PashaMan- Ce parere avetzi de noul material(videoclip&album)!
61 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
catharsis daca hh-ul a devenit universal te intreb eu cum de a reusit? normal ca raggaeul nu o sa devina(niciodata cred) da ce conteaza ma daca omului i-a placut mai mult asta decat hh-ul, ca el a cantat un hh cam nashpa la inceput! ce dreaq s-ar intampla daca am fi totzi asa de nationalisti ca tine? cat despre romanu care canta "bhangra" si jamaicanu cu populara as zice ca-s indraznetzi...daca PachaMan a cantat raggae si a dat bine...poate s-o gasi vru-n jamaican care sa cante etno si sa sune bine!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
pai
mi se-ntampla adesea sa am tendintze criminale la adresa parintzilor mei .motiv pt care nu spal niciodate cutzite,furculitze topoare cand sta mama langa chiuveta si ma freaca la melodie.
legatura cu pacha man? mi-am inregistrat azi piesa de pe profm,si pot spune ca dupa ce am reascultat-o de n+2 ori am simtzit un val de tolerantza cum imi curatza "acelasi sange" de toate instinctele criminale.
ce vreau? vreau sa ascult mai mult raggae ,poate ajung un guru budhist,cine stie? pana acu n-am ascultat dekt patrice care are anumite influentze. facetzi si voi un act caritabil si datzi-mi niste nume da trupe sa-mi trag de pe kazaa.Pt binele unui camin familial la un pas de exterminare :)))))
legatura cu pacha man? mi-am inregistrat azi piesa de pe profm,si pot spune ca dupa ce am reascultat-o de n+2 ori am simtzit un val de tolerantza cum imi curatza "acelasi sange" de toate instinctele criminale.
ce vreau? vreau sa ascult mai mult raggae ,poate ajung un guru budhist,cine stie? pana acu n-am ascultat dekt patrice care are anumite influentze. facetzi si voi un act caritabil si datzi-mi niste nume da trupe sa-mi trag de pe kazaa.Pt binele unui camin familial la un pas de exterminare :)))))
-
Quai D Orsay - Junior Member
lalalalla
multa lume mi-a spsu un lucru destept(printre care si omul cu care se intalneste gnosa in statie)...in hiphop ar trebui sa fie vb numa de sampleluri.....uite Dj undoo..are o placa pe care e acelasi saple care e pe gangstar-battle....so??
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
-
Gnom - Junior Member
kombat mersi mult.ma pregatesc sa-tzi ultzumesc si pt ce-o sa-tzi vina-n minte si pt ce-o sa mai vezi acas.
gnom ,te rog frumos,lasa-l pe vlad in pace:)...sau de fapt pe mine.Sunt destul de obosita ca sa descifrez dak faza cu"omu cu care se intalneste gnosa in statzie" are vreun substrat ---referitor la faptu ca m-i s-ar parea mie extraordinar faptu ca-s vecina cu el si m-as lauda cu asta--- sau ai spus-o pur si simplu ,ca da bine si atat. uite de data asta nu mai interpretez, te las pe tine sa ma aburesti cum vrei .
bai intamplator dau bacu anu asta ,si la fel de intamplator am citit cate ceva la romana. si acu am un deja-vu ,privind cum se repeta istoria. Se facea ca era unu Lovinescu ,modernist, in battle cu altu Maiorescu ,organicist.
Lovinescu ( adept al teoriilor lui gnom sau neagabitz)era pt sincronism-meaning evolutzia culturilor mai putzin dezvoltate prin imprumuturi de la cele care dau tonul,suna urat dar totusi: stimulare prin simulare...suna mai bine,creearea formelor proprii pe un fond preluat.
Maiorescu (ceva gen domnu catharsis) a scos pa banda teoria formelor fara fond, ca frate pa ce baza ridici tu zgarie nori cand curtea lu ion e plina da balegar miscator? ca sa nu ne multzumim cu un surogat da indentitate occcidentala ,si sa ne bagam picioarele in fumusetze de identitate natzionala /traditzionala.Ca nu orice altoi prinde radacini pa orice pamant,nu?cine cultiva cunoaste:))
Acuma vedetzi si voi ca au fost oameni mai desteptzi ca noi care au rumegat subiectu asta la un nivel mult mai elevat.Ideea e ca nu a fost prost nici unu si iar a fost altu care a zis ceva de calea de mijloc ca e de aur.( am uitat cine-i ala:)) oricum... continuatzi sa aberatzi pa tema asta ca e prolifica rau din simplu motiv ca potzi sa batzi rau campii( ca nu-i doare,gnom:))) si pt ca toata lumea e pa calea cea buna si pa langa in acelasi timp.
