Pentru ca mi-ati facut onoarea de a-mi raspunde la un subiect va voi da aceasta replica (prima si ultima): du-te inapoi pe "barfe on line".
Megadeth e cea mai tare trupa, am avut sansa sa-i vad in concert, urmatorul album e posibil sa fie live (eu asa sper), are cei mai tari fani din lume si daca vrei sa-i murdaresti (ca doar esti expert) du-te pe
http://www.megadeth.com
Bai cati romani cunoscatori in ale muzicii. Nu mi-a ajuns adelina, a inceput si manelesux (stiu ca-i tovaras cu tine vali, dar lasa-l pe barfe ca acolo e meserias). Ma opresc aici ca mi-am stricat deja ziua si saptamana. Nu te obosi sa raspunzi, lasa-ti neuronu' in pace!
Wacken Open Air 2001
41 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Domnule manelesux
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Initial trimis de curly
ce rea esti,Dana!Aminteste-mi din cand in cand sa nu te supar cu ceva!!!
Cu tine nu o sa fiu rea ca esti baiat bun si te cunosc. Si nu sunt rea, sunt un mare fan Megadeth, mananc Megadeth pe paine si de aia m-am enervat. Sunt cei mai misto fani cei de pe megadeth.com si ma deranjaza ca pe la noi se arunca atata rahat fara motiv in muzica rock. Daca am exagerat sunt sigura ca Vali va sterge postul. Asta e.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Re: Domnule manelesux
Initial trimis de DANA
Pentru ca mi-ati facut onoarea de a-mi raspunde la un subiect va voi da aceasta replica (prima si ultima): du-te inapoi pe "barfe on line".
Megadeth e cea mai tare trupa, am avut sansa sa-i vad in concert, urmatorul album e posibil sa fie live (eu asa sper), are cei mai tari fani din lume si daca vrei sa-i murdaresti (ca doar esti expert) du-te pe
http://www.megadeth.com
Bai cati romani cunoscatori in ale muzicii. Nu mi-a ajuns adelina, a inceput si manelesux (stiu ca-i tovaras cu tine vali, dar lasa-l pe barfe ca acolo e meserias). Ma opresc aici ca mi-am stricat deja ziua si saptamana. Nu te obosi sa raspunzi, lasa-ti neuronu' in pace!
Danutzo,ai grije ca te bat cu neuronu la funduletz.Nu ma trimite pe barfe inainte sa te trimit eu in pulla lui Mustaine.Nu te-am atacat personal asha ca inghite-tzi limba.
Consider imbecila afirmatzia ca megadeth are cei mai tari fani din lume.Tari la cap,eventual.Nu muzica ii face pe fani.Nu ma duc la adresa aia pt. ca nu am ce discuta cu o gashka de adolescentzi frustratzi care se plang ca parintzii nu ii lasa sa fumeze in buda.
Tot imbecila este shi "megadeth e cea mai tare trupa".Nu exista "Cea mai tare trupa".
Sunt sigur ca canta bine live.Mii de trupe cu experientza shi tehnica o fac la fel de bine.
Cryptic writings a fost prost.Risk a fost prost.The world e cel mai prost.Faptul ca e back to the roots nu il face bun.E o incercare disperata de a pastra fanii veki,care s-au cam carat la un moment dat.Nu faptul ca e moale face din risk un album prost.Actul de a reveni la roots e un act comercial,asha cum a facut shi my dying bride.Acolo unde inspiratzia lipseshte,muzica e proasta.Nu te potzi ascunde dupa cateva riffuri veki retushate pe ici pe colo.
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
ideologie cu alta palarie
Initial trimis de DANA
Respectele mele,
Dana
Bine ai venit, domnule Manolescu!!!(manelesux) Aveam chiar nevoie de demagog...Magog!(vezi versurile respective ale lui CRISTI).
-
DEATHANGEL - Junior Member
ca pe eretici ne-au inchis in carceri
Super ultimul episod din WACKEN OPEN. Daca nu l-ati vazut, stati luni.
-
DEATHANGEL - Junior Member
Initial trimis de FrozeN
Super partea a II-a
Au fost cei de la Grave Digger, Crematory (surpriza placuta, caci dupa cum se stie trupa s-a destramat), Nightwish si multi altii.
eu l-am ratat,si reluarea am ratat-o
shame on me!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
41 mesaje