, poate pt ca am ascultat io racla prea putzin!

Intr-un mod si mai interesant, anonim are acelasi stil de versuri! dar imi plac, sunt tare abili in rime, si pur si simplu mi-a placut la nebunie versurile lor de pe sabotaj (bagamias picioarele, nici macar nu stiu cum se cheama piesa!). Eu tare as vrea sa am un album cu ei...oare pe cand?

No hydrogen, nu te-ai suparat pa mine, da? ca mi-am dat si io cu parerea ca criticul care doar comenteaza si nu face (asta mi-i stilul, plin de culoare, nu am stare, dar: oare sunt un anonim oarecare?)
deianira
Junior Member

Mesajde hydrogen_200n » Joi Sep 18, 2003 6:36 pm

nu m-am suparat imi spuneam doar parerea dar am un mod mai diferit de a o face
imi place sa fiu dur dar realist
nu ti se pare normal ca cei de la r.a.s.a sa fie duri citestele numele cu atentie in plus sunt rap-eari
daca ei nu ar fi duri atunci unde ar mai fi sensul rapp-ului?:a
hydrogen_200n
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Joi Sep 18, 2003 10:01 pm

[i]r.a.c.l.a. de ce nu? ca ei nhu mai formeaza o formatie? [/B]

Esti sigur?
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde deianira » Vin Sep 19, 2003 11:03 am

Initial trimis de Raspopitu

Esti sigur?

Esti tare!!!
deianira
Junior Member

racla mai formeaza o trupa

Mesajde foxu » Vin Sep 19, 2003 12:07 pm

in caz ca nu stiai racla mai e inca trupa si una de valoare...dupa parerea mea ...raspupitu stie la ce ma refer
din cate am inteles se pregatesc sa scoata un material nou...spre surprinderea lui deiana sau cum o cheama

nici est nici vest rap
foxu
Junior Member

racla mai formeaza o trupa

Mesajde foxu » Vin Sep 19, 2003 12:09 pm

in caz ca nu stiai racla mai e inca trupa si una de valoare...dupa parerea mea ...raspupitu stie la ce ma refer
din cate am inteles se pregatesc sa scoata un material nou...spre surprinderea lui deianira sau cum o cheama

nici est nici vest rap
foxu
Junior Member

Re: racla mai formeaza o trupa

Mesajde deianira » Lun Sep 22, 2003 1:22 pm

Initial trimis de foxu
din cate am inteles se pregatesc sa scoata un material nou...spre surprinderea lui deianira sau cum o cheama

nici est nici vest rap

bah, beibe! scuza-ma ca ejti bou, da io in bucale am stat fix in banu manta, paralel cu titulescu, undeva in zona gara de nord, sounds familiar to u?

n-am zis prin nimic ca racla nu e o formatzie de valoare, doar ca nu ascult io si asta e altceva, da?

si scuzati-ma ca ma bag si io in seama cu parerile mele, doar n-ati vrea sa ne mircuim pa forumurile astea - pentru toti cei care v-ati simtit ofensati! Ma bucur, asta e si scopul sa ne lansam in battle-uri! Avand in vedere ca ne aflam pe fanclub, care e si altceva decat hip hop, ne permitem sa ne dam cu parerea, altfel sta treaba pe site-urile hh unde o sa ne tratam cu respect!
pana atunci: pa!
deianira
Junior Member

Mesajde s0undm4k3r » Lun Sep 22, 2003 8:08 pm

Banu Manta se intersecteaza cu Titulescu chiar la stauie... asa ca ... nu prea sunt paralele ;)... dar probabil ca ai stat pe vreo stradutza paralela cu Titulescu
s0undm4k3r
Junior Member

scuze

Mesajde hydrogen_200n » Mar Sep 23, 2003 10:56 am

nu cunosc bucurestiul in zona garii
nu stiam ca r.ac.l.a. mai este si imi cer scuze
eu stiam ca au mai ramas doar 2 dinte ei si nu cred ca ei mai sunt r.a.c.l.a. chiar de se vor numi la fel r.a.c.l.a este cea dinainte adik ei 2 nu pot canta la fel ca in trecut
dar nu asta e subiectu`
hydrogen_200n
Junior Member

subiectu mesajului era rasa si anonim

Mesajde deianira » Mar Sep 23, 2003 11:11 am

Initial trimis de s0undm4k3r
Banu Manta se intersecteaza cu Titulescu chiar la stauie... asa ca ... nu prea sunt paralele ;)... dar probabil ca ai stat pe vreo stradutza paralela cu Titulescu

multzumesc de informatzie, cred ca te-ai plimbat o groaza cu 282 prin zona, nu?

am stat fix pa banu manta! dar doar nu voiai sa-i trimit si un plan cadastral si eventual o imagine 3d ca sa-i arat si fix apartamentu in care am stat?

vreau sa mai aud pareri despre rasa si anonim!
deianira
Junior Member

Re: Re: racla mai formeaza o trupa

Mesajde foxu » Mar Sep 23, 2003 11:17 am

[quote]Initial trimis de deianira
[B]

bah, cucoana ,te crezi cumva al capone?de esti asa dura?
tu ai zis ca racla nu mai e o trupa,iar eu ti-am raspuns ca racla inca mai canta
asa ca ce sari de cur in sus ,de parca ai sarii cu curu-n pula
oricum esti cam pe dinafara la ce cuprinde formatiile vechi ce candva reprezentau ran-s
foxu
gli incontri,gli scontri,lo scambio di opinioni,
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
foxu
Junior Member

read it again!

