Am nevoie de ajutor!!!!!
51 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Si mie imi merge foarte prost internetul. Stiu ca multa lume face alergie la cuvantul ala si nu inteleg de ce. Sau mai bine zis ce-ti pasa ce zic altii. Vezi de calea ta si da-i dracu' pe aia care se iau de tine ca viata-i scurta si nu o sa ai timp sa le faci pe toate bine.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Asa e in toata lumea, totul trage spre capitala pentru ca acolo se concentraza toate activitatile (politice, comerciale, etc.). Asta nu inseamna ca trebuie sa suferi. Fa ce vrei, dar sa stii ce faci... 

- gaga
crede-ma ca bucur ca nu stau acolo(intr-un fel dar un fel mai mare) cred ca as muri cu zile acolo il vad pe angel cat de disperat e
mizerie ,hoti,caini vagabonzi etc totusi in cluj nu e asa e mult mai curat are grija funar de noi haha
mizerie ,hoti,caini vagabonzi etc totusi in cluj nu e asa e mult mai curat are grija funar de noi haha
-
alina - Junior Member
Multumesc Rockerului Shomer. Datorita voua se aude mult IRIS, Cargo, si alte muzici de bine. Stati aproape prieteni, Rock-ul revine! Daca vrei sa dai o mana de ajutor:
Mai bine lasa....
Mai bine lasa....
- gaga
Se prea poate
Sa se ia in considerare la emisiunea de underground.
Ti-am trimis un mesaj personal cu frecventa dar apare si in mesajele pe care le-am pus eu acolo (dupa cererile muzicale).
Scuze de deranj.
Ti-am trimis un mesaj personal cu frecventa dar apare si in mesajele pe care le-am pus eu acolo (dupa cererile muzicale).
Scuze de deranj.
- gaga
Ascultand un Malmsteen recunosc nesportiv ca tentatiile de peste tot me tenteaza tentant. Dar trebuie sa pun bani de-o parte (sau de alta) ca sa-i trimit Rockerului Shomer ca nu mai are bani de internet si deja mi-e dor de el. Desi pana ajung banii la Orsova cred ca gaseste el in alta parte. 

- gaga
Vad ca ai reusit. Si tu si angel (of death). Oricum, peste 5 minute va fi iar piesa lui DEATHANGEL (IRIS-don't believe...) Am ascultat atata Iris si Cargo in ultime vreme... E OK! 

- gaga
lately
in ultima vreme am ascultat cargo numai live
iris pe cd...
btw, zilele astea ii trimit unui tip din state mp3-uri al greu
le gasiti aici http://193.231.234.169/rockmania/vali/iris/
iris pe cd...
btw, zilele astea ii trimit unui tip din state mp3-uri al greu
le gasiti aici http://193.231.234.169/rockmania/vali/iris/
- Vizitator
Moderator!
VALI DACA VREI POTI INCHIDE SUBIECTUL ASTA CA NU MAI E ACTIV, AM SCOS TOATE LINK-URILE
Multumiri celor care au pus umarul: DEATHANGEL, alina, Rockeru' Shomer, Hack, Frozen + Debbie, MBio, Mechanixx.
Nemultumiri:...............
Multumiri celor care au pus umarul: DEATHANGEL, alina, Rockeru' Shomer, Hack, Frozen + Debbie, MBio, Mechanixx.
Nemultumiri:...............
- gaga
51 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2