si sa inchei cu un citat din formatzia vocal-...doar vocala "raparta":
"tzaranu e in centruuu....hip hopu e pa camp"
am zis
gnom ,te rog frumos,lasa-l pe vlad in pace:)...sau de fapt pe mine.Sunt destul de obosita ca sa descifrez dak faza cu"omu cu care se intalneste gnosa in statzie" are vreun substrat ---referitor la faptu ca m-i s-ar parea mie extraordinar faptu ca-s vecina cu el si m-as lauda cu asta--- sau ai spus-o pur si simplu ,ca da bine si atat. uite de data asta nu mai interpretez, te las pe tine sa ma aburesti cum vrei .
bai intamplator dau bacu anu asta ,si la fel de intamplator am citit cate ceva la romana. si acu am un deja-vu ,privind cum se repeta istoria. Se facea ca era unu Lovinescu ,modernist, in battle cu altu Maiorescu ,organicist.
Lovinescu ( adept al teoriilor lui gnom sau neagabitz)era pt sincronism-meaning evolutzia culturilor mai putzin dezvoltate prin imprumuturi de la cele care dau tonul,suna urat dar totusi: stimulare prin simulare...suna mai bine,creearea formelor proprii pe un fond preluat.
Maiorescu (ceva gen domnu catharsis) a scos pa banda teoria formelor fara fond, ca frate pa ce baza ridici tu zgarie nori cand curtea lu ion e plina da balegar miscator? ca sa nu ne multzumim cu un surogat da indentitate occcidentala ,si sa ne bagam picioarele in fumusetze de identitate natzionala /traditzionala.Ca nu orice altoi prinde radacini pa orice pamant,nu?cine cultiva cunoaste:))
Acuma vedetzi si voi ca au fost oameni mai desteptzi ca noi care au rumegat subiectu asta la un nivel mult mai elevat.Ideea e ca nu a fost prost nici unu si iar a fost altu care a zis ceva de calea de mijloc ca e de aur.( am uitat cine-i ala:)) oricum... continuatzi sa aberatzi pa tema asta ca e prolifica rau din simplu motiv ca potzi sa batzi rau campii( ca nu-i doare,gnom:))) si pt ca toata lumea e pa calea cea buna si pa langa in acelasi timp.
si sa inchei cu un citat din formatzia vocal-...doar vocala "raparta":
"tzaranu e in centruuu....hip hopu e pa camp"
am zis
-
Parerea mea este ca nu conteaza atat de mult ca avem de-a face cu un sample. Este ceva normal, intr-un fel. Trebuia sa iasa cu ceva bun, lucru pe care l-a reusit. Cand va mai creste putin, cu siguranta ca va veni si cu chestii originale, care vor suna la fel de bine. Pana una alta, piesa este superba, imi place si videoclipul f mult si ca mesaj... mi se pare mie ca-i ia pe toti cacatii aia care incearca "reunirea" raselor, cu toate reclamele lor de genul aleia cu acordeonul...
Am zis

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
ce parere am?...seamana izbitor de mult cu wu-tang clan feat junior reid,poate prea mult...poate de tot!..dupa cum s-a mai spus...
sampling-ul e acceptabil..la un screech ..ceva..dar nu TOATA melodia!macar titlul il puteau schimba.se poate accepta si asta,dar cand se supara ca le zici ca stii melodia din alta parte si te iau la misto ca ai indraznit sa-ti dai seama de asta...de acum se cheama marlanie!stiu eu ce stiu...
sampling-ul e acceptabil..la un screech ..ceva..dar nu TOATA melodia!macar titlul il puteau schimba.se poate accepta si asta,dar cand se supara ca le zici ca stii melodia din alta parte si te iau la misto ca ai indraznit sa-ti dai seama de asta...de acum se cheama marlanie!stiu eu ce stiu...
- arhitecta
- Junior Member
deja ma enervati.