Mesajde deianira » Mar Sep 23, 2003 11:52 am

Initial trimis de foxu
Initial trimis de deianira
[B]

bah, cucoana ,te crezi cumva al capone?de esti asa dura?
tu ai zis ca racla nu mai e o trupa,iar eu ti-am raspuns ca racla inca mai canta
asa ca ce sari de cur in sus ,de parca ai sarii cu curu-n pula
oricum esti cam pe dinafara la ce cuprinde formatiile vechi ce candva reprezentau ran-s
foxu

hey! dar nu io am zis asta!

citeste din nou!

asta e, imi pare rau ca m-am bagat asha peste voi, credeam ca e un loc in care poti sa-ti spui parerea, chiar daca in propriul stil. Da, jtiu ca e dur, am adunat in mine atata venin de la viata ca da pa din afara. Sfinte Sisoe, cum sa nu stiu ca racla mai canta...fratele meu!

si de altfel nu ma declar rapperitza, sunt doar o fana si atat.
i'm just: nobody!
deianira
Junior Member

Mesajde s0undm4k3r » Mar Sep 23, 2003 5:23 pm

deianira... eu am vrut doar sa mai detensionez atmosfera... poate ca ar fi picat mai bine sa te iau si eu la injuraturi precum ceilalti?

PS ... m-am plimbat destul prin zona aia pentru ca acolo am facut si scoala si liceul...
s0undm4k3r
Junior Member

fuck this thread

Mesajde Lärägë » Mar Sep 23, 2003 6:19 pm

Initial trimis de deianura

bah, beibe! scuza-ma ca ejti bou, da io in bucale am stat fix in banu manta

si pe cine il doare in pu.. unde ai stat sau unde stai
si ce legatura are chestia cu hh-ul?

vroiam si eu sa zic ceva la subiect dar nu mai zic nimic ca oricum ati stricat topicul.

<< peace >>
Lärägë

Mesajde Sydney » Mar Sep 23, 2003 6:54 pm

bah...se poate cumpara de pe net Sabotaj...K pe la mine p-aci slabe sanse sa-l gasesc?

Multam anticipat

Peace`n`out!
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

racla fromeaza o trupa?

Mesajde profund » Mar Sep 23, 2003 10:06 pm

neinteresant
profund
Junior Member

Mesajde deianira » Mie Sep 24, 2003 11:26 am

Initial trimis de s0undm4k3r
deianira... eu am vrut doar sa mai detensionez atmosfera... poate ca ar fi picat mai bine sa te iau si eu la injuraturi precum ceilalti?

PS ... m-am plimbat destul prin zona aia pentru ca acolo am facut si scoala si liceul...

oricum ai reusit sa detensionezi atmosfera! dar probabil ti s-a parut tonul meu prea aspru - de fapt mi-am dat seama ca stiai zona, daia ziceam de 282, nu?

acum ca sa fim corecti: ia zi-ne si noua care-ti plac mai mult rasa sau anonim?
deianira
Junior Member

hey ja!

Mesajde deianira » Mie Sep 24, 2003 11:30 am

Initial trimis de Da_Game
vroiam si eu sa zic ceva la subiect dar nu mai zic nimic ca oricum ati stricat topicul.

hey, da nu te mai supara atat, treci si tu la caterinca, zi-ne ce voiai sa ne spui!
deianira
Junior Member

Mesajde s0undm4k3r » Mie Sep 24, 2003 6:46 pm

Ii stiu doar din piesa ACTIUNEA INSTRUMENTALUL. Mi-a placut mai mult bucata semnata Anonim.
s0undm4k3r
Junior Member

Mesajde yummy » Lun Mai 10, 2004 7:14 pm

si mie imi place anonim si pe act instr si pe compilatie cu "daca vrei"...eu am auzit melodia asta prima oara in blue bar si avea destula priza...da' ma gandesc ca poate pt ca veneau si ei acolo, cel putin asa stiu de la un prieten...da' am si eu o curiozitate.....cati sunt in trupa...si cum arata ca am citit multe pareri in legatura cu componenta si in momentu' de fata in capu meu e o varza .........dac stie vreunu'....oricum muzica e mai importanta la urma urmei
[color=DarkGreen] minte-ma-n gura ma-tii ca te mint si eu![/color]
yummy
Junior Member

Mesajde whatever » Lun Mai 10, 2004 9:48 pm

deci fiind din arad normal ca am auzit R.A.S.A. si chiar sunt prieten bun cu Stelu.Baietii trebuiau sa mearga la Bucuresti pentru inregistrarea albumului, dar din formula de 3(stelu, macu si rares) au ramas doar 2, Rares a renuntat la trupa(va zic mai multe dupa ce vorbesc cu Stelu daca sunteti interesati). R.A.S.A. oricum va continua, de vazut cum. Si nu sunt chiar noi, exista din 1999 din cate stiu.
whatever

Înapoi la De pe muzica