Aleluia!

ce-a fost pe Muzici o data

Mesajde curly » Lun Noi 05, 2001 1:03 pm

Initial trimis de Rockeru'Somer

am baut,si era natural....din inima de om....brr(scuze,am ragait)....
dar as bea si un cockteil din creierul tau....oricum nu prea o sa iasa nimic ca e cam putina cantitate!

fraiere,nu te lasa confuzat de aparente!!.................cantitate nu e totuna cu calitate(cacofonuia e voluntara!)
rau de gura!
curly
Junior Member

si credeam ca io sunt intoleranta!

Mesajde Suryia » Lun Noi 05, 2001 1:08 pm

Mah , si io care am crezut pana acum ca daca ii urasc pe manelisti sunt intoleranta...sunt bucuroasa sa aflu ca altii sunt si mai si...la mai mare!
Vali , ti-am mai zis ca tre'sa fii mandru de asta , ce dreaq!:))
Rockeru'Somer:las-o pe Iarina , roaga-te sa nu incep io sa postez pe forumul asta , ca sunt cativa de la care poti afla cat pot fi de enervanta cand vreau...

Inchei aici , dar jur ca nu v-am inteles!...

"Bun e rocku' , ba!Asta-i seva..."

P.S.:Dupa cum vedeti , mandria mea de rapperitza nu este stirbita daca postez si pe alte forumuri!

O dau cu pace , si-am iesit!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Re: si credeam ca io sunt intoleranta!

Mesajde iarina » Lun Noi 05, 2001 1:19 pm

lol zi-le tu, draga... Hai, mah, ca esti tare...ei, se mai intampla si chestii d-astea, ce sa-i faci [ quote: 'viata e nedreapta'- Tanasescu Mircea, adorat profesor- alias , "Domn' profesor aveti un servetel?"-]
hai, ca trebuia sa vi sa-mi iei apararea, ca altfel nu ma descurcam lol...
nu toata lumea e intelegatoare k tine:)....
iarina
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Noi 05, 2001 1:29 pm

Doresc sa va atrag atentia ca acesta este un forum si nu un chat personal. Posturile nu le sterg pentru ca astept sa-si dea si vali parerea asa cum am stabilit intr-o discutie anterioara. Inainte de a posta va rog sa cititi regulamentul acestui forum. Daca doriti un fussion rock/hip hop va puteti da linistite intalnire pe forumul numit "muzica". Multumesc pentru intelegere.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Anterior

Înapoi la De pe muzica