Ce vreti mai mult de-atat??? E exact acelashi lucru cum a fost shi Hotel Cismigiu al celor de la vama veche, un simplu cover. De fapt nici cover nu poate fi numit din moment ce e vorba doar de o preluare LEGALA de negativ. Dar in fine, de ce sa nu cautam nodul din papura, nu?
exista drepturi de folosire pentru acest sampling de la Junior Reid
Ce vreti mai mult de-atat??? E exact acelashi lucru cum a fost shi Hotel Cismigiu al celor de la vama veche, un simplu cover. De fapt nici cover nu poate fi numit din moment ce e vorba doar de o preluare LEGALA de negativ. Dar in fine, de ce sa nu cautam nodul din papura, nu?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
ezac...
In sfarsit cineva care mai gandeste paici...de ce noi romanii sa cautam nod in papura? am citit mai sus zicea careva de ce nu a schimbat macar numele...lol atunci spuneai ca a furat melodia doar ca i-a schimbat numele...si tot la dreaq ajungeai...am mai zis nu prea conteaza atata timp cat i-a iesit si lui ceva bun, de fapt prea bun tzinand cont ca e prima de genu asta la noi!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
-
TheSmoker - Junior Member
Initial trimis de arhitecta
ce parere am?...seamana izbitor de mult cu wu-tang clan feat junior reid,poate prea mult...poate de tot!..dupa cum s-a mai spus...
Te referi cumva la "One blood under W" ? Pentru ca daca da, tre sa te fac putin proasta. 1. pentru ca n-ai citit toate mesajele de pe subiect, 2. sample-ul folosit este de pe melodia lui Junior Reid, "one blood", si in nici un caz de pe cea mentionata mai sus.
O intrebare pentru gianiny, daca mai da cu ochiul pe aici, imi explici si mie cum sampleul a fost folosit legal, avand in vedere conditiile in care UCMR se prezinta ?

- ckride
- Junior Member
despre sampling-uri
Exista 2 variante de obtinere a drepturilor de utilizare a unei piese care nu-ti apartine: te adresezi direct celui care detine drepturile (publisher) sau unui intermediar (in cazul de fata UCMR). In ambele cazuri dureaza. Exista si o alternativa particulara la cea de-a doua varianta.
Nu e foarte usor din cauza birocratiei dar macar lucrezi legal. Mecanismul e simplu: a cere drepturi de folosinta inseamna a le plati. Si aici exista doua variante: cash in avans sau procente. Daca te adresezi UCMR-ului, platesti in procente. Daca te adresezi direct publisher-ului, se negociaza (cash sau procente). De exemplu, pentru piesa IN FOCURI s-au platit drepturile de folosinta direct Electrecord-ului in calitate de editor (publisher). Pentru albumul solo al lui Cheloo (care, apropo, mai are doar 3 voci de tras, ceea ce inseamna ca va fi pe piata in cca.6 saptamani) lucrez acum la obtinerea unor drepturi de folosinta de la artisti de afara. Sper sa se rezolve pana apare albumul.
Ca sa inchei, PACHA MAN are 2 astfel de situatii pe album: piesa ACELASI SANGE cu preluare de la Junior Reid-"One Blood" si piesa MUGURI PLINI DE POLEN care e mai mult o reinterpretare dupa HAVE FAITH IN RASTAFARI a lui Philipe Frasier. Desi raspunsul oficial nu a sosit inca, exista permisiunea artistului: restul sunt bani!
P.S.: cele de mai sus sunt doar un briefing si le stiu din experienta personala, ceea ce nu inseamna ca sunt perfect in cunostinta de cauza. Pot exista multe detalii pe care sa nu le stiu pentru ca nu m-am lovit de ele.
In orice caz, revenind la motivul care a declansat aceasta discutie, ma deranjeaza astfel de interventii rauvoitoare tocmai pentru faptul ca militez pentru copyright. Am atacat si voi ataca dur toate ciordelile, indiferent de artist. Daca nu putem indrepta trecutul, macar sa avem grija de viitor, daca vrem sa avem vreodata industrie muzicala in Romania!
