please help me(andra primul album)

ce-a fost pe Muzici o data

please help me(andra primul album)

Mesajde carina » Lun Oct 20, 2003 4:50 pm

Va rog foarte mult am o mare rugaminte la voi:sunt o f mare fana a Andrei si din pacate nu am reusit sa achizitionez primul sau album"andra"
va rog daca cineva il are si poate sa mi-l vanda(paltesc oricat) sau daca stie un site de unde pot sa-l comand va rog sa-mi spuneti!!!!!!!!!
pleaseeeee
astept un raspuns please
fanclub_andra@yahoo.com
carina
Junior Member

Mesajde vali » Lun Oct 20, 2003 5:11 pm

some people deserve to die
vali

Re: please help me(andra primul album)

Mesajde carina » Dum Noi 30, 2003 7:35 pm

nu pot sa cred.sper sa fi fost o greseala, eu nu am scris acest mesaj.cu ce se ocupa de fapt administratorii acestui forum?am sa-mi schimb parola oricum dar daca se poate sterge acest subiect ar fi ok.mi se pare absurd, eu nu vreau albumul andrei desi n-am nimic cu ea ,este o voce superba.:(
carina
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Noi 30, 2003 8:43 pm

Pai daca nu l-ai scris tu te sfatuiesc sa ai grija cui ii dai parola de la cont. Pentru linistea ta sufleteasca afla cu nu putem sa accesam conturile userilor pentru a posta cu ele.

Eu si cu OM suntem inca studenti... de vreo 5 ani dar mai avem. (nu suntem la medicina) Vali si xkran au terminat facultatea si daca binevoisesc sa iti spuna ce fac da-le un PM.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde carina » Lun Dec 01, 2003 1:07 pm

ok,imi cer scuze n-am vrut sa sune asa insa incearca sa te pui in locul meu,sigur te-ai fi enervat si tu mai ales ca eu nu am dat parola nimanui.persoana care mi-a spart contul poate sa-si ia gandul pt ca mi-am schimbat parola.a fost un gest lipsit de fair-play oricum mai ales ca eu nu scriu asa,nu platesc oricat pt orice si in plus singurul forum pe care scriu este cel al trupei proconsul.intr-adevar a facut un lucru remarcabil insa nu inteleg de ce a dat adresa unui fanclub care nu exista sau oricum nu are leg cu persoana mea.sper ca nu a apucat sa scrie si alte mesaje pt ca n-am deloc chef sa deschid toate paginile.imi cer scuze din nou.chiar nu se poate sterge subiectul asta?
carina
Junior Member

Înapoi la De pe muzica