Nu e foarte usor din cauza birocratiei dar macar lucrezi legal. Mecanismul e simplu: a cere drepturi de folosinta inseamna a le plati. Si aici exista doua variante: cash in avans sau procente. Daca te adresezi UCMR-ului, platesti in procente. Daca te adresezi direct publisher-ului, se negociaza (cash sau procente). De exemplu, pentru piesa IN FOCURI s-au platit drepturile de folosinta direct Electrecord-ului in calitate de editor (publisher). Pentru albumul solo al lui Cheloo (care, apropo, mai are doar 3 voci de tras, ceea ce inseamna ca va fi pe piata in cca.6 saptamani) lucrez acum la obtinerea unor drepturi de folosinta de la artisti de afara. Sper sa se rezolve pana apare albumul.
Ca sa inchei, PACHA MAN are 2 astfel de situatii pe album: piesa ACELASI SANGE cu preluare de la Junior Reid-"One Blood" si piesa MUGURI PLINI DE POLEN care e mai mult o reinterpretare dupa HAVE FAITH IN RASTAFARI a lui Philipe Frasier. Desi raspunsul oficial nu a sosit inca, exista permisiunea artistului: restul sunt bani!
P.S.: cele de mai sus sunt doar un briefing si le stiu din experienta personala, ceea ce nu inseamna ca sunt perfect in cunostinta de cauza. Pot exista multe detalii pe care sa nu le stiu pentru ca nu m-am lovit de ele.
In orice caz, revenind la motivul care a declansat aceasta discutie, ma deranjeaza astfel de interventii rauvoitoare tocmai pentru faptul ca militez pentru copyright. Am atacat si voi ataca dur toate ciordelile, indiferent de artist. Daca nu putem indrepta trecutul, macar sa avem grija de viitor, daca vrem sa avem vreodata industrie muzicala in Romania!
REBEL MUSIC
- gianiny
- Junior Member
Din cauza discutiilor de pe aici, am cautat si eu piesa lui Junior Reid - One Blood si am ascultat-o. Concluzia - piesa lu Pacha Man suna mai bine! Puteti sa ma luati la p**a sau sa ziceti ce vreti, asta va fi in continuare parerea mea. Asa ca, toti care zic ce zic, mai bine sa taca, pentru ca a reusit sa faca din ceva bun ceva mult mai bun!
Am zis
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
-
genicon - Junior Member
Merci mult pentru raspuns gianiny. Interesant...
Sunt curios ce impact pe piata si ce urmari vor avea albumele solo. Poate sunt naiv, dar nu vad asta ca pe o treaba buna pentru viitoul trupei.
Sunt curios ce impact pe piata si ce urmari vor avea albumele solo. Poate sunt naiv, dar nu vad asta ca pe o treaba buna pentru viitoul trupei.
- ckride
- Junior Member
Initial trimis de neamtzu
Merci mult pentru raspuns gianiny. Interesant...
Trust me!
- gianiny
- Junior Member
pasha man
bah .. pasha in sus in jos .. emarfa .. da piesa nu e facut de vro 2 ani .. ca parca am ascultat-o la cineva .. nu dau nume lool:)
inca ceva .. acelsai sange .. frate .. nu e tot una .. acelasi sange .. ce legatura avem noi latinii cu alte popoare .. ex: turcii ? negrii .. nu e tot una .. subiectu nu e f bine gandit .. sau nu ... vreau sa zic bine reprezentat sde piesa ...
inca ceva .. acelsai sange .. frate .. nu e tot una .. acelasi sange .. ce legatura avem noi latinii cu alte popoare .. ex: turcii ? negrii .. nu e tot una .. subiectu nu e f bine gandit .. sau nu ... vreau sa zic bine reprezentat sde piesa ...
- Gyno
Re: pasha man
Initial trimis de Gyno
bah .. pasha in sus in jos .. emarfa .. da piesa nu e facut de vro 2 ani .. ca parca am ascultat-o la cineva .. nu dau nume lool:)
Du-te un pic mai departe... la Adam si Eva spre exemplu...
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
de varza!
Pe mine unu' m-a dezamagit pacha man cand am auzit de la nishte prieteni(rapperi) vorbindu-se din gura in gura care shi fac parte din anturaju casei aleia de discuri la care-i pacha man, cum cah el ar fi copiat versurile mot a mot la melodia acelashi sange,mai bine zis a facut un liric cover dupa o piesa de afarah(sorry dah nu mai shtiu numele shi nici cine-o cantah).E de varzah totushi ca s-a pus sa traducah versurile mot a mot din engleza in romana.PAce!
P.S. Aaaaaaaah,normaaaaallll piesah se numea the same blood:):)(asta shtiu sin surse sigure)
How the fuck should i be white i don't even exist!
P.S. Aaaaaaaah,normaaaaallll piesah se numea the same blood:):)(asta shtiu sin surse sigure)
How the fuck should i be white i don't even exist!
-
sadox - Junior Member
cam nasol
dak tot ce are de spus pacha se rezuma la discriminarea rasiala,la salariu de "2 bulioane juma",coruptie,cartier...si alte ingrediente picante care ustura pa limba tipul de roman vesnic nemultzumit.
am ascultat azi interviu cu pacha de pe profm la rondu de dimineatza cu latino loveru si celalalt pervers nf . am tras concluzia ca
1 omu megru ramane cireasa de pe tort
2 pacha ramane un vadim tudor de cartier,un alt poet de tranzitzie care vrea sa candideze ,o alta "voce a poporului"care se razvrateste
2 dru klein e mai cunoscut ca raku .pacat
oricum parerea mea nu conteaza,asta nu ma opreste sa mi-o exprim insa au fost oameni mai mari ca mine care au spus ca politica nu-si are locul in arta
ex:(i)relevant : bono nu a bagat politica in muzica dar a facut pt muritorii de sete din africa mai mult dekt orice african care si-a luat cadillac din versuri antirasism.
am ascultat azi interviu cu pacha de pe profm la rondu de dimineatza cu latino loveru si celalalt pervers nf . am tras concluzia ca
1 omu megru ramane cireasa de pe tort
2 pacha ramane un vadim tudor de cartier,un alt poet de tranzitzie care vrea sa candideze ,o alta "voce a poporului"care se razvrateste
2 dru klein e mai cunoscut ca raku .pacat
oricum parerea mea nu conteaza,asta nu ma opreste sa mi-o exprim insa au fost oameni mai mari ca mine care au spus ca politica nu-si are locul in arta
ex:(i)relevant : bono nu a bagat politica in muzica dar a facut pt muritorii de sete din africa mai mult dekt orice african care si-a luat cadillac din versuri antirasism.
-
politica nu-si are locul in arta
Din ce ai zis tu rezulta ori k hh nu e arta, ori ca totzi MC-ii sunt de kkt shi ar trebui sa cante despre floricele pe campii... Eu cam asha vad rolul hh-ului, politica in versuri, un mod simplu de a patrunde in intelectul celor ce vor sa afle adevaruri nedenaturate in functie de interese. Adica tot ca un exemplu (i)relevant exact ce-a facut CTC-ul pe Ipoteze.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
beei...o sec
imi place la nebunie politica,imi place sa citesc orice publicatzie de gen care se respecta,ex:NewYork Times,NewsWeek,Le monde diplomatique. Hai ca deja ma rup in bashini ...ideea e ca se face o diferentza intre politica din fatza blocului ,ca pensiile mici,ca ne fura astia,ca sistemul din tzaraaa noastraaa e corupt si.. politica CTC-ului care s-au uitat si ei pe Discovery la o ora tarzie si au auzit de Aria 51 sau 52 sau 25...spre deosebire de pacha,CTC nu stie prea clar despre ce vb,pacha a vazut si stie ce-i in tzara asta,dar in schimb CTC-u spune lucruri mai interesante pa ipoteze,mai ezoterice,cu sida ,cu omuletzi verzi,nu chestii pe care le auzim mereu in casa,la piatza,in 335...
scuza-ma d?cr?t,io nu vad asha hh-u...io nu-l vad asha complex..."un mod simplu de a patrunde in intelectul...celor care vor sa afle adevaruri...uf...nedenaturate de interese".nici nu ma arunc la analizat,ca ma ia capu...totzi hhoperii astia care fac politica si arata adevaruri si patrund in intelecte...sunt neegriiiiii!restul sunt ipocritzi si se bat cu mana-n pept degeaba(vezi M&M,care imi place apropo).Iar negrii aia,saracii se autosugestioneaza ca schimba mentalitatzi cand de fapt doar se ling pa rani fara sa le vindece.Adevaratzii negrii care au vindecat ranile provocate de rasism au facut Harvard si au aparat drepturile fratziorilor in congres,sau au facut box si au devenit campioni mondiali,sau au infestat lumea cu raggae (BOb).
oricum ,pacha man exista...si va continua sa...
))) ,oricum are niste negative beelea,si mai ales frecate bineee,crapa vinilu-n 7
imi place rau da tot pacha man numa sa nu intru prea in amanunt cu versurile.si ipoteze suna mai bine fara versuri:)) (nu ma spunetzi lu vlad si Del)
scuza-ma d?cr?t,io nu vad asha hh-u...io nu-l vad asha complex..."un mod simplu de a patrunde in intelectul...celor care vor sa afle adevaruri...uf...nedenaturate de interese".nici nu ma arunc la analizat,ca ma ia capu...totzi hhoperii astia care fac politica si arata adevaruri si patrund in intelecte...sunt neegriiiiii!restul sunt ipocritzi si se bat cu mana-n pept degeaba(vezi M&M,care imi place apropo).Iar negrii aia,saracii se autosugestioneaza ca schimba mentalitatzi cand de fapt doar se ling pa rani fara sa le vindece.Adevaratzii negrii care au vindecat ranile provocate de rasism au facut Harvard si au aparat drepturile fratziorilor in congres,sau au facut box si au devenit campioni mondiali,sau au infestat lumea cu raggae (BOb).
oricum ,pacha man exista...si va continua sa...

imi place rau da tot pacha man numa sa nu intru prea in amanunt cu versurile.si ipoteze suna mai bine fara versuri:)) (nu ma spunetzi lu vlad si Del)
-
...
Coai D-orsai: Este vb numai de gusturile tale, nu si de cultura hh cum e ea in realitate. De fiecare data cand vad pe cineva ca bate campii aiurea despre eminem imi vine o stare de voma grea. ai explicat dif dintre ctc si pacha conform gusturilor tale, crezi ca ne doare in cur ca vrei ca intelectul tau sa fie excitat de ipoteze? ahh nu cred! "restul sunt ipocriti si se bata cu mana-n pept degeaba" deci cu asta te-ai pisat in toata credinta ta referitoare la cultura hh (Care cu citatul de mai sus se vede cat o intelegi, bleah). De altfel nu esti singura, nici 99% din vedetele hh din ro nu au o parere mai interesanta despre eminem, aici se si vede dif dintre ce se face in hh aici, si ce intelegeti voi acolo (sau unii din voi). Tu ce vezi in eminem? nu e nevoie sa imi raspunzi, stiu deja....pacat, este trist. ramai la conceptiile tale, e prea tarziu ptr o skimbare...
ps: propun sa se faca forum in engleza nu de alta dar data viitoare cand mai se scriiu aberatii sa raspunda si altii de aici ca sa nu zice-ti "oo iar se crede gabitz mai destept ca noi"...sa va mai dea si altii peste nas....d-astia negri....
pa-pa
ps: propun sa se faca forum in engleza nu de alta dar data viitoare cand mai se scriiu aberatii sa raspunda si altii de aici ca sa nu zice-ti "oo iar se crede gabitz mai destept ca noi"...sa va mai dea si altii peste nas....d-astia negri....
pa-pa
-
n3aGabitz - Junior Member
bai gabitzule tu esti normal?cum dreq sa nu vorbesc despre gusturile mele in hh,omule?ce-ai vrea sa vb despre gusturile tale?sau despre gusturile refugiatzilor ceceni?Tu crezi ca dac totzi mancam acelasi kkt numit de tine realitate,are pt totzi acelasi gust?
si-n plus te mai si contrazici.spui ca te doare-n cur de gusturile mele,adevarat?pai atunci de ce te ataci cand spun ceva de m&m?si-n plus de asta am spus ca-mi place,uita-te mai bine!Si-n plus NU MA SCOATE DIN CONTEXT ca sa-mi spui ca ma pis pe credintza mea hh.care apropo n-are nevoie sa o certifici tu cu mir,domnu pretendent la tronul papal,care ne excomunica pa totzi de-acolo de la Roma,noi hh-erii atei din romania.
sa ma bag din nou in context ca sa ai de unde ma scoate...cand eminem canta despre politzistu care prinde un negru si e promovat,cand pacha canta despre tziganii persecutatzi...nu au aceeasi credibilitate ca cei despre care canta,pt ca nu ei au simtzit persecutzia resp. de asta am spus "ipocritzi"si nu mai lua totul literal!nu mai rastalmaci.ipocrit=SI! om care isi creeaza o imagine pe baza unor informatzii eronate care in mintea resp apar drept absolut corecte,deformand realitatea prin autosugestie.
io-s sigura ca E. a ajuns printre negrii pt ca gandeste ca ei, si acuma e fratzior si sufera de moare pt "ma brothas' dar chiar daca o sa refuze privilegile albilor n-o sa poa sa-i roage pe politzisti: "hai fratzilor luatzi-ma nevinovat de la nevasta din pat ,si batetzi-ma cu bulanu pana-mi fac parastas la anu"ca sa simta pa pielea lui alba ce simte un negru.NU?
si stii de ce nu e placut emenem de 99% vedetele hh ro?un motiv cu greutate: fanii eminem ca tine!ce zici de asta?itzi distrugi propriul idol...hehe
si-n plus te mai si contrazici.spui ca te doare-n cur de gusturile mele,adevarat?pai atunci de ce te ataci cand spun ceva de m&m?si-n plus de asta am spus ca-mi place,uita-te mai bine!Si-n plus NU MA SCOATE DIN CONTEXT ca sa-mi spui ca ma pis pe credintza mea hh.care apropo n-are nevoie sa o certifici tu cu mir,domnu pretendent la tronul papal,care ne excomunica pa totzi de-acolo de la Roma,noi hh-erii atei din romania.
sa ma bag din nou in context ca sa ai de unde ma scoate...cand eminem canta despre politzistu care prinde un negru si e promovat,cand pacha canta despre tziganii persecutatzi...nu au aceeasi credibilitate ca cei despre care canta,pt ca nu ei au simtzit persecutzia resp. de asta am spus "ipocritzi"si nu mai lua totul literal!nu mai rastalmaci.ipocrit=SI! om care isi creeaza o imagine pe baza unor informatzii eronate care in mintea resp apar drept absolut corecte,deformand realitatea prin autosugestie.
io-s sigura ca E. a ajuns printre negrii pt ca gandeste ca ei, si acuma e fratzior si sufera de moare pt "ma brothas' dar chiar daca o sa refuze privilegile albilor n-o sa poa sa-i roage pe politzisti: "hai fratzilor luatzi-ma nevinovat de la nevasta din pat ,si batetzi-ma cu bulanu pana-mi fac parastas la anu"ca sa simta pa pielea lui alba ce simte un negru.NU?
si stii de ce nu e placut emenem de 99% vedetele hh ro?un motiv cu greutate: fanii eminem ca tine!ce zici de asta?itzi distrugi propriul idol...hehe
-
chicago?nush,k-gula zicea ca esti in italia..sau poate-am tzeles gresit.scuze pt eroare, papa de la chicago.toate drumurile duc la roma...
-
....
Quoay : hai ca deja ma amuzi, ok fata mea ramai cu gandurile tale, ti le respect ok ? Cat despre K-gula...nu cred ca ti-a zis ca sunt in Italia, poate nu ai fost tu atenta. Renunt sa mai vb cu tine in contradictoriu ca nu are rost...pe bune. Fiecare cu pizda masii, stick to what u know ok? Cat despre Em, nu e vorba de a fii sau nu fan, e vorba de respect ptr hip hop, atat. pacat ca nu poti intelege asta. Am vazut ca ai zis ca iti place, nu sunt chior, dar nu mi-a placut ce ai spus inainte de asta, fiindca nu prea stii mare lucru despre el ca om (adica faptul ca respira hh, maninca hh, si se caca hh...vorba lui nas)....crezi ce vrei tu de acum incolo ok? asa cum ai facut-o si pana acum. si nu cumva sa asculti parerile altor oameni ca poate cine stie..suntem toti idioti.
papa din camera mea.
papa din camera mea.
-
n3aGabitz - Junior Member
au trecut ani buni de la "Societate" si "minti intunecate"...in sfarsit a reusit calin sa ajunga in atentia publicului de "larg consum"....dupa multe eforturi, zeci de colaborari, ani buni de munca...Si a facut-o intr-un mod mai mult decat onorabil. Videoclipul este misto, bine-realizat, iar moweed si dru sunt ciresele de pe tort.
per ansamblu, materialul rupe stilul si unge la suflet in cel mai pur stil raggamuffin.
Big up RebelMusic. :o

Big up RebelMusic. :o
- usualflow
- Junior Member
61 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3